Má zmysel začať zoznamovanie s ním?
Ani neviem ako to napísať... Páči sa mi chalan, ktorý je štvrták na 6 ročnej VŠ. Poznáme sa kamarátsky z videnia a samozrejme menom. Ja v máji budúceho roka už končím strednú školu a plánujem tiež VŠ aspoň skúsiť. Ale tak trochu sa bojím či stihnem zoznámenie pretože aj keď sa poznáme z videnia o súkromnom živote nevieme o sebe takmer nič, mám myšlienku či si napísať alebo už vydržať... Prosím SLUŠNE vyjadrenie.
Už vydržať? Stihnut zoznamenie? Nerozumiem...
Vsak mu napiš, stretnite sa, možno z toho bude nieco viac...
To že budete na rovnakej VŠ, ak sa dostaneš - keď 6 ročná, tak asi medicína? - neznamená, že prebehne nejaké zoznámenie, čiže na toto by som sa nespoliehala, my sme sa s mladšími akosi nikdy nezoznamovali... ja som väčšinou za to, že aj žena môže spraviť prvý krok, postrčiť to, ale vo vašej situácii, kedy nemáš žiadny náznak toho, že nemá záujem, neviem či by som písala... ak sa fakt poznáte kamarátsky, môžeš to zaobaliť či nemá k dispozícii podklady na prijímačky alebo niečo spojené so štúdiom, ak sa mu páčiš, tak sa chytí... ak nie, nechaj to tak
V dnešnej dobe sociálnych sieti problém?
A myslíš, že keď pôjdeš na VŠ, tak sa niekde "náhodou" stretnete? Ak veľmi chces, tak mu napíš, ale netlač na pílu. Ak pôjdeš na VŠ tak stretneš veľa nových ľudí, nemusíš sa fixovať na jedného, ktorého ani nepoznáš.
Môžeš mu napísať akože potrebuješ niečo zistiť o tej VŠ, na ktorú chodí a uvidíš ako zareaguje, či sa bude chcieť stretnúť a pokecať alebo odpíše len tak stroho.
Normalne mu napis, nic horsieho, ako ze neodpise, sa ti stat nemoze... ist na vysoku skolu s "vidinou", ze ho tam mozno budes stretavat je uplny ulet, ved na prvom rande zistis, ze to neni to prave a budes tam chodit dalsich xy rokov? Tot neni dobry plan... napis mu cez FB alebo akukolvek socialnu siet, nezavazne mozes povedat, kam ides cez vikend - klub, fest, zabehat, kino... ci sa neprida... a uvidis... alebo ako pise vyssie, ze vies, ze chodi na skolu xy, ze to tiez zvazujes, ci by ti nemohol dat nejake info, ci sa nestretnete...
@gribka1 Nie. Len nie som zatiaľ zvyknutá zoznámiť sa cez sociálnu sieť trocha bližšie než kamarátsky. Aj keď je to len kamarátsky vzťah stále sme si cudzi
Tu ti radi osloviť ho kvôli škole, to by možno šlo, porozmýšľaj čo by si chcela vedieť o štúdiu. A napíš mu alebo oslov ho. Čo môžeš stratiť?
@anjelicek26 zle som sa vyjadrila ja nejdem na VŠ so zámerom že ho stretnem. Ale rozumiem
Pišeš, že ste si cudzí, ani nevieš, či chce vzťah, či už nemá priateľku. Ak chceš, tak mu napíš, ale nečakaj od toho hneď vzťah. Tak isto sa môže stať, že sa počas štúdia ani nebudete stretávať. Študuje medicínu? Piataci už budú väčšinou na praxi...
@gribka1 skúsim otázku školy na fakultu. Čo môžem stratiť? 😅 Skôr sa bojím trapasu alebo že budem za blbu
@patus_2 nehovorím že čakám z toho vzťah. Iba sa skúsiť zoznámiť cez sociálnu sieť... Je štvrták
To sa proste v živote stáva, no buď alebo. Aspoň uvidíš na čom si.
@gribka1 kamarátka ma podporila nech skúsim a potom ak to vyjde tak stretko. Ale vraj nech napíšem niečo "originálne" na otázku aby sa chytil a potom sa uvidí ako bude pokračovať písomná komunikácia
A si si ista ze nema frajerku?
@kitycat určite nemá. Môj kamarát je jeho spolužiak pochválil sa mi videom že boli zo školy na študentskú stáž a bol tam aj on
No tak esteze je z presova. To potom urcite zmysel ma.
@vanilkovazmrzka ďakujem
Napadla mi myšlienka keďže sa venujem spevu a chcem sa s ním posunúť trochu ďalej. Tak či by bola vhodná otázka pre začiatok písania týkajúca sa spevu akým spôsobom ho môžem posunúť ďalej či by mi náhodou vedel poradiť. Aj keď zatiaľ sa nepoznáme možno za skúšku to stojí. A možno ho spevom zaujmem 😅
No a nemozete ist na burciak cez toho spolocneho kamarata? Ze pojdete vsetci traja?
@kitycat to je dobrý nápad... Porozmýšľam
Tiež si myslím, že je lepšie spoznať sa naživo vďaka tomu kamarátovi, niekde sa "náhodne" stretnúť, ísť viacerí spolu do kina atd... Než mu písať (a duplom nie niečo o speve, veď ak sa on nevenuje spevu, je troška trápne sa ho pýtať na radu ohľadom spevu)
@unicornlady kamarát vravel že sa venuje spevu. "náhodne" sa stretnúť je teraz ťažko lebo ja kvôli škole mi čas nedovoľuje a delí nás diaľka.
Keď vás delí diaľka, ako by si si potom predstavovala ten vzťah? Ak by nebolo veľa možností byť spolu.
@unicornlady ak by sme sa teraz cez sociálnu sieť spoznali tak zatiaľ možno písanie ... Stretávali by sme sa až koncom mája lebo vtedy budem po maturite oficiálne
@unicornlady kamoška mi radila nech skúsim aj napriek diaľke. Ja som jej povedala že sa nedá zoznamovať ak sme ďaleko a povedala prečo by sa nedalo
No neviem, či by bol vôbec nejaký chalan ochotný písať si trištvrte roka, a stretávať sa až neskôr. Toľko by sa ani mne nechcelo čakať.
@unicornlady to som myslela len ako príklad že je aj taká možnosť. Samozrejme ani mne by sa nechcelo čakať.

Je z Prešova