Má zmysel vzťah s o 15 rokov starším?
Ahojte. Má zmysel vztah, ak je partner o 15 rokov starsi?
Mam 31, pracujem vo firme, kde je takmer cisto muzsky kolektiv. Vzdy som si lepsie rozumela s muzmi, nez zenami. Mozno preto, ze som vyrastala len s otcom a dvoma bratmi. V praci si roky rozumiem s kolegom, ale je takmer vo veku mojho otca. Vzdy stal pri mne, poradil mi, pomohol, podrzal ma pri rozvode, kedy som prezivala narocne obdobie. Vzdy som si myslela, ze ma berie skor ako dceru, ale on to vlastne vnimal inak. Sem tam sa stretneme po praci a zahrame si tenis, dame si kavu, ideme so synom na vylet.
Syn ma 5 rokov, kolegu ma rad. Ja som vlastne 3 roky bez partnera, bez muza, bez lasky. Konecne vyliecena z nefungujuceho manzelstva, v ktorom ma manzel ponizoval, klamal, podvadzal.
Asi dva tyzdne dozadu sme mali pracovnu cestu, kolega si trochu vypil, co inak nerobi - zacal mi rozpravat naozaj zvlastne vyzbania, ako si ma vazi, ako ma obdivuje, ako ma roky miluje ale vie, ze by som nemala zaujem o starsieho chlapa. Zaskocilo ma to a neustale nad tym premyslam. V praci sa mi teraz vyhyba a ja neviem co robit. Ci sa s nim o tom porozpravat alebo to neriesit. Myslite, ze by mal zmysel vztah s takym velkym vekovym rozdielom? Ja ho nechcem stratit, len neviem, ci to nie je z mojej strany len priatelstvo. Kolega je sice pred 50tkou, ale stara sa o seba, cvici, nevyzera zle, je sympaticky, inteligentny, vtipny. Co si myslite?

Ťažko povedať. Na to sú vždy len dvaja. Ono, keď je to len z jednej strany, tak je každému snáď jasné, že to zmysel nikdy mať nebude. Možno časom z toho niečo bude, možno nie. Ale ja by som sa na tvojom mieste s ním o tom porozprávala. Radšej byť úprimný, ako dávať niekomu falošné nádeje, že možno raz.