icon

Má vzťah na diaľku šancu prežiť po rokoch?

15. jan 2026

Myslite si, ze nieco take moze fungovat?.. Pred 19 rokmi som sa spoznala s muzom, ktory bol mojim rovesnikom. Ja som mala malu dcerku, este v plienkach, a preto som v tom case nemala vela priestoru na vztah. Okrem toho sme byvali velmi daleko od seba. Stretli sme sa len niekolkokrat, no vzdy nam spolu bolo velmi dobre. Zazili sme medzi sebou vela intimity, aku som dovtedy s byvalym partnerom nepoznala. Napriek tomu bol kazdy z nas viazany na svoj vlastny zivot, on inde, ja tu, s dietatom. A tak sme sa stretavali nezavazne, no pomerne casto, vacsinou u mna, kam za mnou chodieval. Cele roky sme boli v kazdodennom kontakte. Nikdy medzi nami nevznikali konflikty, vo vsetkom sme si rozumeli, aj vdaka mojej jemnej, skor submisivnej povahe. On stale niekoho hladal striedal a takmer vzdy mal po svojom boku nejaku zenu o ktorych som vedela. Ja som sice mala ponuky, no zostavala som sama. Stacili mi obcasne stretnutia s nim, aj pocas jeho vztahov, ktore som casto iniciovala prave ja. Ked mala moja dcerka 5 rokov, dohodli sme sa, ze ak raz dospeje a pojde si vlastnou cestou, a ak budeme obaja sami, prestahujem sa k nemu a zostaneme spolu. Dnes je moja dcera dospela. Nas vztah sice casom trochu stratil na frekvencii, no nie kvalite. nedavno som ho opat navstivila a viem, ze je momentalne nezadany. Premyslam, ze mu to navrhnem ci skor pripomeniem. Moja praca ma uz nenaplna tak ako kedysi a zvazujem zmenu. No a viazanost na miesto jej vykonu sa tym straca. Je to clovek, s ktorym si cele dve desatrocia velmi rozumieme. Co sa intimity tyka, je to medzi nami stale rovnake ako na zaciatku, len dostupnost robila problem.. Isli by ste do toho?

Strana
z3
autor
Včera o 08:06
@minenkaa

@anonym_autor viez že toľko sexu majú manželia za rok, no dva a ty si sa s ním toľko krát stretla za 19 rokov ,noooo moc

@minenkaa ano. isteze maju. ale kolke tolko sexu nemaju za 20 rokov a sa ti tu nepriznaju

enmery
Včera o 08:09
@anonym_autor

@minenkaa ano. isteze maju. ale kolke tolko sexu nemaju za 20 rokov a sa ti tu nepriznaju

@anonym_autor Sorry, ale tak hlúpu a zlú ženu som tu už dlho nečítala. Máš chrbtovu kosť na podvadzanie xy žien, tu ideš riešiť, ktorá z nás má koľko sexu. Dokonca si si istá, že to vieš. Hodíte sa k sebe s tým chrapúňom. 🤦‍♀️

minenkaa
Včera o 08:10
@anonym_autor

@anonym_autor ale veď to je ich vec ,ale ty veríš,že nejaký chlap ,ktorý mal 19 rokov šancu byt s tebou to neurobil,že to teraz urobí
Bola si len a len bokovka ,ty sa s tým musíš zmieriť aby si mohla ist dalej

minenkaa
Včera o 08:11
@enmery

@anonym_autor Sorry, ale tak hlúpu a zlú ženu som tu už dlho nečítala. Máš chrbtovu kosť na podvadzanie xy žien, tu ideš riešiť, ktorá z nás má koľko sexu. Dokonca si si istá, že to vieš. Hodíte sa k sebe s tým chrapúňom. 🤦‍♀️

@enmery toto si strasne hnusne napisala a dufam,že to pochopí a máš pravdu

tykat
Včera o 08:11
@anonym_autor

@anonym_d665f5 bolo to cez 100 mozno cez 150krat, tolko krat mnohe z vas za 19 rokov nemavaju ani sex s manzelom.

@anonym_autor to je 5-8x do roka, a teda beriem ze ste stale mali sex, tj. stretli ste sa kvoli sexu. Ten musi byt aky vyteseny, ze ma pich isty uz 19 rokov 😀 a ziadne ine pravidelne neprijemnosti k tomu.

enmery
Včera o 08:13
@minenkaa

@enmery toto si strasne hnusne napisala a dufam,že to pochopí a máš pravdu

@minenkaa Nemôžem si pomôcť, ale tak na mňa pôsobí...

minenkaa
Včera o 08:19

Toto musí byt ake strasne takto žiť,cely zivot len na niečo čakať a ešte byt aj pre toho človeka nič

anonym_66d15f
Včera o 08:41
@mischy00

Nie nešla....skúsiť môžeš ale v podstate tym zničíte medzi Vami všetko, co Vám 20 rokov fungovalo a to je sex a pocit, ze si rozumiete 😀.

