Má vzťah mojej sestry negatívnu energiu?
Ahojte baby...
Potreboval by som poradiť svojej sestre. Ona na takéto písanie nemá "bunky". Skrátka, už dlhší čas má vzťah s priateľom, ktorého ľúbi. A vidno na ňom, že je na tom rovnako. Ich vzťah je v podstate úplne v poriadku. Ona mal ex s ktorou už pred rokmi skončil. Myslím, že v tomto neklame. Ale už od začiatku ich vzťah sprevádzajú naozaj veľmi divné náhody. Nevidia sa často, keďže obaja majú zamestnanie, ktoré im nedovolí tráviť spolu viac ako niekoľko hodín v týždni. Ibaže sestra sa mi už naozaj veľakrát sťažovala, že asi niečo nie je v poriadku. Totiž koľko krát sa stretnú, sú spolu alebo prespí jeden u druhého (striedajú sa), skoro vždy sú z toho stretnutia nejaké zvláštne "následky". Ale jedine u nej. Buď sú to zdravotné problémy (po odchode ju bolí hlava, brucho, kŕče), alebo má poruchy spánku a podobne. Stáva sa jej, že sa im pri stretnutí niečo udeje. Naposledy jej vykradli počas ich stretnutia auto, inokedy zasa stratila kľúče, ktoré ma na prívesku (naozaj ťažké stratiť niečo také). Potom to boli rôzne náhody s negatívnym dosahom. Je toho strašne veľa, čo sa im za ten čas udialo a vždy, zakaždým to má súvis s ich stretnutím. Ja sa nepamätám, že by niekedy predtým mala aspoň podobný problém. Skrátka už začína mať pocit, že ten vzťah asi bude "zakliaty", alebo má "porobené", alebo je tu nejaký vplyv niekoho, komu sa nepáči, že sú spolu. Áno, aj jeho ex by v tom mohla byť... Baby, skúste poradiť, či by ste robili Vy? Ďakujem....
Neviem či toto nie je vymyslený príbeh ale ja som nieco takéto zažila. Vždy sa niečo stalo keď sme boli spolu. Zlomené okuliare iba tak chytím ich a bolo, on si skoro zlomil nohu, zničený mobil poškriabané auto. Vždy niečo. Po pol roku som to vzdala ale on bol vadny celý zavisli úplne na mamičke ešte jej aj raz volal že si dva krát fúkal nos. Takže veci sa dejú a vždy to má príčinu. Láska sem láska tam na spoločné fungovanie treba toho viac a ak sa niečo deje opakovane možno len podvedomie dáva signál že tu niečo nesedí a zistila by som si čo je zač jeho bývalá a či je fakt divná alebo tu divnu s nej robí on a aké ma vzťahy k ženám a názor na ženy. Čítala som pár kníh o ľuďoch s poruchou osobnosti. Všetko môže byť navonok ok ale podvedomie cíti a vníma niečo čo nepasuje taku jemnú nepohodu mierny stres nervozitu v prítomnosti toho človeka hlavne citliva osoba takéto jemne veci vnima. Ja poznám fajn človeka všetko ok pritom keď som s ním tak mi koľko krát veci padaju z ruky a zabúdam slová. Nie vždy ale stáva sa. Rozumieme si ale nejak dokopy neladime. Pôsobí na mňa ako rusicka signálu
Neviem ci to, co som zažívala ja, môžem považovať za podobné, ale tiež sa mi s jedným mužom stali divné veci. Celý čas, čo sme boli v kontakte a bavili sa spolu, sa mi kompletne rúcal celý vesmír, všetko sa mi kazilo, ale úplne že všetko. Hocijaké plány som mala, vždy sa niečo stalo prečo stroskotali, nevyšlo to a pod. Jemu sa ale nič zlé nedialo. Dokonca keď som mu vždy rozprávala, že čo sa mi zase stalo, úplne s vážnou tvárou mi povedal, ze "ja ti tuším nosím smolu".
A fakt to tak bolo. Akonáhle som s nim skončila, všetko mi začalo vychádzať a dariť sa. Ale ja to beriem tak, ze sa mi celý vesmír snažil ukázať, aby som s nim nebola. Viem, že také nič neexistuje, ale chcem tomu veriť, lebo som potom zistila, čo je on naozaj zač a prestať sa s ním baviť bolo to najlepšie čo som mohla urobiť.
K tvojej téme, s tým vykradnutym autom nemôže mať niečo spoločné on? Toto mi ako prvé napadlo keď som to čítala.. vlastne všetko čo si popísal mi prišlo akoby jej robil on.
Vykradnute auto,či kŕče v bruchu môžu byť náhoda a bežné vysvetliteľné. Keď si človek chce domyslieť,domusli si.
Skús nejaké iné situácie...
