icon

Má zmysel odpustiť priateľovi po druhej chybe?

4. nov 2025

S priateľom sme spolu dva a pol roka. Rok spolu žijeme. Snažíme sa o bábätko. Ja som prišla o prácu. Pracovala som ako recepčná na hoteli. Jeden chlap má tam obťažoval a vedenie hotela s tým neurobilo nič tak som sa rozhodla dať výpoveď. Priateľ neriešil financie a naozaj ma podporil. Ja som bez praxe ale bola nervózna a začali sme sa často hádať. Dopadlo to tak že sme sa rozišli. Odisla som k rodičom. Pár dní na to prišiel za mňou porozprávali sme sa obaja sme si chýbali a uvedomili sme si že to bol len skrat a správame sa ako deti. Povedali mi ale, že pocas nášho rozchodu písal inej žene. Vraj šlo len o pár sprav z trucu. Ženy on je dobrý partner, ľúbim ho, rozumieme si, máme spoločny humor, často pre mňa robí pekné veci, často má vezme na výlet, ale toto je pre mňa červená vlajka. Sľúbil mi že sa to už nebude opakovať ale ja neviem. Podobná situácia sa stala pred rokom keď sme sa pohádali. Šiel na Instagram a niekomu napísal. Nie nepodviedol ma ani a nimi nešiel na rande a šlo len o pár správ. Ale je to niečo čo vo vzťahu nechcem a stalo sa to druhý krát. Ma zmysel to s komunikovať alebo ako to mám podľa vás riešiť ?

Strana
z2
huxy
4. nov 2025

Tak keď chceš, aby po každej hádke toto robil, smelo do toho

autor
4. nov 2025
@huxy

Tak keď chceš, aby po každej hádke toto robil, smelo do toho

@huxy presne o to mi ide za dva a pol roka sa to stalo druhý krát. Aj keď sľubuje. Dôvera je narušená

letfenixa
4. nov 2025

Akože po hádke vypisuje cudzím ženám? A čo?

huxy
4. nov 2025
@anonym_autor

@huxy presne o to mi ide za dva a pol roka sa to stalo druhý krát. Aj keď sľubuje. Dôvera je narušená

@anonym_autor ano, chlapi sľubujú, a ženy uveríme... 🤷🏼‍♀️
Kiež by sme častejsie počúvali svoju intuíciu

anonym_aa5657
4. nov 2025

Minimálne snaženie sa o bábätko by som odložila. Hádali ste sa o čom? Rozchod inicioval kto?

autor
4. nov 2025
@anonym_aa5657

Minimálne snaženie sa o bábätko by som odložila. Hádali ste sa o čom? Rozchod inicioval kto?

@anonym_aa5657 snaženie o bábätko sa určite odkladá. Ja momentálne neviem či mám zostať vo vzťahu a počkať či sa zmení alebo odísť

anonym_aa5657
4. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_aa5657 snaženie o bábätko sa určite odkladá. Ja momentálne neviem či mám zostať vo vzťahu a počkať či sa zmení alebo odísť

@anonym_autor píšeš, že ty si bola nervózna a vznikali hádky. Popracovať teda treba asi aj na sebe, aby si si to nevybíjala na ňom. A preto sa pýtam, že kto inicioval rozchod, lebo ak ty si ho poslala kade ľahšie, on sa nemá čo ospravedlňovať, že si vymenil pár správ s niekým iným. Ak on, tak prirýchlo zdupkal a dobehol späť ako mu vyhovuje.

autor
4. nov 2025
@anonym_aa5657

@anonym_aa5657 hádky boli často kvôli mne. Bola som extrémne vytočena zo všetkého. A zaklamala som mu. Povedala som mu že dávam výpoveď. Nepovedala že tam na mňa niekto niečo skúšal. Povedal že to v ňom vzbudzuje pochybnosti a chce sa rozísť

really8
4. nov 2025

@anonym_autor ross a rachel???? Rozisli ste sa tak napisal inej. Rozisli ste sa.....!!!!!

anonym_aa5657
4. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_aa5657 hádky boli často kvôli mne. Bola som extrémne vytočena zo všetkého. A zaklamala som mu. Povedala som mu že dávam výpoveď. Nepovedala že tam na mňa niekto niečo skúšal. Povedal že to v ňom vzbudzuje pochybnosti a chce sa rozísť

@anonym_autor myslim, že on má viac čo odpúšťať tebe ako ty jemu

vler
4. nov 2025

@anonym_autor kedze ste boli rozideni, ma ako nezadany plne pravo komunikovat s inymi zenami

autor
4. nov 2025
@vler

@anonym_autor kedze ste boli rozideni, ma ako nezadany plne pravo komunikovat s inymi zenami

@vler neviem ale či sa mám k nemu vracať a skúšať to. Keď už píše iným tak rýchlo

vler
4. nov 2025
@anonym_autor

@vler neviem ale či sa mám k nemu vracať a skúšať to. Keď už píše iným tak rýchlo

@anonym_autor a co si cakala, ze bude fnukat do vankusa? Muzi su ini, nestracaju cas

autor
4. nov 2025
@vler

@anonym_autor a co si cakala, ze bude fnukat do vankusa? Muzi su ini, nestracaju cas

