Má vzťah mojej sestry negatívnu energiu?
Ahojte baby...
Potreboval by som poradiť svojej sestre. Ona na takéto písanie nemá "bunky". Skrátka, už dlhší čas má vzťah s priateľom, ktorého ľúbi. A vidno na ňom, že je na tom rovnako. Ich vzťah je v podstate úplne v poriadku. Ona mal ex s ktorou už pred rokmi skončil. Myslím, že v tomto neklame. Ale už od začiatku ich vzťah sprevádzajú naozaj veľmi divné náhody. Nevidia sa často, keďže obaja majú zamestnanie, ktoré im nedovolí tráviť spolu viac ako niekoľko hodín v týždni. Ibaže sestra sa mi už naozaj veľakrát sťažovala, že asi niečo nie je v poriadku. Totiž koľko krát sa stretnú, sú spolu alebo prespí jeden u druhého (striedajú sa), skoro vždy sú z toho stretnutia nejaké zvláštne "následky". Ale jedine u nej. Buď sú to zdravotné problémy (po odchode ju bolí hlava, brucho, kŕče), alebo má poruchy spánku a podobne. Stáva sa jej, že sa im pri stretnutí niečo udeje. Naposledy jej vykradli počas ich stretnutia auto, inokedy zasa stratila kľúče, ktoré ma na prívesku (naozaj ťažké stratiť niečo také). Potom to boli rôzne náhody s negatívnym dosahom. Je toho strašne veľa, čo sa im za ten čas udialo a vždy, zakaždým to má súvis s ich stretnutím. Ja sa nepamätám, že by niekedy predtým mala aspoň podobný problém. Skrátka už začína mať pocit, že ten vzťah asi bude "zakliaty", alebo má "porobené", alebo je tu nejaký vplyv niekoho, komu sa nepáči, že sú spolu. Áno, aj jeho ex by v tom mohla byť... Baby, skúste poradiť, či by ste robili Vy? Ďakujem....
@sova7 ako myslíš, každý má svoju cestu. Ale druhých neposudzuj, nauč sa rešpektu ku každému. Všetci si niečím prechádzame v živote a Boh nás vedie svojimi cestami k sebe, on rešpektuje nás, tak aj my by sme mali sa rešpektovať navzájom, pokiaľ niekto vyjadrí svoje presvedčenie a neubližuje nikomu.
@majkabambulik ja ti za seba ďakujem za ten link na košického exorcistu
@zmrzlinka8 super nech si to prečítajú tie kostolné tety čo opakujú len reči farára a svoj názor nemajú a ešte s ním obťažujú okolie a vyjadrujú sa k niečomu o čom nevedia vôbec nič
@majkabambulik uplne zbytocne jej tu odporucas (a nie iba ty) exorcistu. Zabudol si dodat ze prv by museli byt veriace a praktizujuce katoličky, aby exorcista vobec o nich zakopol.
@zuzanapjat 👏👍
@deejay3004 ked sa to opakuje nebude to nahoda a ani kliatby alebo co. Zdravotne problemy mozu byt priamo kvoli nemu, moze byt nositelom niecoho co jej vadi. A zvysok moze byt naplanovany. Ja by som mala predtym vztahom respekt a radsej nenapadne to ukoncila, spravila dlhsiu pauzu. Nezabudajme ze aj chlapi su skveli herci - ked su vraj zamilovani a aj zlatokopi !!! hladaju na zenach vyhody a kvoli nim su s nou, aby ich vytiahli z brindy. Nie su s nou iba z lasky alebo podobnych citov. Mam s tym bohate skusenosti. Ja kedysi tazko naivna...ked som zistila pozadie preco som pre partnerov bola zaujimava chcelo sa mi grcat. Dokonale mi to otvorilo oci a naivna uz urcite nie som 🙂.
@sova7 ahoj, poradis mi prosim nejake zaujimave knihy o ludoch s poruchou osobnosti, ktore si citala?
dakujem 🙂
@falbala132 Vzpoura deprivantů Koukolík, Navarro Nebezpečné osobnosti. Tam sú aj testy. Nie sú to oficiálne testy ale dá sa podľa nich cca zorientovať trochu. Vynikajúca je Rodinná terapie psychosomstickych poruch Trapkova, Chvála. Nielen o poruchách tam je toho viac ale súvisí to spolu. A nejaké knihy o psychickom týraní , citovych upiroch a podobne. Ale tie prvé dve sú vynikajúce
Dámy.... Takže, celé to má konečné rozuzlenie. Prevalilo sa to všetko, takže píšem vysvetlenie na záver... V pôvodnom texte som písal o sestre a jej trápenie. Ibaže som nespomenul našu ďalšiu sestru. Pretože som to nepovažoval za dôležité. A opak je pravdou To ona je príčina celého trápenia. Žiarli a závidí jej priateľa a nejakým spôsobom (ktorý nechce vysvetliť) sa jej podarilo, aby docielila tieto divné náhody. Mali sme spolu dlhší rozhovor a v podstate všetko priznala. Neviem, aký výsledok to bude mať na ďalšie fungovanie ich vzťahu, no v každom prípade sa našiel aspoň zdroj toho celého... Ak niečo bude nové, napíšem ešte ďalší vývoj. Ďakujem veľmi pekne všetkým za rady a názory. Cením si každý pridpevok... Žite v mieri.
@deejay3004 asi vieš ako docieliť aby niekomu bolo zle od žalúdka po jedle... ak je pravda čo píšeš, tvoja sestra je nebezpečný jedinec.
@zuzanapjat No, ona to nespôsobila priamo tak, žeby niečo miesala niekomu do jedla a tak... V podstate len poprosila jednu "známu", ktorá im "pocarovala,", alebo tak nejak... Proste je to už vyriešené... No, Új je to jedno...
@deejay3004 začni písať knihy ide ti to veľmi dobre normálne som ti aj uverila zo začiatku. Fantáziu máš skutočne bohatu a asi aj kopu času môžeš to využiť konštruktívne a začať písať

@zmrzlinka8 ja som veriaca stredovek k tomu nepotrebujem