icon

Má zmysel udržiavať priateľstvo so susedkou?

2. jún 2026

Ahojte, na materksej som sa zoznamila s mojou susedkou, mame dcerky. Celu matersku / rodicovsku sme boli spolu. Ja som nastupila do prace, nase baby chodia do inej skolky, avsak.... Nejak sme sa oddialili. Ona chodi von s malou pred bytovku na ihrisko. Ja nie. Proste citim, ako keby nechcem s nou nic spolocne, na druhej strane mi chyba....

Velakrat som ju volala napriklad do Bratislavy, ona nejde, lebo liberalne mesto. Ani na Nivy. Neexistuje aby vstupila do toho mesta. Zem je plocha. Uhrik je top. Do Madarska sa kupat nie. Do Rakuska do Familyparku nie, tam su teroristi. Iba slovensko. Produkty iba slovenske. Vylety iba slovenske. Auto iba max cesko. Oni peniaze nebudu davat do zahranicia.

Ja by som ist von ani nemala s kym, kedze pozbierala nejake mamicky z bytovky.... Chodia von 4 + deti.

Bola som s nimi 1x. Od jej kamosky som napocuvala, ze urcite by nedala mmr ockovanie na mojom mieste.

Akozebja toto nie som. Chyba mj spolocnost trochu po robote. Dcerka tym padom tiez doma. Minule napriklad vosla kamoskina dcerka k nam, akoze v poriadku. Zobrala na chodbu ten vtceh notebook, otvorila a potom hodila na zem a nechala ho tam. Jej mama nic.

Ach neviem... Mam kamosky v robote, ale nebyvaju blizko.

Strana
z2
anonym_434090
2. jún 2026

tak o plochej Zemi by sa mi tiez nechcelo bavit, ako ani o "umeni"ktore vyzera ako záchvat Simeckovej partnerky, btw. raz ru bola tema, kde sa jedna autorka sa priznala, ze ju Uhrik vzrusuje, kazdopadne kto mi nesedi tam to silit nejdem

anonym_c77be6
Včera o 06:26
@anonym_autor

@anonym_a9672b Ved toto, ze neviem. Nemam uz naladu pocuvat ich blbosti, zaroven som smutna, ze som sama.. 😏

@anonym_autor ziadny politicky radikalizmus nie je dobry, to ma od muza urcite.

anonym_f20714
Včera o 09:12

Libtardi su rakovina spolocnosti, vobec sa jej necudujem ze z tebou nechce nikam chodit

komir63
Včera o 17:50
@anonym_f20714

Libtardi su rakovina spolocnosti, vobec sa jej necudujem ze z tebou nechce nikam chodit

@anonym_f20714 A tebe už niekto povedal, že si hlupák? Lebo kým neboli sociálne siete, tak to o tebe vedela len najbližšia rodina...

Strana
z2