icon

Má vzťah na diaľku šancu prežiť po rokoch?

Dnes o 10:59

Myslite si, ze nieco take moze fungovat?.. Pred 19 rokmi som sa spoznala s muzom, ktory bol mojim rovesnikom. Ja som mala malu dcerku, este v plienkach, a preto som v tom case nemala vela priestoru na vztah. Okrem toho sme byvali velmi daleko od seba. Stretli sme sa len niekolkokrat, no vzdy nam spolu bolo velmi dobre. Zazili sme medzi sebou vela intimity, aku som dovtedy s byvalym partnerom nepoznala. Napriek tomu bol kazdy z nas viazany na svoj vlastny zivot, on inde, ja tu, s dietatom. A tak sme sa stretavali nezavazne, no pomerne casto, vacsinou u mna, kam za mnou chodieval. Cele roky sme boli v kazdodennom kontakte. Nikdy medzi nami nevznikali konflikty, vo vsetkom sme si rozumeli, aj vdaka mojej jemnej, skor submisivnej povahe. On stale niekoho hladal striedal a takmer vzdy mal po svojom boku nejaku zenu o ktorych som vedela. Ja som sice mala ponuky, no zostavala som sama. Stacili mi obcasne stretnutia s nim, aj pocas jeho vztahov, ktore som casto iniciovala prave ja. Ked mala moja dcerka 5 rokov, dohodli sme sa, ze ak raz dospeje a pojde si vlastnou cestou, a ak budeme obaja sami, prestahujem sa k nemu a zostaneme spolu. Dnes je moja dcera dospela. Nas vztah sice casom trochu stratil na frekvencii, no nie kvalite. nedavno som ho opat navstivila a viem, ze je momentalne nezadany. Premyslam, ze mu to navrhnem ci skor pripomeniem. Moja praca ma uz nenaplna tak ako kedysi a zvazujem zmenu. No a viazanost na miesto jej vykonu sa tym straca. Je to clovek, s ktorym si cele dve desatrocia velmi rozumieme. Co sa intimity tyka, je to medzi nami stale rovnake ako na zaciatku, len dostupnost robila problem.. Isli by ste do toho?

Strana
z2
anonym_b026ff
Dnes o 12:49
@anonym_301e16

@anonym_b026ff Podvádza on. Ona nemá a nemala partnera, ak som to správne pochopila. A ako to má on vo vzťahoch dohodnuté so svojimi partnerkami, nemáme odkiaľ vedieť.

@anonym_301e16 vedela o partnekarkach jej "partnera"? Vedela.
Podvadalaa aj ona.

letfenixa
Dnes o 12:54
@anonym_autor

@brontofuz Dakujem za podporu a zrejme velmi vystizny nazor.

@anonym_autor ako obvykle, páči sa ti jediný tebe pritakavaci názor, ostatné sú 'hnusné '. Veď si rob ako chceš.

autor
Dnes o 12:58
@letfenixa

@anonym_autor ako obvykle, páči sa ti jediný tebe pritakavaci názor, ostatné sú 'hnusné '. Veď si rob ako chceš.

@letfenixa Beriem do uvahy samozrejme aj ostatne, ale ved si ich skus precitat, ten chalan ma uplnu pravdu.

enmery
Dnes o 13:03

Ja viem, pravda čierna na bielom sa Ti ťažko číta. Ved sem pokojne prid potom napísať, ako si nazivate a je ti verný až za hrob. Napadlo ti niekedy, keďže mal súčasne viaceré partnerky a aj tak ich ešte podviedol s tebou, že nie si jediná?Ty si si vysnívaná svoju predstavu, ktorá nezodpovedá realite. Ale opakujem, ak ti nevadí byť s nim a on bude dalej riesit viaceré a takyto vztah ta naplní, smelo do toho.

A brontofúz je len zufalec, ktory by rad mal istu dierku ako ty a ešte popritom mohol obhanat iné, ako to robil ten tvoj 20 rokov.

anjelicek26
Dnes o 13:06

Ze nieco klape (aj roky) v posteli, neznamena, ze to bude klapat v normalnom zivote.. to je taka krasna ruzova bublina, kde mate na seba cas a uzijete si sex a vecer v klude pisat spravy.. tam neriesite upratovanie varenie riesenie kazdodennych povinnosti, zle nalady, choroby atd... keby ta chcel, mohol ta mat uz davno... jeho zaujem nad ten sex a ulavenie tlaku v gulkach proste nejde (a ano aj taky typ vztahu moze byt fajn, ak vyhovuje obom), ale pochybujem, ze sa posuniete dalej a bude verny vzorny partner z neho.

enmery
Dnes o 13:07
@anjelicek26

Ze nieco klape (aj roky) v posteli, neznamena, ze to bude klapat v normalnom zivote.. to je taka krasna ruzova bublina, kde mate na seba cas a uzijete si sex a vecer v klude pisat spravy.. tam neriesite upratovanie varenie riesenie kazdodennych povinnosti, zle nalady, choroby atd... keby ta chcel, mohol ta mat uz davno... jeho zaujem nad ten sex a ulavenie tlaku v gulkach proste nejde (a ano aj taky typ vztahu moze byt fajn, ak vyhovuje obom), ale pochybujem, ze sa posuniete dalej a bude verny vzorny partner z neho.

