icon

Má žena právo byť nahnevaná na partnera?

22. feb 2025

Má právo byť žena nahnevaná,keď X krát za mesiac muža odmietne,pretože je unavená,pretože ju bolí hlava, pretože dnes bolo toho veľa v práci,pretože ráno zavčasu vstáva a stále čosi...
A v sobotu má asi chuť,tak si plánuje večer sex a manžel ju vymení za pivo.
Má právo byť nahnevaná?

pribinak
22. feb 2025

🤣🤣🤣🤣 má, ale nič jej to nepomôže

tundra
22. feb 2025

Ak pijes pivo v bordeli,ma pravo byt nahnevana😂

rozculena
22. feb 2025

tak jej pomôž s domácimi prácami a možno ju nebude bolieť hlava

henka123123
22. feb 2025

Ved hnevat sa moze.jej problem

januska12323
22. feb 2025

X krát ona odmietne a potom sa uráža keď chce chlap piť? Vymeniť

galganka
22. feb 2025

A zaznačila mu aspoň 5 pracovných dní vopred do diára, že v sobotu bude mať chuť? 😂

...ale teda, keby mala ozaj chuť, tak ho šmykne, keď sa vráti domov. 😂💪🏻

euka210
22. feb 2025

Je to zena, takze ano 😁😁😁

patka06
22. feb 2025

@galganka alebo predtým ako odíde

jaass
22. feb 2025

Neviem no. Odmietnuť muza xkrat lebo som unavená, boli ma hlava, zavčasu vstávať, no ani u mna by take výhovorky neprešli 😂 a to som žena. Ale každá sme nejaká no. Ale potom sa nečudujte, že muzi majú iné. Keď ste stále nedostupné 🤷‍♀️🤦‍♀️

ovaaa
23. feb 2025

Ty si nahnevaná za 1x a on za 6x. Vždy bude niečo prečo nie, takže komunikovať spolu a nejak sa dohodnúť a dodržiavať aspoň 2x za týždeň. Veď nemusíte dávať hodinovku.

3petka
23. feb 2025

Ak má zena rozum 15 ročného decka tak áno. Mužovi sa nečudujem ak je niekoľko krát odmietnuty a samozrejme aj on nemusí mat chuť. A to že si dal pivo neznamená že nič nebude, len treba rozmýšľať.

minenkaa
23. feb 2025

Buď rada,že ta vymenil len za pivo,

jozinzbazin22
23. feb 2025

Ja som muza tiez odmietala,lebo unava,lebo tamto.Potom si v hlave povedal,kaslem na to a kaslal naozaj na to.Ked som chcela ja,pomaly mu klesal,nemal chut a pod.
No po tej mojej facke,co som si pisala s kolegom,muz pochopil a zrazu nema ziaden problem,a to uz chcel po doktoroch behat,ci lieky na podporu uzivat.Moja facka nas prebrala oboch a riadne.

vilma7
23. feb 2025

Nie, nemá..neviem co čakala, keď ona odmietne x krát...

gribka1
23. feb 2025

Čo je to x-krát, prečo jej bolo ako bolo? Ale keď už si dala námahu ešte aj pripraviť pekný večer a nie dovoliť rýchly zásun, lebo on chce, tak áno prečo sa neuraziť.

simona1306
23. feb 2025

nechapem, preco by sa mala zena urazit ked bola jeden krat odmietnuta ... neviem preco v tejto dobe sa ku chlapom spravame ako k nejakym otravnym mucham ... ved aj ti chlapi maju nejake city , a tiez su zranitelni ... mozno to nedavaju az tak na javo, ale je to tak... chudatko zena si raz za mesiac naplanuje ze bude mat chut na sex, a manzel po xy razoch odmietne tak uz je za vola .. ona je ale kralovna , ktora si moze robit co chce , odmietat kedy chce , a byt urazena kedy chce

sense
23. feb 2025

Áno má právo byť nahnevaná a rovnako má aj muž právo ísť na pivo a nielen čakať kedy žena bude mať náhodou chuť na sex alebo ten sex naplánovaný v diari. Nakoľko nie je nič horšie ako naplánovaný sex a je frustrujúce byť odmietany S je jedno či odmieta chlap alebo žena

gribka1
23. feb 2025

Ešte ten rozdiel, ona keď nechcela, lebo bola unavená, či ju bolela hlava, čo robila? Išla si ľahnúť, či s kamoškami na kávičku? Mohol jej ponúknuť masáž, aby sa jej uľavilo, možno by bol aj sex.

oliolijanka
23. feb 2025

Ale ved tu je to cele zle. Ako to cele vnimas, je zle. Z tvojho pohladu ide pätkrat o sex a raz o pivo. O tvoje potreby. Ake potreby ma tvoja partnerka, netusis, priznavas, ze netusis a aj tento prispevok je dokazom toho, ze netusis, ako ma vyzerat stastie a spokojnost vo vztahu.

