Majú vzťahy z rôznymi politickými názormi budúcnosť?
Začala som sa stretávať s mužom, zaujal ma, len máme odlišné politické názory. Má takýto vzťah budúcnosť? Ako to máte vy - tie, ktoré máte partnerov s odlišnými politickými preferenciami? Dá sa to?
@anonym_autor zalezi ako velmi riesite politku doma.. 🙂 popravde, ak su tie rozdiely vazne a nie len politiky ale ja pristupu k ideologickym otazkam, moze to byt vazny problem. Je mi fuk kto si co voli, a z akeho dovodu, poznam ludi co pred xrokmi volili aj kotlebu, a potom ps (ti isti:DD), proste su to ludia co si vyberaju na zaklade zvlastnych kriterii.. Ale ak by som mala doma cloveka co hejtuje nieco cele dni, neznasa UA/neznasa rusko, neznasa lgtb****/alebo mi doma vesia duhove vlajocky, nedala by som ani jeden extrem. To ci je niekto konzervativny, ci je niekto libralny, progresinvy a co co ja viem aky = to sa velakrat da prekonat :D Ideologicke veci su casto take fanaticke, ako ked sa miesaju dvaja ludia s inym nabozenstvom...
@simca06022011 Baby, chápete, že autor iba čaká, ktorá sa chytí a berie jeho slová vážne ?
A dobre sa zabáva?
Ja volím jednoznačne stranu Smer - SSD, lebo sú mi blízke sociálne témy, strana pracuje pre obyčajných ľudí, a nie pre kadejakých kapitalistov a oligarchov, a hlavne uznáva len dve pohlavia: muža a ženu. A navyše pána prezidenta Vladimíra Vladimiroviča Putina považujeme za mocného muža, vplyvného politika a mierotvorcu. Ten muž volí PS, čo je banda úchylov, ktorá presadzuje manželstvá ľudí rovnakého pohlavia, práva pre LGBTI, uznáva 72 pohlaví a stojí na strane ukrajinského režimu.
@anonym_autor dobry joke. Strana SMER socialne temy uz velmi davno neprinasa, zial.

@anonym_autor zalezi ako velmi riesite politku doma.. 🙂 popravde, ak su tie rozdiely vazne a nie len politiky ale ja pristupu k ideologickym otazkam, moze to byt vazny problem. Je mi fuk kto si co voli, a z akeho dovodu, poznam ludi co pred xrokmi volili aj kotlebu, a potom ps (ti isti:DD), proste su to ludia co si vyberaju na zaklade zvlastnych kriterii.. Ale ak by som mala doma cloveka co hejtuje nieco cele dni, neznasa UA/neznasa rusko, neznasa lgtb****/alebo mi doma vesia duhove vlajocky, nedala by som ani jeden extrem. To ci je niekto konzervativny, ci je niekto libralny, progresinvy a co co ja viem aky = to sa velakrat da prekonat :D Ideologicke veci su casto take fanaticke, ako ked sa miesaju dvaja ludia s inym nabozenstvom...