@anjelicek26 Tak uz si frigídna aj ty s nami😉

la_dolce_vita
Dnes o 13:07

Neskusis nevies, ale ako som pisala vyssie, bezny zivot je nieco ine ako zidealizovany milenecky vztah. Ci by sme isli do to my, je irelevantne.

anjelicek26
Dnes o 13:08
@enmery

@anjelicek26 Tak uz si frigídna aj ty s nami😉

@enmery no ked sme v tom spolu teda 😂

sisska96
Dnes o 13:10

Dneska jebe každým ženám? 😂

brontofuz
Dnes o 13:25
@sisska96

Dneska jebe každým ženám? 😂

@sisska96 pomali kazdej

enmery
Dnes o 13:29
@brontofuz

@sisska96 pomali kazdej

@brontofuz *pomaly

minenkaa
Dnes o 13:38
@brontofuz

@anonym_autor to su zeny, su najhnusnejsie k zenam, aj ked furt nadavaju na muzov, ja si myslim ze to treba vyskusat a uvidis a nie tu citat názory frigidných starych slobodných žien

@brontofuz ja napríklad niesom ani stara ,ani frigidna a ani slobodná a ano môže skúsiť ,ake pýtala sa na názor tak dostala odpovede
Je pre neho cely zivot len kamarátka s výhodami nič viac,toto tu je len a len jednostranný vzťah a ten ešte nikdy nevydržal

minenkaa
Dnes o 13:40

@anonym_autor autorka a čo sa pýtaš keď už si rozhodnutá a jedine tvoj názor je správny ,chod do toho len sa naozaj dobre opýtaj svojej celoživotnej lásky, ako to on vidí a čo cíti lebo ak by to aj in chcel nemusela by si to pripomínať

anonym_66d15f
Dnes o 14:18

@anonym_autor posobi to na mna "z nudze cnosť"....
Ak vam to dobre klapalo, trebalo skor skusit spolu vztah a nie cakat 19r.... to je fakt dlha doba ktoru si kvoli nemu zaspala a nie si najmladsia

mischy00
Dnes o 14:32

Nie nešla....skúsiť môžeš ale v podstate tym zničíte medzi Vami všetko, co Vám 20 rokov fungovalo a to je sex a pocit, ze si rozumiete 😀.

Ak by si bola pre neho nieco viac, uz davno ta ma doma. Tento bude hľadať celý život.....ani sám nevie čo🙃.
Určite by som chcela chlapa👌, co skákal zo ženy na ženu, potom na mňa a zas dokoola. Toto nieje vztah, to je uz Veľka Pardubicka 🫣

brrunetkaa
Dnes o 14:42

Mám pocit, ze si myslíš, že žiješ v romantickom filme. S tým chlapom si beprezila bežne dni, problémy, zle časy, choroby, nič podobné. Teraz čakáš, že sa nastahujete k sebe a budete žiť rozprávku? Akože áno, šanca tam je tak 1% nech nie som úplný pesimista. Ale skôr je to utopia. Zabila si zbytočne roky čakaním na niečo, čo je predstavou asi len v tvojej hlave namiesto toho, aby si mala reálny a plnohodnotný vzťah s mužom, ktorý by tu bol pre teba vždy a Va každej situácii, nie len občasne.

lentakyterapeut
Dnes o 15:02

Prepac ale cely cas si iba milenka nic viac. Je mily zlaty lebo ked sa dohodnete da si ta do kalendara a cas ti venuje. Nikde necitam ze chce opustit svoj slobodny zivot s inymi zenami.

enmery
Dnes o 15:04

Bože, koľko frigídbych sa nás tu stretlo...a dokonca aj psycho terapeut nepíše odveci. Toto bude bolestivý stret s realitou.

anonym_96dc67
Dnes o 15:15

by som sa bála pohl. pliagy od toho krásavca.

mischy00
Dnes o 15:49

@anonym_autor úprimne sa čudujem celkovo zenam, co poznajú minulosť partnera, ako fungoval, jeho morálka, nastavenia, priority a napriek tomu si myslia, ze práve oni su tie, co ho zmenia 🙂.
Je jasné, ze rokmi to ide dolu vodou aj s takýmito seladonmi ale zas si nahovárať, ze bude z neho poriadny chlap, no...uz dávno by som mu zakyvala s úsmevom na tvári, ze pre mna je uz v kategórii: " ani zadarmo "

anonym_53420b
Dnes o 16:04
@brontofuz

@anonym_autor to su zeny, su najhnusnejsie k zenam, aj ked furt nadavaju na muzov, ja si myslim ze to treba vyskusat a uvidis a nie tu citat názory frigidných starych slobodných žien

@brontofuz nepoznas nas ale urazat vies...a aco tu vlastne si?! Radsej ti nepisem co si myslim o tebe. A rozhodne tu nie sme frigidne stare slobodne zeny

anonym_6acbb2
Dnes o 17:27

Nie, ale zrejme sa chces asi len dostať mimo Slovenska...alebo ho ozaj (tento vadný kus) tak ľúbiš, že si za ním ochotná ísť? A čo by si tam robila? Ovládaš jazyk atď? Podľa mna ho chceš len využiť na ten odchod z tvojho nudného života...tak smelo do toho!.

tykat
Dnes o 18:28

@anonym_autor chudak, uz vidim ako sa opoti az na zadku ked mu toto zadres 🤣 doteraz sem-tam pich a zrazu."pamatas ako sme si slubili pred 19timi rokmi..? .tak som tu aj s kufrom"

Strana
z2