Sex a pivo, nie su len sex a pivo. Prave na sexe a pive su najdolezitejsie okolnosti.
Sex je dobry, ak si muz zenu vsima aj pred a po sexe, ak ju stiska, venuje sa jej, pomaha jej, vazi si ju, podporuje jej zensku energiu... vtedy nie je sex iba v sobotu.
A tiez pivo nie je pivo.
Je rozdiel prist z piva s kyticou alebo cokoladou v ruke, vesely, v normalnom case a zenu pri prichode vybozkavat a povedat jej, ze si sa na nu tesil.
A prist neskoro, ozraty, premudrely, zasmradeny, prdnut si, odgrgnut si a zachrapat na gauci...a vsetko pravidelne.

ukgirls
23. feb 2025

zena nieje nuzova mama . netoci sa vsetko len okolo nej .. ked si ona zmysli tak vtedy to tak bude... hold muzovi dosla trpezlivost ... este zopar x odmietni a zduvaj sa a vymeni ta nielen za pivo...

bruno1
23. feb 2025

@jozinzbazin22 tak že Ty si ho odmietala až si z neho skoro spravila inpotenta a potom si si začala vypisovať s kolegom ,lebo už Ty si chcela a on nemohol ? Ty máš teda dobre vysoké sebavedomie .Chudák tvoj manžel .

jozinzbazin22
23. feb 2025

@bruno1 vies,ale vsetko je o komunikacii.A teda ta komunikacia bola vo velkom a priamo.Aj s uvedomenim si tychto vsetkych veci,co som pisala.

rorino
23. feb 2025

A on ma právo byť nahnevaný,keď ho žena x krát odmieta?Únavu,skoré vstávanie,a ostatné veci,keď často opakuje s už môžu byť pre neho len výhovorka.On nesmie byť nahnevaný,ale ty áno?Či ako máme tomu rozumieť?

bruno1
Autor odpoveď zmazal
bruno1
23. feb 2025

@jozinzbazin22 Komunikácia s kolegom ,alebo s manželom?

taktotedanie
23. feb 2025

Nie
Manzelka je frustrovana unavena bez libida
Cudujem sa ze vobec chodi na pivo len 1x cez vikend

jozinzbazin22
23. feb 2025

@bruno1 s manzelom,obaja sme si uvedomili,ze aj ta vasen rokmi zmizla,denne starosti a ine bezne veci.Tato moja facka,nas nakopla oboch.

tykat
23. feb 2025

To len hra, v skutocnosti ju stve len to pivo 😅

som_realistka
23. feb 2025

No, keď žena padá na hubu, lebo chlap príde domov z roboty, naje sa, pustí si telku, ona kmitá okolo domácnosti a detí, a pán manžel ešte v posteli vyžaduje plnenie manželských povinností, lebo on si oddýchol a má chuť, tu vidím chybu na oboch stranách. Chlap je chuj, je slepý alebo je totálny sebec, Žena má povedať, "zlatko, nemám silu teraz s tebou šantiť, lebo nevládzem, ale keď mi zajtra pomôžeš nebudem taká unavená a zničím ťa tak, že nebudeš vedieť ako sa voláš". A ak to ani po tomto ten chlap nepochopí tak je sebecký somár, a žena by sa mala zamyslieť, čo stým.

vroni
26. feb 2025

@som_realistka,nie, chyba nastáva už v okamihu, keď žena kmita okolo domácnosti a padá na hubu. Bežný model chlapa nie je vybavený schopnosťou čítať myšlienky a väčšinou ani pochopiť videnie zeny. Treba ho požiadať, čo má urobiť (konkrétne. Požiadavka "Mohol by si vysypať smeti" vyvolá v chlapovi maximálne odpoveď "áno, mohol". Nepochopí, že sa žena nepýta na jeho schopnosť vyniesť kos, ale má na mysli, aby zdvihol zadok a išiel vysypať smeti hneď a zaraz. A raz nerozumie, prečo ta jeho zase mindzuje, veď mala povedať ... Treba dať konkrétny príkaz.) Niektoré matky to doma synov naučili ale väčšina nie. Treba doučiť v manželstve/partnerstve. Typy neschopné ďalšieho vývoja treba vratit mamičke, to sú kazove kusy.