icon

Prečo ma priťahujú staršie ženy?

juraj1990
Včera o 19:05

Ahojte,
Viac ako polovica mojich vztahov bola so starsimi zenami, niektore trvvali dlhsie, ine kratsie. Boli tam vekove rozdiely 10 rokov, 7 rokov, posledny vztah takmer 15 a momentalne po mne pasie opat o 10 rokov starsia. S mladsimi som vztahy tvoril zriedka a ked som si myslel, ze to klapne, nevyslo to.
Co myslite, cim to je? Prostredim, priamym zaujmom starsich zien, mojim vyzorom, vyzarovanim?

anonym_4c7c45
Včera o 19:09

Tvojou ochotou mat vztah so starsou. Keby si nechcel, mohla by po tebe past az do aleluja. Preco si ochotny ist do takeho vztahu vies najlepsie ty sam. Zakazdym si povies lepsie starsia ako ziadna.

anonym_9eadc2
Včera o 19:16

Martin jakubec, si to ty? 😃

tiezjedna
Včera o 19:16

Nevieme ako vyzeráš, koľko máš rokov, ani čo vyžaruješ. Môže to byť tvojím intelektom - ak si prerastené decko, majú prirodzenú túžbu ťa ochraňovať, ktorú si vo vlastnej frustrácii zamieňajú s láskou😉

anonym_94d65a
Včera o 19:17

Raz som videla v tv rozhovor s jednou skúsenou psychologičkou a ona definovala určitú skupinu chlapcov ako "nedokojeni".

anonym_c54c00
Včera o 19:22

Vzťah s mamou máš dobrý ?

anonym_27ec38
Včera o 19:25

lebo ťa odmietajú mladšie.
Tie staršie sú asi rady že niekoho majú a ty si tiež rád že staré tetky nerobia štrapácie okolo vzťahu.

anonym_119c26
Včera o 19:27

Robia za teba aj ulohy? 🙂 Asi neoslovujes mladsie a starsie nie su tak narocne.

michaela329
Včera o 19:28

A páčia sa Ti? Záleží od toho, či Ti to vadí..ja mám tetu, ktorá má manžela o 10 rokov mladšieho a sú spolu 15 rokov, šťastní. Takže ak Ti to vadí, nechoď do vzťahu s nimi, ak nie - užívaj život a nerieš.

anonym_0481ea
Včera o 19:41

@juraj1990 prepanajana Ty si bol s 50-tnickou? 35 rocny? Iny chlapi tuna vypisuju, ze zeny po 40tke, max 45 rocne uz nie su pre muzov v ziadnom pripade zaujimave....
Inak tiez mam v okoli zopar parov kde je zena o cca 10 rokov starsia a klape im to uz dlho. Takze proti gustu ziaden disputat.
Ak Ti nevadi, ze uz asi nebudes mat vlastne deti...

anonym_3c9db9
Včera o 19:42

@juraj1990 ja som single a som na mladších 😉

evkatk
Včera o 19:42

Je to skôr nejakým nedostatkom v rodine už v detstve, vzťahom s matkou,.... Nehľadáš v ženách náhodou náhradu za dobrú mamu po ktorej si túžil a túžiš?

anonym_2b9712
Včera o 19:45

Tak ako ti to nevyšlo s mladšími tak ani so staršími
Ty musíš vedieť čo sa ti páči
Ale na druhej strane opisujes sa, že to ty ich práve pritahujes
Takže je to o tom, že beres co je k dispozícii alebo to čo chces?

Lebo aj to, že ide po tebe o 10 rokov staršia neznamená, že ju máš chcieť aj ty

anonym_63f21a
Včera o 19:49

@juraj1990 a je to problém?Chces detí a rodinu?
Možno v nich hľadáš podvedome mamu, kľud, prístav ochranu.Ja som mala všetkých mužov submisivnych a pritom by som chcela dominantnejsieho pevného.S každým som si mohla robiť čo som chcela tiež nič príjemné.

