Má zmysel pokračovať vo vzťahu s nezodpovedným partnerom?
Ahojte, mam po 30 1dieta, otec sa nezaujima, mam momentalne taky vztah nevztah, sme spolu rok a pol, je vsetko fajn az na to ze nevie prebrat zodpovednost za svoje ciny, ked sa pohadame hra sa na obet, vycita mi vsetko, co kupil, ako nam pomohol, vsetko do posledneho detailu, je velmi kriticky, slovne aj agresivny nadava tak vseobecne nie na mna aj ked obcas aj to sa uz stalo raz, odvtedy nie. Da sa podla vas s tym pracovat ci radsej vycuvat? Pride mi taky vnutirne nevyrovnany, taky zvazujuci strachom, ze on s asnazi a ked mu v niecom oponujem tak sa rozculy akokeby mal pocit zlyhania alebo neviem.. Toto jedine je take ze neviem co s nim.. Ostatne veci riesi fajn, je tu pre mna vo vsetkych smeroch. Tak skusenejsie zeny co odporucate?!
*sa rozčúli
To je taký opis... Veľmi fajn chlap, len k**** 😃😃
Sama cítiš, že to nie o.k., ver mi, že takto nechceš prežiť najkrajšie roky svojho života, či dokonca premárniť celý život. Držím ti palce ❤️
Takže prvý výber otca topka-nezaujíma sa o dieťa. A teraz ešte lepší výber. Keby si bola bez dieťaťa, poviem, keď si hlúpa a naivná, pokojne mu venuj čas a pokaz si život. Ale ty máš dieťa. Toto sa pýtaš ako vážne?Čo si zažila v mladosti a detstve, že Ti toto príde ako hodnotný muž na vzťah ešte k tomu s dieťaťom?😱
Mam 16r dcéru, a už 12r nového partnera, za ten čas mi nikdy, ale nikdy nevykrical, že sa stará o nás, alebo že pomohol atď. Podľa mňa s tým nič nespravíš a bude ti to vyhadzovať na oči stále. Ja by som nechcela zit vo vzťahu, kde si ma ten druhy neváži a kde mi bude vyčítať, že on dal a ja len beriem
Ja to aj asi niekde viem, ze to neni ok, ale srdce ide svoje.. Som myslela, ze konecne nebudeme same, a zas takto.. Dieta ho ma rado ja tiez, a vsetko je fajn, kym sa nepohadame... Potom ide svoju lajnu chyti zlc a viem ze to neni ok.. Vdaka ze ste ma v tom utvrdili, lebo uz mam pocit, ze nevidim triezvo.
O čom sa hádate ?
skvely chlap, ale.. :D takych uz bolo, aj je. najdi si takeho, ktory pomoc pre Vas bude brat ako nieco automaticke a nebude ti to vycitat pri kazdej hadke.. a rovnako nebude agresivny..
Keď ti toto robí po polroku, si nechci predstaviť, čo bude po 5 rokoch, 10! Keď prídu vážne problémy nebodaj ďalšie dieťa. Pre mňa môj chlap toho urobil toľko, prežil chorobu a v živote som od neho nepočula žiadnu výčitky, nadávky, nervy a už vôbec nie po roku a pol, keď má byt človek ešte totálne zamilovaný! Chráň prosím Ťa svoje dieťa. To je viac ako nejaký kolík, len aby si nebola sama🙏
je všetko fajn, ale vlastne nič nie jej ok.. A ďalej píšeš, že máš dieťa, no pustila by som ho k vode.
Pre mňa by bolo prvoradé chrániť svoje dieťa pred agresívnym chovaním. A to aj u vlastného muža/biologického otca, nieto ešte u cudzieho. Máš len 30. Nekomplikuj si život s nevyrovnaným jedincom.
To je o nicom chlap, ked vykrikuje co kupil.
@romiada chranila som roky, nas obe a potom sa zalubim takto😔
Zidi z kratsej cesty.
AUTORKA, ty ako znasas kritiku od partnera (alebo niekoho ineho)? Niekto velmi tazko nesie kriticke slova na svoju adresu (najma ked sa inak snazi). Ocenis niekedy nieco, co robi/urobil? Oceni niekedy on teba? Tu na MK sa dozvies vacsinou: toxicky manipulator, rozchod, rozvod, zablokovat.
@madeincssr ak mam byt uptimna ano ocenim, ale ci spravne a ci staci to neviem.. A on ja uz ani neviem asi hej, ale tazko prijima pomoc odo mna, skor vsetko sam chce zvladnut a ja mam byt iba mila
Toto je uplny drbo za mna, ako takeho by som veru nechcela…
Ďalšia, čo bude mať radšej debila na krku, len aby nebola sama 🙄 autorka, nie si sama, máš dieťa. ... Žiadneho blbca nepotrebuješ k tomu, aby ste boli šťastné ....
U mňa nie. Zlý výber.
Jednoznačne rozchod!

Prosím ťa , začni si vážiť samu seba a chod preč z krátkej cesty .