Má žena právo byť nahnevaná na partnera?
Má právo byť žena nahnevaná,keď X krát za mesiac muža odmietne,pretože je unavená,pretože ju bolí hlava, pretože dnes bolo toho veľa v práci,pretože ráno zavčasu vstáva a stále čosi...
A v sobotu má asi chuť,tak si plánuje večer sex a manžel ju vymení za pivo.
Má právo byť nahnevaná?
Ak pijes pivo v bordeli,ma pravo byt nahnevana😂
tak jej pomôž s domácimi prácami a možno ju nebude bolieť hlava
Ved hnevat sa moze.jej problem
X krát ona odmietne a potom sa uráža keď chce chlap piť? Vymeniť
A zaznačila mu aspoň 5 pracovných dní vopred do diára, že v sobotu bude mať chuť? 😂
...ale teda, keby mala ozaj chuť, tak ho šmykne, keď sa vráti domov. 😂💪🏻
Je to zena, takze ano 😁😁😁
Neviem no. Odmietnuť muza xkrat lebo som unavená, boli ma hlava, zavčasu vstávať, no ani u mna by take výhovorky neprešli 😂 a to som žena. Ale každá sme nejaká no. Ale potom sa nečudujte, že muzi majú iné. Keď ste stále nedostupné 🤷♀️🤦♀️
Ty si nahnevaná za 1x a on za 6x. Vždy bude niečo prečo nie, takže komunikovať spolu a nejak sa dohodnúť a dodržiavať aspoň 2x za týždeň. Veď nemusíte dávať hodinovku.
Ak má zena rozum 15 ročného decka tak áno. Mužovi sa nečudujem ak je niekoľko krát odmietnuty a samozrejme aj on nemusí mat chuť. A to že si dal pivo neznamená že nič nebude, len treba rozmýšľať.
Buď rada,že ta vymenil len za pivo,
Ja som muza tiez odmietala,lebo unava,lebo tamto.Potom si v hlave povedal,kaslem na to a kaslal naozaj na to.Ked som chcela ja,pomaly mu klesal,nemal chut a pod.
No po tej mojej facke,co som si pisala s kolegom,muz pochopil a zrazu nema ziaden problem,a to uz chcel po doktoroch behat,ci lieky na podporu uzivat.Moja facka nas prebrala oboch a riadne.
Nie, nemá..neviem co čakala, keď ona odmietne x krát...
Čo je to x-krát, prečo jej bolo ako bolo? Ale keď už si dala námahu ešte aj pripraviť pekný večer a nie dovoliť rýchly zásun, lebo on chce, tak áno prečo sa neuraziť.
nechapem, preco by sa mala zena urazit ked bola jeden krat odmietnuta ... neviem preco v tejto dobe sa ku chlapom spravame ako k nejakym otravnym mucham ... ved aj ti chlapi maju nejake city , a tiez su zranitelni ... mozno to nedavaju az tak na javo, ale je to tak... chudatko zena si raz za mesiac naplanuje ze bude mat chut na sex, a manzel po xy razoch odmietne tak uz je za vola .. ona je ale kralovna , ktora si moze robit co chce , odmietat kedy chce , a byt urazena kedy chce
Áno má právo byť nahnevaná a rovnako má aj muž právo ísť na pivo a nielen čakať kedy žena bude mať náhodou chuť na sex alebo ten sex naplánovaný v diari. Nakoľko nie je nič horšie ako naplánovaný sex a je frustrujúce byť odmietany S je jedno či odmieta chlap alebo žena
Ešte ten rozdiel, ona keď nechcela, lebo bola unavená, či ju bolela hlava, čo robila? Išla si ľahnúť, či s kamoškami na kávičku? Mohol jej ponúknuť masáž, aby sa jej uľavilo, možno by bol aj sex.
Ale ved tu je to cele zle. Ako to cele vnimas, je zle. Z tvojho pohladu ide pätkrat o sex a raz o pivo. O tvoje potreby. Ake potreby ma tvoja partnerka, netusis, priznavas, ze netusis a aj tento prispevok je dokazom toho, ze netusis, ako ma vyzerat stastie a spokojnost vo vztahu.