@vlerys myslíš že mám tomu vzťahu dať ešte šancu ? Vraví že to chce skúsiť a viem že chyba bola aj na mojej strane

anonym_8b582b
4. nov 2025

@anonym_autor celkom nechápem načo ti vesal na nos túto informáciu a čo tým chcel docieliť

autor
4. nov 2025
@anonym_8b582b

@anonym_autor celkom nechápem načo ti vesal na nos túto informáciu a čo tým chcel docieliť

@anonym_8b582b povedal že keď to chce úprimne skúsiť radšej mi to povie. A nechce aby som na to časom prišla sama.

anonym_aa5657
4. nov 2025

Ja by som skôr zvažovala, či mu dať šancu, po tom čo tak rýchlo ten vzťah ukončil pri nie až tak obrovskom probléme, akoby nič a že nevie čo chce, než kvôli tomu, že počas toho čo bol slobodný si vymenil správy s inou, každý spracováva rozchod inak, možno to potreboval, aby si uvedomil, prečo chce byť s tebou. Ale je to na tebe. Zatajenie toho, že v práci to na teba niekto skúšal sa tiež dá vysvetliť všelijako.

anonym_509ac8
4. nov 2025

podľa mňa to robí stále, ale ty vieš len o dvoch razoch ke´d sa ti priznal

autor
4. nov 2025
@anonym_509ac8

podľa mňa to robí stále, ale ty vieš len o dvoch razoch ke´d sa ti priznal

@anonym_509ac8 úprimne neviem. Nikdy nemal zaheslovany mobil a často som používala jeho telefón. Nehrabala som sa mu tam ale myslím že keby niečo skrival tak mi ho nedá

reanda
4. nov 2025

nie, nedavala by som vasmu vztahu sancu.. vsak sa chovate ako male deti.. ste obaja neuprimni, hadate sa pre blbosti a problemy miesto komunikacie riesite rozchodom.. na tvojom mieste by som skusila najprv viac dozriet, nez budes s niekym planovat dieta..
a btw, keby ho fakt milujes, tak sa nejdes pytat cudzich zien, ci mu mas dat sancu.. to si viem predstavit, keby sa pyta nejaka, co si s niekym este len zacina a nie zena, co uz s muzom zije a ide zakladat rodinu.. tam uz by si mala mat sakra jasno a nie si hadzat korunu, ci ho chces, alebo nie.. ked nemas jasno, tak je vacsinou na 100% jasne, ze ho nechces

anonym_2b8a7d
4. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_8b582b povedal že keď to chce úprimne skúsiť radšej mi to povie. A nechce aby som na to časom prišla sama.

@anonym_autor tak chce byť úprimný, tak poinformuje 🤔. Celkovo pochybný materiál je ten tvoj amant. Rozijde sa pre blbosť, potom hneď vypisuje inej, ale nakoniec príde s " prosíkom" naspäť a aj s informáciou, že si dopisoval s inou. Taký trošku mimo, asi nevie presne čo vlastne chce.

anonym_f2ccc0
4. nov 2025

ten sa nezmení.
čo bude robiť v 10 - 15 ročnom manželstve? jasné, bude si dávať pozor aby ľudia, kolegovia , susedia a pod. boli v tom aký je on ctihodný občan a milujúci otec a manžel . pritom vieme ako to chodí s týmito ctihodnými občanmi.
pošli ho do čerta a nájdi si iného. Inak budeš u rodičov čoraz častejšie.

klotildabazarik
4. nov 2025

@anonym_autor ty si cervena vlajka nie on🙄

anonym_ce3111
4. nov 2025

O bábätko sa snaž len s manželom, ušetríš si niektoré možné budúce starosti.

Keď pri ľahkých veciach sa poháda a odchádza hľadať inú ženu, čo bude robiť ak príde dieťa a budú ťažšie situácie na riešenie? Oznámi že takto si to teda nepredstavoval a znovu odíde?

anonym_c62642
4. nov 2025

@anonym_autor autorka vy dvaja osobitne ani spolu vobec nie ste "rodicia" material. Ste nevyzreti, neviete komunikovat.
Uz si sa znova zamestnala?

domkakvet
4. nov 2025

@anonym_autor dala by som vasmu vztahu sancu.

autor
4. nov 2025
@anonym_c62642

@anonym_autor autorka vy dvaja osobitne ani spolu vobec nie ste "rodicia" material. Ste nevyzreti, neviete komunikovat.
Uz si sa znova zamestnala?

@anonym_c62642 áno zamestnala

cyneric
4. nov 2025

Keď sa máte radi, prečo to neskúsiť znova. Nevidím to až tak negatívne. Múdrejší ani "rodičovský" materiál sa ľudia nestanú zo dňa na deň, bez toho aby sa učili z vlastných skúseností. 🙂

vilma7
4. nov 2025

Podľa mna sa to bude opakovať. To písanie...koľko ma rokov? Že je taký nevyzrety?

lentakyterapeut
4. nov 2025

Muzi si pisu bezne so.zenami na internete a zeny este viac s muzmi. Necakaj celibat. Zivot je dlhy a neviem ci nehladas rozpravkoveho jednorozca. Aj prehnana ziarlivost ti moze pokazit vztah

Strana
z2