icon

Má zmysel vzťah, ak partner neakceptuje vašu rodinu?

13. feb 2025

Je podla vas dovod na rozchod s priatelom ak ste spolu uz 3 roky a vam sa zda ze nema rad vasu rodinu ? Vobec nema nejaku snahu sa s nimi bavit ,len ohovara moju mamu ze si da raz za cas pohar vina a celkovo si o nasej rodine mysli take veci ze nezijeme zdravo atd a pritom pracuje v rakusku a my zijeme normalne a mam pocit ze aj moju mamu berie s rezervou ale pritom oni mu nič neurobili ,mate to niekto rovnake ?

veklipo
13. feb 2025

Tak dôležité je, čo si mysli o Tebe, nie o Tvojej rodine.

h2
13. feb 2025

Ak sa s ním rozísť chceš, všetko je dôvod na rozchod. 🤷🏻‍♀️

eternity24
13. feb 2025

Ja si zase myslím, že ak ti to vadí, musíš zvážiť či si ochotna to tolerovať alebo je to niečo, čoho niesi ochotna byt ďalšie roky súčasťou. A to je aj odpoved či je to dôvod na rozchod.

janinah
13. feb 2025

Ani minutu by som nebola s chlapom,ktory by si nevazil mojich rodičov.

personality
13. feb 2025

Dnes rodina, zajtra ty...

qwert87
13. feb 2025

@janinah pokiaľ sú milujúci, ľubia svoje deti , vnúčatá, maju pekny vztah, tak je to jasne. Pokiaľ sú rodicia toxickí, robia problémy, rozbroje, tak tam by som partnera nenútila.

titla
13. feb 2025

Je to podstatne, lebo sa moze stat, ze sa casom ocitnes medzi mlynskymi kamenmi. Moze sa stat, ze nebude ochotny chodit na ziadne rodinne oslavy, navastevy, ak hej bude cely cas ofucany, da ti to vyzrat. Budu mu vadit navstevy tvojej rodiny u Vas doma. To sa zvladnut da, ale ak pridu deti, stari rodicia zvycajne chcu byt sucastou ich zivota a tu ti to zacne extra vadit.
Ak tato jeho antipatia nema opodstatnenie, nepochadzas z toxickej rodiny, mate dobre vztahy, prehodnotila by som este tohto partnera. Zakladas si sice novu rodinu, kde ma byt partner tvoja priorita, ale to neznamena, ze tu prvu mas odstrihnut. Ako by si sa citila, keby to spravi tvoje dieta?
Btw., vadia mu takto len rodicia, ci vsetci? Surodenci, tvoji priatelia.

colsami
13. feb 2025

Je to podstatne, nesuhlasim ze dolezite je len to co si mysli o Tebe. Ak mate s rodinou dobre vztahy, prirodzene cely zivot budete travit cas spolocne aj s nimi. Tym viac, ak pribudnu deti - vnucata. Takze stojis pred otazkou, ci to takto mozno dalsich 40r tolerujes, alebo Ti to bude prekazat.

Mne ako rodinne zalozenej by to prekazalo. Mame dobre vztahy aj v blizkej aj sirokej rodine, neviem si predstavit ze by manzel stale na nich frflal, nebodaj ze by sme sa s nimi stretavali len ja s detmi a on by ignoroval vsetky nase rodinne zalezitosti. Ale pozri, niekomu to nevadi, mnohi tak funguju, ze muz/zena k svokrovcom nechodia, nestykaju sa, a riesia si svoje rodiny osobitne. Proti gustu ziaden disputat.

personality
13. feb 2025

Na vážny vzťah to asi zmysel nemá, ak si mladá a ideš zakladať rodinu. Ak máš 50, tak je to asi jedno.

taktotedanie
13. feb 2025

Za mna ano

mimka1402
13. feb 2025

Tak ako si dávam pozor, aby rodina snúbenca ma prijala, tak isto som sledovala či snúbenec rešpektuje moju, lebo to sú veci, ktoré sa vždy v napätom období objavia. Pre mňa je to dôležité, lebo keď na začiatku sa dokáže už takto vyjadrovať, čo bude potom? Bude brať aj teba takto ako teraz tvoju mamu. Ak mama mu nič nespravila a vie, že tebe na nej záleží, tak toto naozaj nie je v poriadku v žiadnom prípade.

tamitamitami
13. feb 2025

Ja som názoru že nie. Nebola by som s človekom ktorý nerešpektuje moju rodinu.

heminepa
Autor odpoveď zmazal
kandelabra
13. feb 2025

Rozhodne to vo vztahu zavazi. Zda sa, ze on ma nostek trosku dohora a tvoju rodinu za sedlakov. Aby si raz nepocuvala, ze si "taka ista ako oni".

natiblaskova
22. feb 2025

Nikdy v živote viac... Bola som ako mlynskymi kameňmi bolo to hrozné.