icon

Má zmysel bojovať o neverného manžela?

6. feb 2025

Ahojte, co si myslite, ma zmysel bojovat o manzela?
Manzelmi sme 9r a mame dve male deti, mali sme velku krizu, nedokazali sme so sebou komunikovat, bolo to velmi vyhrotene, hovorili sme si , kto z nas odide, ze musime byt bez seba. A v tejto nasej najvacsej krize som zistila, ze si nasiel frajerku, odisiel. Vraj mu tato zena pomaha prekonavat toto narocne obdobie, vraj s nou ani nespal, ale ak by k tomu doslo, ze sa branit nebude. Viem, ze ona je slobodna, bezdetna, byva s rodicmi. Mna to velmi trapi, lebo mi zalezi na nasej rodine, myslim, ze sme len potrebovali byt urcity cas bez seba. No on je stastny a spokojny. Neviem ci to mam nechat tak alebo bojovat, trva to dva mesiace.
Dakujem

lentilka78
7. feb 2025

@janickacrazy jasne, aj to sa stáva, každý prípad je iný.
Aj kolegynin otec si našiel milenku až po 50tke, nejakú dobu s nou žil, potom sa rozišli a manželka ho vzala späť, žili spolu skôr ako spolubývajúci a spoločne pomáhali s vnúčatami, on po pár rokoch ochorel na rakovinu, manželka ho ešte doopatrovala.

evansova
7. feb 2025

Tak mu to dozic a hlavne to dozic jeho novej partnerke. Zatial slnecno, ale leopard svoje skvrny nezaprie. Ked sa prejavi ako egoisticky manipulátor, potom dama zisti, kde je sever.
Ty podaj ziadost o rozvod, vyzivne na deti (aj na seba, ak su deti take male, ze nemozes pracovat) a žiadaj urcit styk s detmi. Nech si pekne beria do toho svojho raja a uvidis ako sa to jeho kraske bude pozdavat. Nasyp im trosku piesku do sukolia lasky, uvidíš ako dlho to jeho stastie vydrzi.
A navrat spat? Ani keby liezol na kolenach po strku, zasluzis si viac.

autor
7. feb 2025

Dnes som sa dozvedela, ze to pekne frajerke vysvetlil, ze nie sme zatial rozvedeni, ze ma dve deti, ale ved to v dnesnej dobe nie je predsa ziadna vada a ona to pochopila.
Asi som jedina, ktorej toto pride amoralne a radsej by som si hladala nezadaneho tridsiatnika ako zenatehoho styridsiatnika s malymi detmi, no vraj jej on ma toho ovela viac co ponuknut ako slobodni tridsiatnici.

autor
7. feb 2025

Akurat mi z toho len plac zase ostal :((

lentilka78
7. feb 2025

Ahoj, takýto príbeh ti povedal on? Alebo to máš od niekoho iného?
To ona doteraz nevedela ze ma deti?

janickacrazy
7. feb 2025

Ona je zamilovaná, mladá, naivná, nakeca jej absolútne čokoľvek a ona mu to žerie aj s navijakom. A čo jej on také špeciálne ponúkne? Má zlatého vtáka alebo čo? Inak platí ti výživné na deti? Ak nie, tak si pekne poziadaj o to, dá sa aj počas trvania manželstva.

lentilka78
7. feb 2025

Je mi to ľúto 🥺 koľko má ona rokov? Z jej pohľadu sa na to môže tak dívať... Ak má dievča 25-30 a obzrie sa okolo seba, ti muži v jej veku sú, česť výnimkám, ešte deti, nevyblaznene, nevyburene, robim v takom kolektíve a vidím to každý deň, čiže jej určite lichotí, keď ma o ňu záujem vyzrety štyridsiatnik, čo už má iné názory.
Ale to ju samozrejme neospravedlňuje a jeho už dupľom.

autor
7. feb 2025

@lentilka78
To mi on dnes povedal, toto cele, co viem stretava sa s nou druhy mesiac a vlastne sa s nou spoznal v case ked od nas odchadzal,..

autor
7. feb 2025

@janickacrazy Ved to som sa aj ja pytala, ze co jej moze on ponuknut, peniaze ma nadoraz, plati najom a ano, posiela aj na deti, takze je skoro na nule

ibrunova
7. feb 2025

alebo s ňou už vtedy dávno spával.. Ty naozaj chceš o neho bojovať?

