Majú muži záujem o netypickú ženu?
Dobrý večer. Už asi rok som single a snažím sa zorientovať, ale zistila som, že nie som to, čo muži hľadajú. Nie som typická žena s tou ženskou energiou - deti, domácnosť, varenie, pečenie, dekorácie, kvety, záhradka, sukne, šaty, podpätky, vínko.
Mám 39r, nemám deti a ani k nim nemám vzťah, nikdy som deti nechcela. Vyzerám síce žensky (vlasy, postava, prsia, pery, nechty), ale tam to končí. Nosím väčšinou mokasíny a tenisky, nohavice. Neznášam varenie a v živote som upiekla niečo 2x, keď som mala 15. V záhrade sa nevyznám, nebaví ma to. Kvety mám rada, ale nepreháňam to. Max, ak mi kúpi muž, tak do vázy. Namiesto ženských vecí ma viac bavia pracovné veci, autá a veci okolo toho. Veľa pracujem, kľudne aj po večeroch, práca ma veľmi baví a myslím, že som v nej dobrá. Zarobím celkom slušne a tým pádom som zaujímavá pre tých, ktorí sa chcú zviesť, potrebujú manažérku svoju života a sú viac submisívni. Tí dominantní muži hľadajú k sebe submisívnu ženskú energiu.
Nie som typ ženy k moru, ktorá bude 7-12 dní ležať na pláži. Potrebujem niekde ísť, niečo vidieť, niečo zažiť a na jednom mieste nevydržím viac ako 2-3 dni. Uvedomila som si, že o mňa normálny muž nemá záujem. A vlastne ani sa mu nečudujem, asi byť muž, chcela by som tiež ženskú energiu. Keď sa nejaký muž dozvie, že mám pani, čo mi chodí upratovať, tak má dosť... ani to nehovorím radšej.
Na druhej strane som dobrodružná, vtipná, idem s mužom na pivo, na hokej, na futbal, zahrajem si šípky a nepokazí žiadnu zábavu. V kine si pozriem thriller radšej ako romantickú komédiu.
Asi sa nezmením, a nenájdem v sebe zrazu tú ženu. Ale moja otázka, majú muži záujem aj o takýto typ ženy? Podotknem, že výzorovo som ženská až dosť 🙂. Som stratená na zoznamovacom trhu?
Možno podvedome vysielaš signály, ktorými im dávaš najavo svoje obavy. Bojíš sa, že ťa neprijmú takú, aká si, lebo si myslíš, že si málo ženská. A tak sama staviaš neviditeľný múr, cez ktorý nevedia prejsť, hoc by možno aj chceli.......
Každý je nejaký.
Niektorí ľudia si nájdu niekoho na celý život, niekto má za život 2-3 partnerov, iní zas sú každú chvíľu s niekým iným.
Sú ľudia, ktorí k sebe nenájdu nikoho. Hlavne pokiaľ nie sú schopní kompromisov.
To, kto ku komu patrí, sa nedá nejako zovšeobecňovať. Podľa mňa neexistujú nejaké typické vlastnosti, ktoré ženu predurčujú na ženskosť a na úspech u mužov. Hlavne v dnešnej dobe, keď už je všetko miš-maš. Práve vďaka tomu si môže ten, kto naozaj chce, nájsť svojho partnera "na mieru".
Občas môže pomôcť zmeniť "optiku" náhľadu na svet, hlavne keď sa dlhodobo nedarí.
Keď ženu nebaví varenie, môže hľadať chlapa, ktorý sa v tom vyžíva. A obaja budú sýti 😂
Čítam a pozerám trilery, nepohrdnem dobrým vojnovým či katastrofickým filmom a ... som vydatá a mám tri deti. Toľko k typickým ženským vlastnostiam.
@anonym_autor mozno skor zahranicni muzi budu vediet ocenit tvoj samostatny, nezavisly typ osobnosti. Na takyto typ ako si ty si musi muz vediet trufnut, lebo mnohym asi budes zrkadlit ich neistoty. Su urcite aj taki, ktori si trufnu a ocenia, ale myslim si, ze je to mensina. Urcite chces muza, ktory ta bude vyvazovat
máš 39. je hádam neskoro pýtať sa takú zásadnú otázku 😏 kde si bola doteraz?
resp. je to rečnícka otázka. tak ako tvoja 😉
Každý je nejaký.
Niektorí ľudia si nájdu niekoho na celý život, niekto má za život 2-3 partnerov, iní zas sú každú chvíľu s niekým iným.