@stanulienkat to že je 21. storočie neznamená, že nejaké “veci” končia. 🙂
@deejay3004 no ja som mala tiez tyzden az dva zaludocne problemy ked som stretla svojho ex a este som nechala toho predtym tak asi aj z toho. Myslim ze to bolo z "motylov v bruchu" ale ked hovoris ze 2 roky tak je aj mozne ze on ma nejaku divnu mikrofloru a ked sa bozkavaju jej rozhodi jej :D ale nie som doktor. Ak ho miluje asi by som zasla za nejakym overenym liecitelom. Ale taki su vzacni. Vacsina podla mna nahovori bachorky o urieknuti, urobi cary mary a vezme peniaze. Tazka situacia fakt. Ja na povery tiez velmi neverim ale ak su tam signaly a divne nahody asi by som tiez hladala vysvetlenia v nadprirodzenom. Poviem to tak. Moj znamy tiez mal jeden cas smolu a ta smola sa nalepila na nas. Nebudem hovorit co konkretne ak by to niekto od nich cital ale nejaky cas som sa mu vyhybala a aj to robim doteraz. Myslim ze nieco ako karma existuje
@deejay3004 No podla mna tak ako existuju dobre sily, mozu existovat aj zle sily. A ked vravis, ze ta byvala mala k takym veciam vztah... Ja by som sa obratila na nejakeho knaza, mozno exorcistu, co maju skusenosti s takymi vecami. Ak je tam naozaj nejaky zly duch, tak vie pomoct. Ak su to nahody, tak to asi nepomoze. Ale sam vravis, ze to asi nahody nebudu, tak vyskusat treba
@deejay3004 podla mna jeho ex sa nezmierila z rozchodom a poviem to takto blbo ze prekliala jeho vztahy, mozno keby si on najde inu dialo by sa to iste... poradit v tomto neviem mozno by som povedala skusit modlitbu,,, a môžu ma tu vsetci aj ukamenovat co som napisala, je mi to jedno,,, ten kto nic taketo nezazil tomu neuveri
@deejay3004 to zdravie je to psychosomatika, ošemetná záležitosť. Už to má v hlave, nervičky, že "určite sa niečo stane". Ten zvyšok neviem, môže to byť ex, alebo ex+blbé zhody náhod, alebo kľudne aj niečo iné. Na psychsomatiku môže pokojne pomôcť veštica / "odkliatie", nejaký podivný rituál, červená šnúrka, čokoľvek, čomu hlava tvojej sestry uverí. Na šibnutú ex, alebo kleptomanského priateľa žiaľ tieto veci fungovať nebudú. Sorry toho kleptomana som vyfabulovala, ale trebárs aj tam môže byť logická príčina zmiznutých kľúčov, keď už ideme do detailov 🤷. Čiže dúfam, že na tú hlavu niekto poradí niečo, čo zaberie, to ostatné, no neviem. Nech dôveruje ale preveruje. Trebárs nejakú kamerku do auta, alebo čo ja viem čo... 🤷🤷🤷.
@deejay3004 Odporucam ti aj tebe podobnym (zakliatym a porobenym) vyhladat pomoc odbornika. Myslim psychiatra, nie exorcistu ani daku vesticu
Uff, zaoberáte sa ezoterikou, t.j. otvárate dvere pôsobeniu Zlého. Prečo ste potom prekvapené, že on sám sa vám odmení?
@deejay3004 pochopia to s odstupom času...
@andrea2667 prestaň tarat toto je paranoja a je to na liecbu ! Ezoterika nie je zlo len do modernej podoby uvarené duchovno. Existujú rôzne energie psychosomstika a podobne úplne racionálne veci. Aj elektrina je zlo? Aj to je len energia a vidíš ju? Nie. Stačí zapnúť svetlo a strčiť klinec do zasuvky.
@mircalla psychiater ti pomôže s paranojou možno taký lepší by vedel aj o psychosomatike. Ale veci medzi nebom a zemou rôzne energie su reálne. Ale urcite by som ani ja nijaku vesticu a podobne indivíduá neriešila. Všetky veci sa dajú racionálne vysvetliť netreba živiť podvodníkov.
@mikadooo určite by som neriešila vesticu všetko sú to podvodníci čo z ľudí ťahajú peniaze. Naj riešenie je odstrihnúť zo života človeka s ktorým mám len problémy nervy a podobne. Ak je laska a vzťah boj nervy a blbé udalosti to nie je v poriadku a radšej byť sám. Život je dosť zložitý aj bez zložitých ľudí.
@sova7 Buď človek verí Bohu, alebo hľadá riešenie mimo neho, tým pádom, čo nie je od Boha, je od Zlého, nič iné neexistuje. Takže áno, @andrea2667 má pravdu, keď povie, že ezoterika je zlo, lebo nie je podriadená Bohu.