autor
7. feb 2025

@lentilka78 vraj ma po tridsiatke, vraj , my mame obaja 37r

autor
7. feb 2025

@janickacrazy tak ako my to on predostieral, normalne by som sa este aj ja chytila, ze aka vada je v dnesnej dobe mat deti, ved rozvedeny este nemusi byt, ved si ju nejde hmed brat a mat s nou deti. Neskutocne ma to zranuje , nakolko ja som stale chcela udrzat rodinu, som z toho na dne :(

autor
7. feb 2025

Ze aj ja si mam niekoho najst , ze by bol len rad, ale ja neviem 11r spolocneho zivota hodit za hlavu za dva mesiace :(

lentilka78
7. feb 2025

Viem, že to musí veľmi bolieť, ale skus to nejako prekonať, najhorší je ten sok na začiatku, ale neboj, všetko bude časom lepšie.
Si stále mladá žena, mas nárok byt šťastná s partnerom, ktorý si ta bude vážiť. Chceš sa trápiť s týmto?
Nechcem sa ta dotknúť, ale neverím, že ju spoznal len teraz

janickacrazy
7. feb 2025

No ak je to pravda a ona má po 30-tke a býva u rodičov, tak tie deti určite bude chcieť za chvíľu, uteká jej vlak. A tvoj muž je úplne mimo, ak si myslí, že nie. A keďže neni žiadny prachac, tak je to jasné, len on teraz nemyslí hlavou.

autor
7. feb 2025

@janickacrazy peniaze bude mat, ak dojde k rozvodu a bude sa musiet predat nas spolocny dom, no to ja urcite teraz nechcem,..ist neviem kam s detmi :((

julish
7. feb 2025

To je strasny debil. A vies preco? Zduchnut za mladsou, hladat prilezitosti… takych je, ale ze ti bude hoborit, aky je teraz stastnejsi! Zmrd. Naco toto trepe zronenej. To o nom vypoveda vela, mrzi ma, ze si s nim bola 11 rokov

siminick
8. feb 2025

Je to tak možné, že chlapi si nás absolútne nevážia, nevážia si to čo všetko pre nich a spoločne deti robíme. Chcú si len užívať. Tak nech si užívajú a nech ich hnusne dobehne karma ,pretože nemajú štipku charakteru voči najbližším. Si myslí že koľko ho bude tá mladá chcieť , kolko ho bude baviť, chce ďalšie deti s nou? Ďalšie starosti ? Haha rýchlo ho to prejde . Aj Skrucany chcel a už je šedivý dedo.okrem toho muźi ktorý stále striedajú zeny majú väčšie riziko infarktu.to len tak pre okraj. kopec chlapov mojom okoli už lutuju že odišli od prvej partnerky a nasli si mladšiu co ani variť nevie.

retatka
8. feb 2025

To čo urobil tebe, tu istú medicínku si zažije aj jeho súčasná.Raz keď podvedie, ten človek nemá charakter a svedomie, a zopakuje to pri ďalšom probléme.Bud rada, že si sa tej gule zbavila, už by si mu nikdy neverila a psychicky by si veľmi trpela k čomu by sa mohli pridružiť i rôzne choroby zo stresu.

kankam
8. feb 2025

Nie je to klise, cas zahoji vsetky rany. Aj keby ste mala zostat sama, je to vzdy lepsie ako prisit o lasku a uctu ...
Tiez som si to odplakala, aj to treba ... odplakat si zmarene nadeje a sny o stastnom vztahu ...
Precitajte si knizky o rozchode, aj napr. " ako sa zbavit ststosti azacat zit " velmi dobra kniha, pomozu vam najs samu seba ...

johanka21
9. feb 2025

Zvláštne je, že chlap sa skôr vráti k žene, ak o neho nebojuje. Ja by som ho nechala, nech si ide k nej a nech sám zistí, či bude pri nej taký spokojný, ako si myslí. Zaúkolovala by som ho určitými povinnosťami k deťom a vyžadovala by som pri tom presnosť, nech aspoň deti netrpia, keď už musíš Ty a nech si ide. Pretože asi si už zistila, že nátlakom a prosbami v tomto prípade nič nezmôžeš.