ivicatolic
Včera o 19:50

@juraj1990 chlapče foto....plís 😘😀

popcorn2myska
Včera o 20:00

@juraj1990 tak ako existuje otcovský syndróm (dievča,ženu priťahujú muži vo veku otca alebo okolo toho veku) existuje aj materský syndróm .V starších ženách vidíš rozumnosť, vďaka tej staršej vieš potom čo ako v zrelom vzťahu a doslova ju poslúchaš.Ale mne to príjde,že ty nehľadáš stabilitu ostať s jednou staršou,ale je to len ich sexuálna vyzrelosť.Inak by si už písal,že máš dlhoročný vzťah so ženou okolo veku tvojej mami.. A ešte vám to aj funguje.
Takže ty iba potrebuješ sexuálne zručné (pre teba)a skúsené (čo sa ich tela týka.)
Ale fuj,že to tu vôbec vyťahuješ a chvastáš sa tým.🤢🤮
Alebo si už nejakú omrzel a tu hľadáš nadržkanú náhradu...😖

anonym_1412a4
Včera o 20:19
@anonym_119c26

Robia za teba aj ulohy? 🙂 Asi neoslovujes mladsie a starsie nie su tak narocne.

@anonym_119c26 väčšinou sa tu pîše, že mladosť-pochabosť a náročnosť žien prichádza s vekom.

anonym_9041ae
Včera o 20:25

Ako sa hovori na starej p*ci dobre sa cvici 😂 hlavne tie starsie nemaju take nafuknute ega ako dnesne mlade tuctovky co samy za nic nestoja ale pozaduju princa na bielom koni

anonym_f206e5
Včera o 20:33

Ak ta odpoveď naozaj zaujíma, tak kontaktuj psychologa. S nim prídeš na odpoveď skôr, ako my tu laicky budeme vysvetľovať prečo, pritom tvoj život ani nepoznáme.

anonym_bcfda8
Včera o 20:51

A prečo by ťa nemohli priťahovať staršie ženy? Kto povedal, že vo vzťahu musí byť muž starší, ako žena? Mňa napr. priťahujú jedine mladší muži, mám 55 rokov a neviem si predstaviť, že by som mala staršieho partnera. Môj partner má 31. No a čo?

anonym_8f1275
Včera o 21:17
@anonym_bcfda8

A prečo by ťa nemohli priťahovať staršie ženy? Kto povedal, že vo vzťahu musí byť muž starší, ako žena? Mňa napr. priťahujú jedine mladší muži, mám 55 rokov a neviem si predstaviť, že by som mala staršieho partnera. Môj partner má 31. No a čo?

@anonym_bcfda8
Fúha. Tak mňa by zaujímala tvoja foto 😁😀.

@juraj1990
No... Môj muž je o 3 roky mladší ale koľkokrát som mu už povedala, že mohol byť veru aj o 10 kľudne! Lebo tam má boli tam má pichá, starnem, nikde sa mu nechce, ľudia ho seru... Niekedy sa chová akoby bol už po 50 tke!
Takže pokiaľ je žena v pohode, aktívna a ty tiež, nevidím problém. Koľkokrát tie po 40tke dnes vyzerajú lepšie ako 25 ročne.

anonym_7be6cb
Včera o 21:31

Som zena, mam 52 rokov, a pacia sa mi muzi okolo 30-35. A teda vcul co?

anonym_3f5fe2
Včera o 21:37
@anonym_7be6cb

Som zena, mam 52 rokov, a pacia sa mi muzi okolo 30-35. A teda vcul co?

@anonym_7be6cb aj ty sa pacis zajacom? Ci len slintas?

anonym_4fb03a
Včera o 21:42

ja momentalne poznam jednu zensku co ma 62 a normalne je s nou chalan co ma 37 sice len par mesacna avantyrka zatial ale aj tak.Pochybujem, ze to dlhsie vydrzi.Ako ja no ked som to zbadala mne prislo sufl 😄 ako nic proti ale toto je uz masaker sice ten chalan povedali by ste mu ze ma 50 stary cap do tvare aj som si to myslela ale nedavno mal narodky a na torte 37 takze nebol to asi vtip 😅aj ona mala vzdy mladsich ale toto je uz masaker podla mna ako postavu ma dotycna fajn ale tam to hasne.Ak ju uvidis blizko do tvare, zlakne sa clovek vraskava.Ktovie ako sa nestara, nic s tym nerobi..Este par rocny rozdiel ze 10,12 rokov ok to maju aj moji takto rozdiel ale toto je uz kusok chore

tenerifka
Autor odpoveď zmazal
tenerifka
Včera o 21:49
@anonym_3f5fe2

@anonym_7be6cb aj ty sa pacis zajacom? Ci len slintas?