@deejay3004 Ak sa tie zlé udalosti kopia, tiež odporúčam obrátiť sa na exorcistu, on by mal vedieť rozlíšiť, o čo ide. Ale netreba sa zľaknúť, ak napr. exorcista odporučí najprv konzultáciu s psychológom alebo psychiatrom, lebo ak niečo nevedia posúdiť hneď, chcú vylúčiť prirodzené možnosti. Ak sa tá priateľova ex venovala mágii, mohla ho do toho zatiahnuť a z toho mu naozaj pomôže len Božia milosť, nič iné. Určite nepomôžu veštice, červené šnúrky, ani bylinky, na diabla zaberá len modlitba a život v milosti posväcujúcej, to znamená, že sužovaný človek pristúpi k sviatostiam ktoré mu cirkev ponúka, aby pomohli jeho duchovnému životu - sviatosť zmierenia a Eucharistie. Prvým krokom je dôvera Bohu, diabol od človeka odíde iba na Jeho príkaz.
@maja22 no môže ísť o obyčajnu manipuláciu ghaslighting. Je veľmi jemná nenápadná manipulátor ňou úplne toho druhého zneisti a donúti o sebe pochybovať. Je to jeho snaha získať moc hra na mačku a myš zábava. Navonok milý šarmantný udiveny čo sa to deje. Pritom sa teší ako mu to vychádza. Zaujímala by som sa či to aká je byvala sú jeho reči alebo pozná príbeh aj z jej pohľadu. Jeho príbeh môže byť celkom iný ako realita. Možno po čase s ním nadobudla pocit že niečo nie je ok keď sa stále niečo deje a začala hľadať pomoc. Celé ak to nie je vymyslený príbeh je príliš divne a najlepšie by bolo to ukončiť kým neskončí ako ďalšia divná bývalá. Skôr by som odpoveď hľadala v psychológii neurológii a psychosomatike
@sova7 Nemýlim si tieto dva pojmy. Boh všetko stvoril, ale nie všetko stvorenie sa mu podriaďuje, v slobode si vyberáme aj zlé veci a potom sa z nich už sami nevieme oslobodiť. Ezoterika zahŕňa množstvo metód, ktorými chce človek získať duchovnú a duševnú rovnováhu, ale tie praktiky protirečia prvému Božiemu prikázaniu, čím sú v samej podstate zlé. A áno, v tomto prípade nie je jasné, či ide o duchovný útlak, alebo psychickú záležitosť, od toho sú odborníci, aby to rozlíšili.
@sova7 Čo je na liečbu? Moje vierovyznanie? Ty mi v tvojej osvietenej tolerantnosti upieraš právo na moje náboženstvo? Či hádam právo slobodne vyjadriť názor platí len ak je v súlade s tvojím názorom?
@andrea2667 tie reči o zle sú paranoja náboženstvo si ries aké chces len ho nevnucuj ľuďom co sú možno veriaci ale nepotrebujú k tomu žiť v stredoveku a keď ti vadí môj názor na tvoj názor tak si píš s katolíkom a moje názory ignoruj ja to idem urobiť tiež tak
@deejay3004 aj v 21 storoci existuje sila zla a diabol,-inak by tu neboli vojny, vrazdy, nasilie na nevinnych a detoch, kto tvrdi opak len naskocil na lep diablovi a silam zla, ktore presviedcaju ze oni neexistuju! cesta ku vestici len este viac otvorila brany silam zla, prekliatie existovalo v minulosti a aj existuje, cim blizsia osoba tym je silnejsie, ty sam mas na profilovke temnu smrtku, takze evidentne nie ste rodina, ktora sa chrani pred silami zla. Vy mate v Kosiciach znameho cloveka, ktory sa tymto veciam venuje, posli tento link aj sestre, nech kludne zbehnu za nim, urcite pomoze https://www.zachej.sk/blog/5069/exorcista-i-deg...
@sova7 rušička signálu je dobrý výraz na to😉
@majkabambulik 🤦určite nie celé zle
@andrea2667 sova ti neodopiera vyjadrit, ani mat nazor a ani ti neberie slobodu vo vyznani. Ked mozes ty vypisovat, ze otvara dvere Zlemu, moze aj ona tebe jasne a slobodne vyjadrit tvoj postoj na tvoju reakciu.
@zuzanapjat Odpovedala som všeobecne, čiže som neútočila na osobu a reagovala som na tému. Sova presne naopak.
@sova7 ty tiež nemusíš vnucovať svoj neveriaci názor iným 😉platí to aj naopak.
tolerancia je to správne slovo.
každý si môže vyjadriť svoj názor a presvedčenie

Vidi ho raz za 3tyzdne tak sa nevie uvolnit a ta vecera z Hilton .. moze mat zastavene vetry. Z toho ju bolia creva vacsinou si ludia myslia ze ich boli brucho netusia ze zaludok je o dost vyzsie. Alebo frajer do nej nabucha vzduch pri intimnostiach a z toho su krce v podbrusku. Ze jej vykradli auto nema nic stym ze ma frajera ale ze je vyzsia kriminalita na Svk . A tie kluce ze stratila sa stane kazdemu raz za zivot, Skor je ten vztah onicom kedze na seba nemaju cas a ona si potom z kazdej drobmosti co sa jej stane urobi “ znamenia”
Ci bosoracku ex . Ved nech sa snim rozide normalne pre to ze jej nevyhovuje sa vidiet len raz za 3tyzdne . Este je moznost ze je paranoidna alebo ma iny mentalny problem .