Majú muži záujem o netypickú ženu?
Dobrý večer. Už asi rok som single a snažím sa zorientovať, ale zistila som, že nie som to, čo muži hľadajú. Nie som typická žena s tou ženskou energiou - deti, domácnosť, varenie, pečenie, dekorácie, kvety, záhradka, sukne, šaty, podpätky, vínko.
Mám 39r, nemám deti a ani k nim nemám vzťah, nikdy som deti nechcela. Vyzerám síce žensky (vlasy, postava, prsia, pery, nechty), ale tam to končí. Nosím väčšinou mokasíny a tenisky, nohavice. Neznášam varenie a v živote som upiekla niečo 2x, keď som mala 15. V záhrade sa nevyznám, nebaví ma to. Kvety mám rada, ale nepreháňam to. Max, ak mi kúpi muž, tak do vázy. Namiesto ženských vecí ma viac bavia pracovné veci, autá a veci okolo toho. Veľa pracujem, kľudne aj po večeroch, práca ma veľmi baví a myslím, že som v nej dobrá. Zarobím celkom slušne a tým pádom som zaujímavá pre tých, ktorí sa chcú zviesť, potrebujú manažérku svoju života a sú viac submisívni. Tí dominantní muži hľadajú k sebe submisívnu ženskú energiu.
Nie som typ ženy k moru, ktorá bude 7-12 dní ležať na pláži. Potrebujem niekde ísť, niečo vidieť, niečo zažiť a na jednom mieste nevydržím viac ako 2-3 dni. Uvedomila som si, že o mňa normálny muž nemá záujem. A vlastne ani sa mu nečudujem, asi byť muž, chcela by som tiež ženskú energiu. Keď sa nejaký muž dozvie, že mám pani, čo mi chodí upratovať, tak má dosť... ani to nehovorím radšej.
Na druhej strane som dobrodružná, vtipná, idem s mužom na pivo, na hokej, na futbal, zahrajem si šípky a nepokazí žiadnu zábavu. V kine si pozriem thriller radšej ako romantickú komédiu.
Asi sa nezmením, a nenájdem v sebe zrazu tú ženu. Ale moja otázka, majú muži záujem aj o takýto typ ženy? Podotknem, že výzorovo som ženská až dosť 🙂. Som stratená na zoznamovacom trhu?
@anonym_autor muzi preferuju zeny ktore im supluju matku, pripadne potrebuju niekoho ovladat. Ani jeden typ ziadna zena nepotrebuje napriek tomu ich je vela.
@anonym_d03d1f no to nie som ani jedna, nemôžu ma ovládať a matku im robiť nebudem.
Ja som teda podľa teba chlap ,síce nejdem na pivo ,ale milujem horskú cyklistiku a idem aj sama,romantiku si radsej pozrie moj foter ako ja,milujem horory
Varenie ,upratovanie,kvety a záhrada ,ale niesu ženské prace
A nikdy som nemala núdzu o pozornosť a záujem chlapov
Ja som teda podľa teba chlap ,síce nejdem na pivo ,ale milujem horskú cyklistiku a idem aj sama,romantiku si radsej pozrie moj foter ako ja,milujem horory
Varenie ,upratovanie,kvety a záhrada ,ale niesu ženské prace
A nikdy som nemala núdzu o pozornosť a záujem chlapov
@minenkaa ano, ale svojho chlapa si spoznala asi v mladosti, že? Nie na prahu 40tky.
Poviem ti to takto. Ja som muž a popravde nepáčia sa mi ženy ktoré sa maľujú, nosia makeup že cez deň sú iné ako večer, majú dlhé nechty, nosia vyzývavé prehnané ženské veci. Za mňa tepláky, tričko tenisky a som zaľúbený.
@anonym_autor terajšieho muza som poznala v šiestich rokoch
V každom veku som nemala a ani nemám núdzu o chlapov
@minenkaa nejde o núdzu, tu nemám ani ja. Ale do vzťahu vo finále nejdeme. Ako keby som bola ten typ milenky. Neviem. A pritom milenkou som nikdy ženatému mužovi nebola. Páčim sa im, priťahujem ich, ale doma ma nechcú. Teda myslím si :D.
@minenkaa nejde o núdzu, tu nemám ani ja. Ale do vzťahu vo finále nejdeme. Ako keby som bola ten typ milenky. Neviem. A pritom milenkou som nikdy ženatému mužovi nebola. Páčim sa im, priťahujem ich, ale doma ma nechcú. Teda myslím si :D.
@anonym_autor dobre nikdy nebola núdza o vzťah
@anonym_autor dobre nikdy nebola núdza o vzťah
@minenkaa tak potom mám ja nejakú chybu. Lebo ja to do vzťahu nedotiahnem. Asi preto, že s tým typom mužov to nechcem ani ja.
Nuz v tom to veku sa bude pytat kazdy kde sa stala chyba,to iste by sa pytali zeny pri muzoch v 40tke sam.Väcsina su bud uz zenati,alebo stastne rozvedeni alebo taky,co radi struedaju zeny a na vztah nie su.Tak v tomto veku si asi stretavala ten posledny tip.
