Má vzťah na diaľku zmysel?
23. feb 2025
Má zmysel u vás vzťah na diaľku? Mám obavy.. Keďže som sa spoznala s priateľom cez zoznamku,ktorý je odo mňa 80km.. Navštevujeme sa,asi tak 3x do mesiaca..Sme spolu dva mesiace a už mi oznámil že on sa sťahovať nemôže keďže v meste kde býva má syna tak starého ako je môj menší (4 roky) .Tak navrhuje mne až sa presťahujem ja.. Lenže ja sa sťahovať nechcem..A najhoršie je na tom to, že začínam k nemu cítiť a neviem ako to bude pokračovať ďalej 🙈
Predošlá
Strana
z2
@0kristina0 v poriadku,tak keď sa sťahovať nechcú tak potom to zmysel nemá,pri vzťahu na diaľku sa robia kompromisy a je to aj o veľkej tolerancii.A to je celé.Keď by som mala vzťah na diaľku a nechcem sa sťahovať ani ja ani on,tak potom je to o čom?o ničom.....a ja som reagovala hlavne na tých 80km
Predošlá
Strana
z2

@mimi236 ty si sa stahovat chcela, lenze autorka a ani jej priatel sa stahovat nechcu. Teraz kto ma ustupit? To ze tebe to dopadlo so stastnym koncom je iba loteria, navyse autorka ma dieta s autizmom. Ja by som take dieta nebrala z prostredia kde je zvyknute.