Sú ľudia, ktorí k sebe nenájdu nikoho. Hlavne pokiaľ nie sú schopní kompromisov.
To, kto ku komu patrí, sa nedá nejako zovšeobecňovať. Podľa mňa neexistujú nejaké typické vlastnosti, ktoré ženu predurčujú na ženskosť a na úspech u mužov. Hlavne v dnešnej dobe, keď už je všetko miš-maš. Práve vďaka tomu si môže ten, kto naozaj chce, nájsť svojho partnera "na mieru".
Občas môže pomôcť zmeniť "optiku" náhľadu na svet, hlavne keď sa dlhodobo nedarí.
Keď ženu nebaví varenie, môže hľadať chlapa, ktorý sa v tom vyžíva. A obaja budú sýti 😂
Čítam a pozerám trilery, nepohrdnem dobrým vojnovým či katastrofickým filmom a ... som vydatá a mám tri deti. Toľko k typickým ženským vlastnostiam.
@elz1920
Knihy a filmy čo spomínaš sú akože nejaké neženske?
To si vybrala úplne normálne veci. Keby nepoviem zlanujes budovy alebo robíš ponory, alebo jazdis na motokarach zavodne, dobre beriem.
Ale hento?
Mne práveže príde že dnešní muži chcú iba ženy ako ty, čo dobre zarobia a pôjdu s nimi na pivo, žiadne deti, stres
Podľa mňa muži v tomto veku čo ešte nemaju deti chcú rodinu.Kde hľadáš na zoznamke či v práci, okolí?
@anonym_autor Odkiaľ si? Dáme pivo? 😉
@anonym_autor hmmm, to že veľa pracuješ a slušne zarábaš pre potenciálneho partnera nie je veľmi zaujímavé. Nemáš čas a ten je na budovanie akéhokoľvek vzťahu dosť dôležitý. Mnoho mužov ženskosť, nehu, citovosť potrebuje, aj keď si to "drsňácky" nepriznajú. A mnohí ocenia aj teplo domova, zázemie, ktoré žena spoluvytvára. Keby sa tu vyjadril muž, že rád varí, miluje kvety, záhradu, romantické filmy, rád sa opaľuje na pláži.. tak ho tu zosmiešňujú pod čiernu zem...
Máš 39 to je už dosť vysoký vek, čiže máš vysoké nároky, pre teba reálne bude muž medzi 40-50 rokov, najlepšie aby mal svoje deti alebo odrastené deti, to, že máš pani čo ti príde upratať, to má viacej ľudí, ale to, že absolútne nevaríš ako je rok dlhý, tak veľa šťastia to budeš muža hľadať do konca života, oblečenie mužom nevadí ale to, že nevieš navariť no neviem láska ide cez žalúdok
@anonym_autor trošku sa vymykáš priemeru ale myslím si, že sú muži čo práve toto hľadajú. Z toho čo píšeš, tak si akčná. Máziková si našla svoj úplný opak. Akčná neakčného. Extrovertka introverta. Nevravím, že si ako ona. Ale už je jasné, že ty neakčného muža nechceš. Akčný hľadá akčnú. Sebavedomému nebude vadiť, že lepšie zarábaš ale nesmie ani tebe vadiť, že on menej. Inak musíš hľadať akčného + sebavedomého. Teda hľadaj aj u seba nejaký ústupok z požiadaviek, ale len taký ktorý ozaj budeš akceptovať. Mal som kamaráta, nijaká ho nechcela, divný, vzpriečny, panic v 30 tke a zvláštny v správaní. Hrozne sa tým trápil, že si nevie nikoho nájsť. Prišiel internet. Intenzívne hľadal, chodil na jedno stretnutie za druhým. Mal jasný cieľ. Nebyť sám. Našiel si inteligentnú, nie až tak peknú ale rozumnú ženu, ktorá chcela to isté. Urobil kompromisy a úplne sa jej poddal. Nie že by bol submisívny, ale prijal jej normy. S tým, že si zachoval svoje záľuby a pracovitosť. Dievčatá krajšie, ktoré ho odmietali ostali samé. On nie je dokonalý, ani ona. Ale vždy ich spomínam ako úspešný a šťastný pár, ktiri sa brali hodne po tridsiatke a ešte stihli dieťa. Hľadaj toho, ktorý chce. A ak aj ty budeš chcieť, kompromisy urobíte obaja. Zabudni na bežné predstavy o mužoch a nechaj sa prekvapiť aj na prvý pohľad neštandardnými druhmi.