Nechfem deti ani ja.. Za Hrádku nemám. Nero ním nič také. Tiež zenska postava ale ja som sú moc ženská. Milujem romantickú alle nie som zienka domáca neviem pieczt variť nič . Tiež Rifle tričko nosim.. To je celé. Tiež má muži nechcú
Nechfem deti ani ja.. Za Hrádku nemám. Nero ním nič také. Tiež zenska postava ale ja som sú moc ženská. Milujem romantickú alle nie som zienka domáca neviem pieczt variť nič . Tiež Rifle tričko nosim.. To je celé. Tiež má muži nechcú
@anonym_ecfe42 Divné....
@anonym_autor
Bude ťa chcieť muž v ženskej energií. Úplne v pohode na vzťah. Len či ho budeš chcieť aj ty ...
Mám kamoša, chlapa v mužskej energií. Mal priateľku, takú tebe podobnú. Bohovsky si s ňou rozumel ale sám mi povedal, že bola ako chlap a to on nechcel. Dodnes sú kamoši, ona mu robí nejaké pracovné veci na Pc ale vzťah nehrozil. Rozišli sa. No môžeš nájsť niekoho, kto fakt bude mať viac tej ženskej energie a tímu to pasuje.
Keby si bola vekovo primeranejsia a spoznal by som ta pred rokmi, nemal by som vyhrady. Lenze to nestaci, zhodnut sa teoreticky na nejakych zaujmoch. Povedala by si : ty si taky super kamarat na turistiku a bolo by vybavene.
Na kazdu dieru sa najde zaplata. Preto aj na typ zeny, aku opisujes, sa najde niekto, co mu vyhovuje. Len treba hladat a nedat casto na prvy dojem. Problem je, ze bezdetne zeny casto nechcu niekoho s detmi a uz tym padom si zredukuju pocet vhodnych partnerov o 80%,
Plus hovoris, ze sa lepia na tebe naschopni, co sa chcu viezt. No ak sa daju schopny muz a schopna zena dokopy, musia sa naukcit spolupracovat. Akonahle sa zacne jeden vyvysovat a vydavat rozkazy, tak bude koniec. Preto sa na vodcovsky typ zien lepia submisivni muzi, lebo tym to nevadi, ale vodcovskemu muzovi vedenie vadit bude.
už máš dosť vysoký vek takže zostali ti len muži rozvedení, ktorí berú hoci čo - čo má menej rokov ako ich ex.
Ale jasné, aj pre teba sa nájde muž.
@anonym_ecfe42 Divné....
@anonym_3faf98 čo je divné?
Ja som z casti podobna tebe.A neboj, aj na teba tam niekde caka. By si sa cudovala, kolkych chlapov pritahuju atypicke zeny. Ja ked sa niekoho spýtam preco sa zrovna so mnou bavi, ked vedla sedí kopec inych ženských, tak odpoved je: ale ty si iná.
@anonym_3faf98 čo je divné?
@anonym_ecfe42 Že ťa muži nechcú. Príde mi to hlúpe, lebo čo muž to iný pohľad na ženu. Pre niekoho atraktívna alebo dokonalá, pre niekoho tak povediac odpudivá. By si sa čudovala, aké ženy si muži vyberajú. Podľa toho čo píšeš, si stále v tej vyššej kategórii atraktivity.
Nejak som to nepochopila, nikdy v živote som sa nelícila, nechodím na nechty, nemám lodičky a nenosím ani sukne, pracujem v predajni autosúčiastok, s mužom chodíme spolu na preteky automobilov, hokej, futbal. Chodila som aj bez neho. Milujem formule. Nikdy v živote som nevydržala ležať celý deň na pláži, desať rokov sme chodili na dovolenku do Tatier a potom na bike(naposledy okolo Balatonu). Pre mužom som deťoch ani len neuvažovala, tak teraz sme boli pri mori ale chodíli po pamiatkach výletoch túrach,len ubytovanie bolo s výhľadom na more.
Každá žena má byť 100%zenská? To by bol svet nudný
@anonym_autor nic nezvycajne, okrem pani na upratovanie, ale aj to je pre vela ludi ok.
Nuz tak si sa opisala ako prima partak s benefitom, muzi vacsinou casom hladaju matku deti a zenu co im vycaruje domov a tam ides z kola von.
@anonym_d03d1f no to nie som ani jedna, nemôžu ma ovládať a matku im robiť nebudem.
@anonym_autor ved prave nie je to typicke pre slovensku zenu. Vacsinou sa snazime starat o domacnost a o muza a toto neponukas. Mozno je to tvoj obranny blok ako si nikoho nepustit k telu..
@anonym_autor a ty by si chcela submisivneho?podľa mňa by si silnejšieho muža ani nezvládla.To, že ťa nebaví variť, šaty, záhrada je v poriadku.Ja mám kamarátku slobodnú, bezdetnu 45 r s vždy si nájde dobráka, ktorý jej navarí, prinesie kvet, zavolá na zákusok a ona nevie nič a ani nemá snahu🤣a idú jej na nervy vždy sa zamilovala do zleho muza a týchto dobrých neznesie a rozíde sa.

@anonym_autor muzi preferuju zeny ktore im supluju matku, pripadne potrebuju niekoho ovladat. Ani jeden typ ziadna zena nepotrebuje napriek tomu ich je vela.