lienka.7
9. feb 2025

@autorka samozrejme, o nevernika sa vždy oplatí zabojovať, to nevieš? Ideálne ešte sa ponižovanie, ako to všetko bola najmä tvoja vina. Cim horšie sa budeš cítiť ty, tým viac bude na koni on. To, ze si nou nespal neverím, lebo Vendulka utesitelka určite neostala iba pri slovách a pohladeni. Neviem, čo vôbec riešiš. Vlastne viem, malé deti, nemáš kam ísť, nemáš peniaze... ano? (Nečítala som nič okrem tvojho príspevku, takže iba tipujem). Ak to neplatí, hľadaj pravnika a bal kufre od takého indivíduá čím skôr

autor
9. feb 2025

@lienka.7 mame spolocny dom, on odisiel, po rodicovskej sa vraciam do dobre platenej prace a aj on mi posiela peniaze na deti

bielasovicka
9. feb 2025

On si našiel frajerku a ty chceš ešte bojovať? Načo?

natiblaskova
9. feb 2025

Nebojovala by som. Keď človek nechce byť s tým druhým, prečo ho nutit? Kvôli deťom? Blbosť. Ja som sa rozišla s bývalým a deti boli stastnejise. Deti o otca neprídu. Rozchádza sa s tebou nie s deťmi.

kadika123
9. feb 2025

@lentilka78 súhlasim s vami uplne vo vsetkom,presne pisete moje slova..♥️ otazka na vas..
Preco by ste si to nevedeli predstavit?Ze ano,..vezmete spat muza,ktory sa zalubil do milenky,no aj tak sa vratil k vam???Preco?Pytam sa z cirej zvedavosti..
@lentilka78

martin96321
10. feb 2025

Preeesne tak. Nikde nieje povedane,co sposobilo velku krizu. Aky podiel si mala Ty na tom ze odisiel. Ale muž je hovädo........ nezalezi na faktoch na detailoch ........tu zasadol sundca lynč. Tak pověste ho vejš ať se houpa

lentilka78
10. feb 2025

@kadika123 ďakujem 😊
Ja by som možno dokázala odpustiť nejaký románik bez citov, pripadne jednorazovú neveru v opitosti. Ale keď je človek schopný to nechať zájsť až tak ďaleko, že tam vzplanu city, toto je pre mňa No Go.
Keby mi toto urobil môj muž, nemohla by som ho vziať späť, lebo vnútorne by ma zozieralo to, či na ňu ešte mysli, či pri sexe na ňu mysli, či ju nestalkuje na sociálnych sieťach, proste takéto myšlienky by ma určite občas napadli a už by som mu nemohla veriť. A tobôž by som nechcela, aby so mnou niekto ostával kvôli deťom.
Možno som ovplyvnená tým, že v okolí poznám takýto pár, muž ostal s manželkou, ta mu odpustila, ale on pri každej príležitosti vyhľadáva tu svoju milenku, viem ze aj veľmi dlho po tom, čo sa vrátil k žene, to ťahal s nou a ktovie ci aj stále neťahá. A jeho žena žije v sladkej nevedomosti, že sa všetko vrátilo do starých koľají.

zanka777
10. feb 2025

Počuj to že ti trepe somariny ako si máš nájsť niekoho aj ty a že ti to praje a bla bla to sú len úbohé reči pretože vie že v terajšom stave a tvojom trápení to neurobíš lebo to nedokážeš.... Preto je hrdina ako ti praje iného.... Ale ver mi že keď si nájdeš iného a uvidí na tebe že si naozaj usmiata veselá šťastná tak ho porazí od závisti že pri ňom si takáto nebola.... Ver mi na 1000% ! Lebo teraz je na koni pretože vie že iného nechceš a čakáš kedy sa oň vráti...ale keby si ho "prekvapila" a začala sa stretávať s iným a volať si s iným (ideálne pred ním )a smiať sa napríklad do telefónu jeho ego by to len tak nerozdychalo a to mu aj úprimne prajem.... Ja by som si to nejak s kamoškou aspoň teda zatiaľ tie "falošné telefonáty"dohodla kedy by bol u teba a by som si z neho robila srandu že by som napr dvihla telefón s úsmevom a že teraz nemôžem zavolám ti večer atď atď.... Už len pre ten jeho priblbly výraz tváre by mi to stalo za to ..... Lebo on ťa má istú aj keď od teba už odišiel k inej

canerko
10. feb 2025

Mna keby podviedol manzel,odisiel,nechal.Uz bi v mojej garazy neparkoval.