icon

Má zmysel vzťah na diaľku?

6. nov 2025

Spoznala som sa s chlapom, ktorý býva odo mňa asi 230 km ďaleko. Boli sme spolu už párkrát, ale ešte sa poriadne nepoznáme. Cez správy rozoberáme väčšinou všetko, no najčastejšie to, ako sa znovu stretnúť.

Minule sa nám to podarilo len vďaka tomu, že mu rodičia dovolili ísť autom, aj mu ho v ten deň nakoniec zakázali, pretože cestou za mnou nabúral.
Obaja ešte chodíme do školy a máme 21 rokov.
Za našu krátku známosť sme sa rozišli už trikrát a vždy sme sa k sebe vrátili.

Prečo to píšem? Pretože neviem, či to celé má vôbec zmysel. V blízkej dobe sa za ním chystám cestovať prvýkrát sama do cudzieho štátu. Bojím sa, že to takto ďalej nepôjde. Že budeme spolu len občas, a ďalšie stretnutie bude vždy až o mesiac.

Zvládli by ste byť v takom vzťahu?

Strana
z2
alickapusinka
6. nov 2025

255 km tam a nazad to iste takže sa to da aj dalo kde je vôľa tam je cesta.Kto chce hľada spôsob kto nechce hľada dôvod.

ivanaskola235
6. nov 2025

@anonym_autor sesternica si tým prešla, nefungovalo to nakoniec po dlhodobej stránke

ivangeline
7. nov 2025

Chlap nech cestuje a nie ty. Môžete to udržiavať a uvidíte. Môžete sa aj predať kontaktovať. Šanca, že to vydrží a že sa niekde aj stretnete, na rovnakom mieste/obci, tu je ale menšia.

anonym_d6f181
7. nov 2025

ona je z Ameriky ja zo slovenska. Otázka je či má zmysel ta osoba nie vzťah na diaľku. Buď chces bez vyhovoriek alebo dovidenia Fungujeme takto 2 roky a budúci rok sa sťahujem.

catherin4
8. nov 2025

Mne vztah na dialku vydrzal tri roky, potom som sa za nim prestahovala. Sme spolu doteraz a je to fajn. A to nas delila este vacsia vzdialenost a vidali sme sa este menej. Len my sme sa predtym uz poznali, takze to nebol pre mna niekto cudzi. Problem je, ze vy sa zatial moc nepoznate a mate obmedzene moznosti sa spoznat. Da sa to, ked sa chce, ale u vas neviem. Kedze ste sa uz tri krat rozisli.

margotka17
8. nov 2025

@anonym_autor ešte ste poriadne ani spolu neboli a už ste sa 3 x rozišli? Nie, nebude to fungovať takýmto štýlom. Nájdi si niekoho, kto bude blízko, s kým môžeš aspoň raz týždenne odskočiť do kina, ísť do prírody, na kupko, lyže...

sfet
9. nov 2025

Toto nevidim na dlho. Toto by nebolo pre mna. Vztah na dialku už nikdy. A u vás to ani vážny vztah nie je, to je také dohadovanie, nic si od toho neslubuj. Moj ex tak chodil do Prahy do práce, ja doma 400 km od neho, rodina mi povedala, že Vela rodin tak žije, no do prdele. O 2 mesiace som sa stahovala. Máte také možnosti?

anonym_45a1ab
11. nov 2025

@anonym_autor úplná blbosť, nepoznáte sa, boli ste spolu párkrát ale už ste sa pár krát rozišli. Chodíte spolu vôbec? Lebo pár krát ísť von má od nejakého vzťahu ďaleko. Nikam necestuj. Ak to už na začiatku vzdávaš lebo jemu sa nechce chodiť ako mieniš udržiavať vzťah? Budeš behať furt ty ako pes? Bez spätnej väzby?

Strana
z2