Muži sú rôzni, tak ako sú rôzne ženy. Tak samozrejme že sa nájdu aj takí čo im imponuje práve tvoj typ osobnosti. Mám podobnú kolegynu s tým rozdielom že má aj syna. Ona je totálne mužská energia, predsa ma partnera a myslím že ju aj chlapi celkovo berú, je vtipná a pohotová, to sa cení.
Muži sú rôzni, tak ako sú rôzne ženy. Tak samozrejme že sa nájdu aj takí čo im imponuje práve tvoj typ osobnosti. Mám podobnú kolegynu s tým rozdielom že má aj syna. Ona je totálne mužská energia, predsa ma partnera a myslím že ju aj chlapi celkovo berú, je vtipná a pohotová, to sa cení.
@ria_sprout presne tak. Je mýtus, že muži chcú len submisivne ženy.
@anonym_autor To nie, ze muzi nemaju zaujem o “atypicke” zeny, je to skor tvoj pristup. Ide z teba subtilna povyseneckost a take to “ja som lepsia, ako sliepky na plazi v opatkoch, lebo ja nosim tenisky, bavia ma auta a nevarim”, aj ked to explicitne nepovies. Zeny, ako vsetci ludia, sa nedaju zredukovat na dve kategorie: 1. opatky a sminky, alebo 2. auta a futbal. Ja napriklad pracujem v cisto “muzskom” odvetvi a satnik mam plny sukni, kupelnu plnu sminiek. Taketo ciernobiele zmyslanie je celkovo nesympaticke.
Máš 39 to je už dosť vysoký vek, čiže máš vysoké nároky, pre teba reálne bude muž medzi 40-50 rokov, najlepšie aby mal svoje deti alebo odrastené deti, to, že máš pani čo ti príde upratať, to má viacej ľudí, ale to, že absolútne nevaríš ako je rok dlhý, tak veľa šťastia to budeš muža hľadať do konca života, oblečenie mužom nevadí ale to, že nevieš navariť no neviem láska ide cez žalúdok
@zuzubb007 ty si myslíš,že chlapi nevedia variť? Môj švagor dokonca pečie torty.
@zuzubb007 ty si myslíš,že chlapi nevedia variť? Môj švagor dokonca pečie torty.
@rozculena samozrejme, že vedia, však väčšina chlapov je kuchárov, aj ja mám v rodine chlapa čo rád pečie, ale čo poznám kuchárov tak povedia posledné čo chcú doma robiť je variť aj v robote aj doma, žena má tiež dačo vedieť, autorka sa sťažuje, tak jej píšem dôvod
@ria_sprout no ala aj ked je kolegyna nestandardna zena podla teba, ma dieta co autorka omieta a tym padom aj vari 🤣 ci ju to bavi alebo nie.
@anonym_autor “V kine si pozriem thriller radšej ako romantickú komédiu.” ty čo si myslíš, že všetky ženy okrem teba sú nejaké ochkajúce kvetinky s varechou ruke, klopkajúce v opätkoch farebne a konceptuálne zladených s kabelkou, s ručným mixérom vo vrecku čipkovanej zásterky s gingham vzorom á la Stepfordská panička, neschopné rozoznať ofsajd a hattrick, nos ohrňajúce nad motormi a hokejkami, plačúce nad bábätkami v cudzích kočíkoch, vkusne nainštalované na plážovom lehátku s koktejlíkom a módnym časopisom? Len ty jediný špeciàlny druh si sa narodila s náklonnosťou k teniskám, autám a pivu, s odporom k sporáku? A muži ťa nedokážu oceniť pre svoju zaslepenosť prsiami v obtiahnutých šatách a zadkami v opätkoch, aj keď ty si tá pravá, jediná schopná ich v mokasínach a v krčme pri šípkach odzbrojiť svojim vtipom a dobrodružnosťou, ktoré vymódené fifleny, tak hlboko pod tebou, zúfalo postrádajú?
A teraz sranda bokom - vôbec sa nedivím, že to s tebou nikto nevie vydržať.
@anonym_autor ja som žena a tiež neznášam varenie, ale varím, lebo mám deti, tiež nosím väčšinou tenisky, tričko, rifle, lodičky som nemala ani nepamätám, upratovanie tiež robím len preto, že proste je to nutná súčasť života, ale u nás upratuje aj manžel a deti. Mnohé ženy nie sú typické ženy. Takže určite sa nájde nejaký muž pre teba. Len skúšaj a hľadaj.