Ak by si bola pre neho nieco viac, uz davno ta ma doma. Tento bude hľadať celý život.....ani sám nevie čo🙃.
Určite by som chcela chlapa👌, co skákal zo ženy na ženu, potom na mňa a zas dokoola. Toto nieje vztah, to je uz Veľka Pardubicka 🫣

@mischy00 no dpc 🤣 idu mi slzy,, si zabila ze velka pardubicka, vybuchla som 🤣🤣🤣

anonym_66d15f
Včera o 08:44
@tykat

@anonym_autor chudak, uz vidim ako sa opoti az na zadku ked mu toto zadres 🤣 doteraz sem-tam pich a zrazu."pamatas ako sme si slubili pred 19timi rokmi..? .tak som tu aj s kufrom"

@tykat rehocem sa 🤣🤣🤣🤣 zabila

anonym_66d15f
Včera o 08:49
@anonym_autor

@anonym_d665f5 bolo to cez 100 mozno cez 150krat, tolko krat mnohe z vas za 19 rokov nemavaju ani sex s manzelom.

@anonym_autor uprimne a nechcem sa dotknut - si naivna. V tvojom veku by si mala byt rozumnejsia, pride mi to ako ked topiaci sa slamky chyta.. je rozdiel si raz za cas zašukat ČO SI AJTAK INICIOVALA TY VACSINOU a rozdiel spolu chodit, nasledne zit, zdielat radosti starosti a kazdodenne veci,problemy plynuce zo vztahu.
Keby mal o zivot s tebou zaujem, pešo by dosiel z miesta kde byva po teba a uz ste mohli tych trebars 19r fungovat spolu.
Takto si vrzne s tebou tu, s inymi inde a chlapovi sa zije. Taku rohozku robit ??? Ako musis v jeho ociach vyzerat

elviku11
Včera o 09:01

@anonym_autor Ja by som sa práveže na tvojom mieste URČITE opýtala, či sa k nemu môžeš nasťahovať a či môžete byť spolu normálne, oficiálne, len vy dvaja.
Si naňho 19 rokov emocionálne naviazaná, to len tak ľahko neprejde. Musíš sa stretnúť s realitou a dostať poriadnu facku od života. Preto sa ho to spýtaj, najvrhni mu spoločný život a potom sa vyrovnaj s tým, čo bude.

(Predpokladám, že on začne habkať niečo o tom, že to prišlo náhle, že je to nejak skoro, že na to nebol pripravený, že čo tam v jeho meste budeš robiť, že musíte o tom ešte popremýšľať, dať tomu čas, že načo meniť niečo, čo funguje... bla bla bla).

Určite sa s ním o tom porozprávaj, aby si sa čím skôr dostala z tej svojej ružovej bubliny. Aby sa ti otvorili oči. Poplačeš si možno pol roka - rok, ale potom budeš konečne normálne slobodná a pripravená pohnúť sa ďalej.
Alebo chceš byť ticho a vo svojich snoch premýšľať ďalších 19 rokov o tom, že sa raz dáte dokopy????

autor
Včera o 09:07
@elviku11

@anonym_autor Ja by som sa práveže na tvojom mieste URČITE opýtala, či sa k nemu môžeš nasťahovať a či môžete byť spolu normálne, oficiálne, len vy dvaja.
Si naňho 19 rokov emocionálne naviazaná, to len tak ľahko neprejde. Musíš sa stretnúť s realitou a dostať poriadnu facku od života. Preto sa ho to spýtaj, najvrhni mu spoločný život a potom sa vyrovnaj s tým, čo bude.

(Predpokladám, že on začne habkať niečo o tom, že to prišlo náhle, že je to nejak skoro, že na to nebol pripravený, že čo tam v jeho meste budeš robiť, že musíte o tom ešte popremýšľať, dať tomu čas, že načo meniť niečo, čo funguje... bla bla bla).

Určite sa s ním o tom porozprávaj, aby si sa čím skôr dostala z tej svojej ružovej bubliny. Aby sa ti otvorili oči. Poplačeš si možno pol roka - rok, ale potom budeš konečne normálne slobodná a pripravená pohnúť sa ďalej.
Alebo chceš byť ticho a vo svojich snoch premýšľať ďalších 19 rokov o tom, že sa raz dáte dokopy????

@elviku11 45 rokov, na vsetkych privysoka okrem neho pre vsetkach velmi chuda, kozy sice pevne ale male. sediny... nieje to take lahke ako si myslis.

elviku11
Včera o 09:10
@anonym_autor

@elviku11 45 rokov, na vsetkych privysoka okrem neho pre vsetkach velmi chuda, kozy sice pevne ale male. sediny... nieje to take lahke ako si myslis.