@anonym_3f5fe2 ja ju chapem, v nasom veku je fajn, ked sa mozeme pozriet na pekny kus😂

anonym_3f5fe2
Včera o 21:53
@tenerifka

@anonym_3f5fe2 ja ju chapem, v nasom veku je fajn, ked sa mozeme pozriet na pekny kus😂

@tenerifka asi to tak mas, lebo mas dcery. Ja mam aj syna a ja mladsich muzov mladsich o 20+ rokov vidim ako synov, nie ako sexualne objekty.

anonym_35da9c
Včera o 22:18
@anonym_94d65a

Raz som videla v tv rozhovor s jednou skúsenou psychologičkou a ona definovala určitú skupinu chlapcov ako "nedokojeni".

@anonym_94d65a ako Zdenkin Branko. Na ňom to je normálne až vidno.

anonym_35da9c
Včera o 22:21
@anonym_4fb03a

ja momentalne poznam jednu zensku co ma 62 a normalne je s nou chalan co ma 37 sice len par mesacna avantyrka zatial ale aj tak.Pochybujem, ze to dlhsie vydrzi.Ako ja no ked som to zbadala mne prislo sufl 😄 ako nic proti ale toto je uz masaker sice ten chalan povedali by ste mu ze ma 50 stary cap do tvare aj som si to myslela ale nedavno mal narodky a na torte 37 takze nebol to asi vtip 😅aj ona mala vzdy mladsich ale toto je uz masaker podla mna ako postavu ma dotycna fajn ale tam to hasne.Ak ju uvidis blizko do tvare, zlakne sa clovek vraskava.Ktovie ako sa nestara, nic s tym nerobi..Este par rocny rozdiel ze 10,12 rokov ok to maju aj moji takto rozdiel ale toto je uz kusok chore

@anonym_4fb03a ja.poznám tiež taky pár. On 37, ona 62, spolu sú od jeho 20. Manželia. Ona má už aj vnúčatá od detí z 1 manželstva. Všetci sa z nich v meste smiali, že on Zlatokop. A koľké roky sú spolu. Láska má mnoho podôb🤩

anonym_4fb03a
Včera o 22:24
@anonym_35da9c

@anonym_4fb03a ja.poznám tiež taky pár. On 37, ona 62, spolu sú od jeho 20. Manželia. Ona má už aj vnúčatá od detí z 1 manželstva. Všetci sa z nich v meste smiali, že on Zlatokop. A koľké roky sú spolu. Láska má mnoho podôb🤩

@anonym_35da9c ale tato nema dlhodobeho nic len to strieda ako na pase.Alebo oni ju casom okaslu to neviem.Vydrzi vzdy s niekym par mesiacov, max rokov a konecna.Ja uz ani nepocitam koho vsetkeho mala.Dcera jej ma 30 uz aj ona je z toho cela nestastna co mater stvara a cim je starsia akoby jej viac hrabalo tym vacsie rozdiely hlada vekove

nenne27
Dnes o 00:02

Sokuju ma tie hejty a skodoradostne komentare hned urcujuce diagnozy ( asi su tu vsetko vystudovane psychologicky a psychiatricky) Ja som mala vztah s o 12 rokov mladsim muzom.Sikovmy, sebavedomy, sexy a nebol to ziadny chlapcek, ale zrely, sebavedomy muz.Nevyzerali sme spolu divne, lebo on vyzeral starsie na svoj vek a ja zrejme mladsie.Nemyslim si ze by niekto z nas mal nejake mummy or daddy issues.Nikdy som sa pri nom necitila starsia, prave naopak, bol to chlap, ktory mi dal pocit istoty, bezpecia, staral sa o mna...bolo to peknych par rokov. A nie som na mladsich, vzdy som mala partnera starsieho, okrem neho.