Má zmysel pokračovať vo vzťahu?
Ahojte, dievčatá.
Hneď na začiatok aby sme predišli nedorozumeniam, profil som si tu založila nový a prvý krát presne aby som mohla diskusie aj zakladať. Chcem vás tu poprosiť o taký nestranný názor keďže som už asi nad situáciou premýšľala až veľmi. Po dlhšej dobe bez väčších skúsenosti som sa rozhodla "vhupnúť" do vzťahu (momentálne 3/4 roka). Z dotyčného som začala mať zvláštny pocit už niekedy po troch mesiacoch, začala som sa o neho viac zaujímať a po pol roku (relatívne krátka doba vzad) sa potvrdilo že naozaj nebol úprimný čo sa týka vernosti. Vtedy som sa mu rozhodla dať druhú šancu, zabudla som na to, veci sme si vysvetlili, keďže nemám dôkaz že došlo aj priamo k sexu. Zároveň to bol moment kedy sme si vysvetlili čo hľadáme (najmä ja jemu). Za mňa vzťah, spoločne bývanie, jednoducho každá z nás keď nájde nový vzťah, predstavuje si pomaly svadbu 😅. Jasné, že potrebujeme aj čas osamote. No mám pocit, že sa mi občas vyhýba (najmä verbálne). Keď sa bavíme o spoločnom bývaní do budúcnosti (či je to vôbec reálne) tvrdí že on momentálne potrebuje svoje súkromie a že by ma obmedzoval. Keď sa bavíme o tom, že z času na čas u neho prespím, hovorí že to nie je vhodné tak často, keďže by to stratilo čaro. Podobné je to ak sa bavíme o predstavení rodine v budúcnosti, zatiaľ nevie, nechce to riešiť. Keď volá s mamou (veľmi často, mala by sa k nemu nasťahovať na cca mesiac) nechce aby mala čo i len tušenie že u neho doma niekto je. Na druhej strane ak sme spolu, venuje sa mi, občas mi kúpi darček (ten vianočný zatiaľ) ale pozýva ma on a väčšinou platí. Myslíte že som slepá, alebo príliš preháňam? Myslíte že hľadáme niečo podobné? Vďaka a ospravedlňujem sa za nedostatok informácií 😅
@zmrzlinka2021 Ano s tymto suhlasim. Na jednej strane tu mame autorku, ktora sa chce v 17-tich velmi viazat, no a potom tu mame jej frajera, ktory je presny opak. Asi najst nejaku zlatu strednu cestu...inak to nepojde.
dievča zlaté, ste takí mladí, že úvahy o spoločnom bývaní, svadbe a pod. sú predčasné. Príliš tlačíš na pílu. Užívajte si vzťah, ak je čo, ak nie, rozíďte sa a hľadajte inde, ale rozhodne tomu nechajte voľný priebeh, veď vo vašom veku ešte ani presne neviete, čo máte od vzťahu chcieť
Priznávam že tlačím občas na pílu. Videla som to ako spôsob ako zistiť niečo viac aj celkovo o ňom a o jeho postojoch. Je to naivné, ale keď tak premýšľam začala som to riešiť od kedy som sa dozvedela o tej vernosti- nevernosti.
Každý chcete niečo iné, ty oficiálny vzťah, on tajnú frajdu. Takže za mňa, nenatahovala by som zbytočne čas.
Bez ohľadu na to v akej som situácii, ako vlastne dievčatá takéto veci z chlapov ťaháte, keď si nie ste isté? Naozaj ma poučte 😅
Najprv som si myslela ze píšeš o nejakom chlapovi 35-40 rokov ktorý sa nechce viazať, ale prepáč mas17 on 22, načo sa ponáhľať a hneď sa viazať.... V tm vveku keby a mňa niekto po nejakej dobe vytiahne spoločne bývanie, a záväzky tak beriem nohy na plecia... Ste veľmi mladí kam sa ponáhľať... Ty máš 17 a zrejme ani skolu nemáš dokončenu.
No za prvé keď s tebou počíta do budúcna tak ťa nebude zatajovat pre mamou ale predstaví ťa. Vezme ťa so sebou keď pôjde s kamošmi von. Potom nebude mať problém byť s tebou kľudne aj každý deň. Keď hovorí o plánoch do budúcnosti tak ťa v nej vidí. Napríklad keď plánuje dovolenku tak počíta aj s tebou a plánuje s tebou.

@barbora0308 Chapem, ale tak treba si to povedat, ze najblizsich 5-6 rokov vztah neposunieme a je to OK. Ale ich rodicia by mali vediet o vztahu, predsa len nejde o "obycajneho znameno"