@anonym_autor ja som ti písala niečo iné. Či ty sa vlastne bojíš, že by ťa nikto iný nechcel? Preto sa držíš aspoň "pseudozťahu" s ním?
Každopádne, platí, čo som napísala. Opýtaj sa ho to narovinu. Že sa chceš k nemu oficiálne nasťahovať a žiť spolu ako pár. Aby si konečne videla, čo povie a ako zareaguje.

mischy00
Včera o 09:15

@anonym_autor tu sa bude ešte veľa veľa plakať....ak by po tebe túžil, je sám, uz davno ti to navrhne aj sám.
Toľké roky prešli a nikam okrem sexu ste sa neposunuli. Naozaj chceš toto? Chlapa, co celé roky za tebou chodil s jediným úmyslom? Asi si este nezažila naozaj zamilovaneho muža, odporúčam zazit a pochopíš 😉

tundra
Včera o 09:34

Ako chlap,ti napisem,ze si bola, len na uspokojenie, jeho biologickych potrieb.
Nieco,ako auto z pozicovne,potrebujes prenajmes,zaplatis,pouzijes,vratis.Pri kupe auta,mas dalsie vydavky na servis.Tebe nemusel platit,nic riesit v ramci partnerskeho vztahu,tolerovala si jeho vztahy.Ked mala jeho partnerka menzes,prisiel si vrznut k tebe.
Krute,ale zial takto to vidim ja...

anonym_deb0ee
Včera o 10:41
@anonym_autor

ste dost hnusne inak..

@anonym_autor Ty si iniciovala sexuálny styk (opakovane) s mužom, o ktorom si vedela, že zadaný to nie je hnusné? Podľa mňa si vela namýšľaš, ty si bola pre neho proste hocikedy dostupný sex. Keby k tebe cítil nieco viac dávno by ste boli spolu

anonym_deb0ee
Včera o 10:49
@anonym_autor

@anonym_autor no tak to pr, my sme s mužom počas lepších obdobi mali sex 22krat za mesiac 😂 150krat za 19 rokov je bieda, jemu sa to asi az tak nepáčilo. Vykašli sa na neho este stale si mozes nájsť normálneho muža, ktorý ta bude lubit

minenkaa
Včera o 10:55
@anonym_deb0ee

@anonym_autor no tak to pr, my sme s mužom počas lepších obdobi mali sex 22krat za mesiac 😂 150krat za 19 rokov je bieda, jemu sa to asi az tak nepáčilo. Vykašli sa na neho este stale si mozes nájsť normálneho muža, ktorý ta bude lubit

@anonym_deb0ee to ste sa mali hneď na začiatku rozísť,veď to už musí byt neúnosné mať za zivot sex viac ako. 150x a ty to tu ešte takto verejne píšeš

anonym_deb0ee
Včera o 10:58
@minenkaa

@anonym_deb0ee to ste sa mali hneď na začiatku rozísť,veď to už musí byt neúnosné mať za zivot sex viac ako. 150x a ty to tu ešte takto verejne píšeš

@minenkaa Ano plačem po večeroch do vankúša 😂

minenkaa
Včera o 11:03
@anonym_deb0ee

@minenkaa Ano plačem po večeroch do vankúša 😂

@anonym_deb0ee vidíš ,teraz máš oči len pre plač a musíš trpieť do konca života a ešte aj sex mať

anonym_deb0ee
Včera o 11:15
@minenkaa

@anonym_deb0ee vidíš ,teraz máš oči len pre plač a musíš trpieť do konca života a ešte aj sex mať

@minenkaa 😂😂😂presne tak

orisker
Včera o 11:17
@mysicka36

@tykat Až mi cvrklo od smiechu 😀😀😀

@mysicka36 ,
ja som si oprskal kávou monitor...!
🙂

hankm
Dnes o 09:43

Fascinujuce.

minenkaa
Dnes o 09:45

@anonym_autor uz si to s ním riesila,mňa fakt zaujima ,čo ti odpovedal a ako to on vidí

anonym_c63efc
Dnes o 09:54

@anonym_autor normalne mu napis, zavolaj , povedz osobne , ze chces s nim zit a pristahovat sa k nemu a podla reakcie uvidis na com si
pokial to neurobis nema zmysel riesit co bude dalej, rozhodne sa ale nezbavuj byvania kde zijes teraz a aj s pracou by som bola na vazkach mozno skus vziat dlhsiu dovolenku a ist k nemu, ak bude on chciet.
ak to nevyjde aby si sa mala kam vratit.

Ono je pravdou ale ze za tych 20 rokov vasho styku ak by on chcel tak uz zijes s nim, takze za mna to nema velku sancu na uspech, on to najskor vidi inak ako ty, ale nepreveris nezistis

Strana
z3