Majú muži právo selektovať ženy podľa váhy?
Ma 100 kilovy chlap akekolvek pravo selektovat pri hladani vztahu iba zeny do 60 kil? Co je vlastne iba polka jeho hmotnosti? A co maju viac uz odmieta..
Ale v tomto pripade je 60 kilo ze uz velmi vela. ponuka schudnutia este aspon 5 kil pri spolocnych aktivitach ani nebola brana do uvahy.
@anonym_autor a musí tota že prijať? Nie tak nechápem čo riešiš.
kazdy ma právo na svoje preferencie, ci najde je uz druha vec, mne sa nepacia muzi 100 kg a viac a tiez by som selektovala
Kazdy mame svoje preferencie a kazdy ma pravo vybrat si partnera aky mu vyhovuje 🙂 nie je nam prideleny na matrike ze ano. Rovnako zena ma pravo vybrat si partnera podla vzdelania, prijmu, vysky, poctu kg, poctu vlasov, poctu odbehanych kilometrov a navstev v posilke, kazdy to ma nejako. Bez ohladu na to ci sa to niekoho dotkne alebo nie, je to skratka tak 🤷♀️.
@anonym_autor ma ja by som tiež s nízkym nebola 🤷
@anonym_autor Áno. Mne sa ženy s veľkou nadváhou nepáčia. Neviem sa cez to preniesť. Samozrejme, nebudem ich za to považovať za "neženy", ako tu je zvykom.
Mame demokraciu, nie? Ked mas ty poziadavku, aby mal chlap 46 kil, je to tvoje pravo. Tak ako ten metrakovy nechce zivit velku babu🤣lebo vsetko zozerie on.
@anonym_autor nie nemá, treba si objasniť význam slova právo.
Právo je súhrn všeobecne záväzných pravidiel správania sa (noriem) stanovených štátom, ktoré regulujú spoločenské vzťahy. V užšom zmysle ide o oprávnenie alebo nárok subjektu na určité správanie. Zahŕňa odvetvia ako trestné, občianske či pracovné právo a delí sa na objektívne a subjektívne.
Slovnik.sk
Slovnik.sk
+5
Hlavné významy a rozdelenie práva:
Objektívne právo: Súbor právnych noriem, zákonov a predpisov platných v štáte (napr. ústava, zákonník).
Subjektívne právo: Možnosť správať sa určitým spôsobom, ktorá je zaručená objektívnym právom (napr. právo na vzdelanie, volebné právo, nárok na dovolenku).
Však nech si každý hľadá to čo sa mu páči. Nech má aj požiadavku na 38kg, nevidím v tom žiaden problém.
Nevidím ani problém v tom, že niekto hľadá partnera/partnerku nadštandardne zarábajúceho, vlasatého, s top zubami... :D
Však nech si každý hľadá to čo sa mu páči. Nech má aj požiadavku na 38kg, nevidím v tom žiaden problém.
Nevidím ani problém v tom, že niekto hľadá partnera/partnerku nadštandardne zarábajúceho, vlasatého, s top zubami... :D
@procrastique Ktorý má modré oči, je opálený, svalnatý, vysoký a volá sa don Juan.
@anonym_autor Kazdy ma pravo si hladat takeho partnera,ktory sa mu paci. Kludne aj 100kg chlap moze mat 50kg zenu.
Zamyslam sa, ako zufala musi byt zena, co slubuje chlapovi schudnut 5 kg, lebo 60 kg je u neho "prilis vela". Preboha, vsak trochu hrdosti. Takto zo seba robit handru, to je uplne strasne.
Zamyslam sa, ako zufala musi byt zena, co slubuje chlapovi schudnut 5 kg, lebo 60 kg je u neho "prilis vela". Preboha, vsak trochu hrdosti. Takto zo seba robit handru, to je uplne strasne.
@luccys pri 156 cm je 5 kg vela. je ich vidiet a tak ci tak by mali dolu.