@anonym_autor Suhlasim tu s jednym komentom "kde si bola doteraz"?V takomto veku,je to zial tazsie.Uz su bud zenati,rozvedeni s detmi,alebo "stari"mladenci ktory ti napisu koment v podobe (skade si?).V takom veku je normal chlapov ako safranu.Bud im po zivotnych sklamaniach ide uz len o vrz,alebo chcu najst "mamu".Ked vtacka lapaju,pekne mu spievaju,cize na zaciatku bude snazivy,no vie,ze uz hodiny tykaju.Potrebuje lapnut taku,ktora nahradi mamu,uvari,opere,uprace a bude pekna.On po praci lahne na gauc a tu ma mas.Jedna ti tu pise,ze si sa opisala ako partak na pivo a nie zenska.To vobec nie je pravda.Nikdy som nebola princezna s gelovymi nechtami,tip top saty,make up a pod.Vzdy som bola skor ten (podla autorky komentu,partacky tip)a predstav si,nikdy som s muzmi nemala problem.Prave naopak.
ja vôbec nerozumiem tým definíciám na typickú ženu 😏
@biba_18 taká definícia neexistuje! Keďže si žena, vieš si povedať definíciu typického muža? Hlavne ak poznáš páry čo fungujú a sú odlišné.
Jked som čitala o tebe, vo velkej casti som nasla seba. A do 39 som bola slobodna, ziadna tuzba po detoch atd. Nevedela som dokonca ani varit, zahrada detto...milujem futbal a hokej, atd.
A mam chlapa a dve deti. Naucila som sa varit, nadalej chodim pohodlne oblecena, v satniku saty ani nemam...ano kazdemu chlapovi vyhovuje nieco ine. A muza som stretla ked som mala 38. Nikdy som sa nemalovala, lepsie povedane to ani neviem...a mohla by som pokracovat
@zuzubb007 ani ja som nevedela varit. Naucila som sa az po svadbe. A naucil sa aj manzel. Kazdy sa predsa raz nauci ked musi.
Nuz tak si sa opisala ako prima partak s benefitom, muzi vacsinou casom hladaju matku deti a zenu co im vycaruje domov a tam ides z kola von.
@eeffka kolegina ma 40,3 roky rozvedena (muz jej bol neverny).Vysoka,krasna,dba o vlasy,nechty,skratka uplne stelesnenie zeny.Vyvara,vypeka,nepije!ma svoj obrovsky rodinny dom,zahradu.Jednu dceru,ktora je dospela odstahovana.Zufalo hlada lasku a co nachadza?trulov,co chcu sex,alebo sa k nej nastahovat a mat pohodlie a pod.Takze urcite by som tu autorke nepisala,ze chyba je v tom,ze v nej vidia partaka.Moja kolegina je ten tip,ktory uvari,poprace,o zahradu sa postata,zarobi,vyzera vyborne,upravena a i tak v tom veku sami zufalci.Si fakt myslis,ze muz v 39 rokoch a vyssie hlada matku svojich deti?🤣ten uz bud matku svojich deti davno ma a riesia alimenty,alebo je stastny s tym co ma,alebo ma co ma a hlada nezavazny vrz potajme,aby zena nevedela.A v 39 rokoch hladat zenu,co im vycaruje domov.Preboha!akoze tiez,kde ty muzi boli dovtedy?akoze aky domov?ze budu chodit obaja do prace,no ona plus,este varit,piect,upratovat,prat a pod a on bude kysnut?toto je caro domova?zena nie je pre muza nahradna matka.Mohla bych to srat,ze carovny domov.Ved tu sa nebavime o 20tnikoch,ci 30tnikoch.
@anonym_3faf98 neviem. preto celej tejto debate o netypických ženách nerozumiem 😏
@biba_18 veď to. Otoč pohlavie a máme ďalšiu debatu na hodiny.
Pupok či tehličky. Plešatý, bradatý, chlpatá hruď aj chrbát, či všade hladké. A keď príde domov sadne na gauč a zapne telku, alebo sa pustí do domácich prác. Chodí do baletnej školy alebo zápasí v oktagone. Jazdí na motorke v koži, alebo na eko Toyote.
Za mňa, každému podľa chuti. Stačí si vybrať.

Nuz tak si sa opisala ako prima partak s benefitom, muzi vacsinou casom hladaju matku deti a zenu co im vycaruje domov a tam ides z kola von.
@eeffka Toto je hlúposť, sú muži čo chcú aj takéto ženy. A nie len ženy, ktoré im nahradia vlastnú matku. Takže @anonym_autor, toto neber vážne.