Sex a pivo, nie su len sex a pivo. Prave na sexe a pive su najdolezitejsie okolnosti.
Sex je dobry, ak si muz zenu vsima aj pred a po sexe, ak ju stiska, venuje sa jej, pomaha jej, vazi si ju, podporuje jej zensku energiu... vtedy nie je sex iba v sobotu.
A tiez pivo nie je pivo.
Je rozdiel prist z piva s kyticou alebo cokoladou v ruke, vesely, v normalnom case a zenu pri prichode vybozkavat a povedat jej, ze si sa na nu tesil.
A prist neskoro, ozraty, premudrely, zasmradeny, prdnut si, odgrgnut si a zachrapat na gauci...a vsetko pravidelne.
zena nieje nuzova mama . netoci sa vsetko len okolo nej .. ked si ona zmysli tak vtedy to tak bude... hold muzovi dosla trpezlivost ... este zopar x odmietni a zduvaj sa a vymeni ta nielen za pivo...
@jozinzbazin22 tak že Ty si ho odmietala až si z neho skoro spravila inpotenta a potom si si začala vypisovať s kolegom ,lebo už Ty si chcela a on nemohol ? Ty máš teda dobre vysoké sebavedomie .Chudák tvoj manžel .
@bruno1 vies,ale vsetko je o komunikacii.A teda ta komunikacia bola vo velkom a priamo.Aj s uvedomenim si tychto vsetkych veci,co som pisala.
A on ma právo byť nahnevaný,keď ho žena x krát odmieta?Únavu,skoré vstávanie,a ostatné veci,keď často opakuje s už môžu byť pre neho len výhovorka.On nesmie byť nahnevaný,ale ty áno?Či ako máme tomu rozumieť?
@jozinzbazin22 Komunikácia s kolegom ,alebo s manželom?
Nie
Manzelka je frustrovana unavena bez libida
Cudujem sa ze vobec chodi na pivo len 1x cez vikend
@bruno1 s manzelom,obaja sme si uvedomili,ze aj ta vasen rokmi zmizla,denne starosti a ine bezne veci.Tato moja facka,nas nakopla oboch.
To len hra, v skutocnosti ju stve len to pivo 😅
No, keď žena padá na hubu, lebo chlap príde domov z roboty, naje sa, pustí si telku, ona kmitá okolo domácnosti a detí, a pán manžel ešte v posteli vyžaduje plnenie manželských povinností, lebo on si oddýchol a má chuť, tu vidím chybu na oboch stranách. Chlap je chuj, je slepý alebo je totálny sebec, Žena má povedať, "zlatko, nemám silu teraz s tebou šantiť, lebo nevládzem, ale keď mi zajtra pomôžeš nebudem taká unavená a zničím ťa tak, že nebudeš vedieť ako sa voláš". A ak to ani po tomto ten chlap nepochopí tak je sebecký somár, a žena by sa mala zamyslieť, čo stým.
@som_realistka,nie, chyba nastáva už v okamihu, keď žena kmita okolo domácnosti a padá na hubu. Bežný model chlapa nie je vybavený schopnosťou čítať myšlienky a väčšinou ani pochopiť videnie zeny. Treba ho požiadať, čo má urobiť (konkrétne. Požiadavka "Mohol by si vysypať smeti" vyvolá v chlapovi maximálne odpoveď "áno, mohol". Nepochopí, že sa žena nepýta na jeho schopnosť vyniesť kos, ale má na mysli, aby zdvihol zadok a išiel vysypať smeti hneď a zaraz. A raz nerozumie, prečo ta jeho zase mindzuje, veď mala povedať ... Treba dať konkrétny príkaz.) Niektoré matky to doma synov naučili ale väčšina nie. Treba doučiť v manželstve/partnerstve. Typy neschopné ďalšieho vývoja treba vratit mamičke, to sú kazove kusy.

🤣🤣🤣🤣 má, ale nič jej to nepomôže