@anonym_autor Tu vsak vobec nejde o 5 kil, ide o to, ze chlap chce proste nieco ine, ako mu vie zena v dany okamih ponuknut a, ano, chudnut, aby som sa narvala do niecich prvotnych kriterii, je o strate sebaucty. Je to to iste, ako keby mi chlap povedal, ze ma chce len so silikonmi. Dovi!
@anonym_autor a majú ženy pravo selektovať mužov podľa výšky? Jasne že majú. Ja by som tiež nechcela chlapa pod 180cm a? Tak má aj on právo si vybrať čo sa mu páči. Pokiaľ niesi jeho typ, nevnucuj sa mu.
Zas sa nehrajme na neviem aké body positivity, ak má žena aj 50kg ale postavu zanedbanú, tak to nie je moc dobré, rovnako u muža.
A áno, každý má právo si vybrať a rozhodnúť, kto je preňho atraktívny, jednému sa páčia štíhle, druhému zas opak. 🤷🏼♀️
Ženy selektuju viac ako muži.
Všetke chcú vysokých a bohatých. Dve najdôležitejšie vlastnosti muža 😂
Kazdy ma pravo nastavit si kriteria ako len chce, len musi pocitat s nasledkami a vysledkami. Ak sa obaja vyhovuju, tak hlavne nech su spokojni.
moze si tmavy vybrat blondinu? cernoch belosku? moze vlasata mat holohlaeho? kazdemu sa paci nieco ine ..poznam chide kt sa "mackovia" pacia a naopach vysportovanych chlapov co maju vedla seba radsej kus zeny ako vysportovanu ... je to kazdeho osbna volba a kazdy si hladame to,co sa paci nam.. to ze on je pribraty neznamena,ze nemoze chciet drobne ziena vedla a ta co ju to "zasiahlo" hold hladaj ineho -aj ty budes pre niekoho ta prava .
Ale v tomto pripade je 60 kilo ze uz velmi vela. ponuka schudnutia este aspon 5 kil pri spolocnych aktivitach ani nebola brana do uvahy.
@anonym_autor Ak tomu dobre rozumiem, tebe sa paci nejaky 100kg chlap a ten ta odmietol, preto ze mas povedzme 60kg na 1.55 alebo 1.60m vysky. Ty ho chces tak velmi, ze si ochotna prist su slubom dat 5kg dole a on ta stale odmieta. S tym neurobis ale vobec nic a pravo na to ma rovnake, ako najst si iny dovod, preco ta nechce.
Tvoje problem je neschopnost to v sebe spracovat a citis sa urazena. Vitaj v realite.
60kg baba môže byť pekná knedľa a 100kg chlap môže byť totálny alfa samec.
A otázka či na to "má právo" je teda úplne mimo.
Aj moj muž ma cca 100kg , je vysoky , vyšportovaný chlap, žiaden tucko . Takze to he ma toľko kul , neznamená , že by bol spokojný so sto kilovu ženou . Samozrejme že ma . Mne sa napríklad nepáčia muži pod 180 cm , aj to je u mna minimálna výška … dúfam , že mam na to právo . Dakujem
@anonym_autor kazdy ma pravo si vybrat, bez ohladu na svoj vzhlad ci ine parametre. Hadam nezijeme v dobe, kde ti partnera pridelia a vybavene. Aj ked teda poniektore vztahy tak vyzeraju 🤷♀️

@anonym_autor jasne, ze ma na to pravo, a ta zena ma proste smolu, ak mu nevyhovuje. Byt nou, dalej nic neponukam a obzriem sa inde.
Taketo veci silou nepretlacis.
A presne tak si moze zena stanovit podmienky na chlapa a chlap, co ich nesplna, sa moze pokrajat, aj o zem hodit. Nebude brany do uvahy.
Obe strany maju pravo si klast podmienky pri hladani vztahu.