icon

Majú vzťahy z rôznymi politickými názormi budúcnosť?

9. máj 2026

Začala som sa stretávať s mužom, zaujal ma, len máme odlišné politické názory. Má takýto vzťah budúcnosť? Ako to máte vy - tie, ktoré máte partnerov s odlišnými politickými preferenciami? Dá sa to?

Strana
z2
anonym_7b92c9
9. máj 2026

@anonym_autor pozri keď ťa naozaj miluje tak nejaká politická situácia je mu ukradnuta a naopak ...

anonym_460409
9. máj 2026

Myslím, že autorka je v skutočnosti istá častá zakladateľka politických tém, má ID kvôli psychickým problémom a je prívrženkyňa PS. Len sa baví.

zuzana76
9. máj 2026
@anonym_autor

Ja volím jednoznačne stranu Smer - SSD, lebo sú mi blízke sociálne témy, strana pracuje pre obyčajných ľudí, a nie pre kadejakých kapitalistov a oligarchov, a hlavne uznáva len dve pohlavia: muža a ženu. A navyše pána prezidenta Vladimíra Vladimiroviča Putina považujeme za mocného muža, vplyvného politika a mierotvorcu. Ten muž volí PS, čo je banda úchylov, ktorá presadzuje manželstvá ľudí rovnakého pohlavia, práva pre LGBTI, uznáva 72 pohlaví a stojí na strane ukrajinského režimu.

@anonym_autor prosim, napis, ze si si nieco uhla, alebo ze je to recesia 😀

anonym_debb7e
9. máj 2026

Poznám takých manželov, muž sa prejavil keď začal covid rozosielal každému všetky možné konšpirácie.
Keď začala vojna na Ukrajine tak sa pripravoval, že keď bude zle utečú do Ruska. Žena mu povedala že ona tam určite nepôjde, lebo by ju v Rusku zavreli do väzenia pre jej názory.

anonym_210616
9. máj 2026

Ja osobne progresivcov, slnieckarov a podobnu kulturno-marxisticku cvargu nepokladam ani za rovnocenne ludske bytosti, takze urcite nie

emily897
9. máj 2026

@anonym_autor vsetci politici na obidvoch stranach vas maju totalne v pazi. A vy sa kvoli nim neviete neviete mat radi ? 🙈🙈🙈

anonym_371416
9. máj 2026
@anonym_210616

Ja osobne progresivcov, slnieckarov a podobnu kulturno-marxisticku cvargu nepokladam ani za rovnocenne ludske bytosti, takze urcite nie

@anonym_210616 👍

beataxxx
9. máj 2026

Až taká presvedcena smeracka nemôžeš byt, keď to píšeš anonymne, veď buď na to hrdá a neschovávať sa🙂🙂🙂 …..ja som PS a som na to pysna

autor
9. máj 2026
@anonym_210616

@anonym_210616 Ste môj človek!👍 My - hrdí voliči a prívrženci strany Smer-SD považujeme progresívcov, slniečkarov, členov občianskych združení a mimovládnych organizácií, sorosovcov, kontrarevolucionárov a pravičiarov za chamraď! Jedine pán Fico je schopný a ochotný zabezpečiť prosperitu a sociálny zmier! Preto volíme Smer!

autor
9. máj 2026
@sara07

@anonym_autor a on voli koho ? respektivne ktoru stranu preferuje

@sara07 On je priaznivec PS, čo sú protivládne živly a ideologickí diverzanti, ktorí nenávidia Slovensko! Keby Šimečkova mama nekradla, Čaputová nezapredala Slovensko Sorosovi a Ódor nerozvrátil verejné financie (všetci z PS), žiadna konsolidácia verejných financií nemusela byť a Slovensko by bolo na popredných priečkach ekonomického rastu, bohatstva a blahobytu! Pán Fico robí, čo môže, a preto mu veríme a milujeme ho! Smer je stranou mieru a stability, PS je stranou vojny a chaosu.

weleda123
9. máj 2026
@anonym_autor

@sara07 On je priaznivec PS, čo sú protivládne živly a ideologickí diverzanti, ktorí nenávidia Slovensko! Keby Šimečkova mama nekradla, Čaputová nezapredala Slovensko Sorosovi a Ódor nerozvrátil verejné financie (všetci z PS), žiadna konsolidácia verejných financií nemusela byť a Slovensko by bolo na popredných priečkach ekonomického rastu, bohatstva a blahobytu! Pán Fico robí, čo môže, a preto mu veríme a milujeme ho! Smer je stranou mieru a stability, PS je stranou vojny a chaosu.

@anonym_autor takže troll 😀😂 nič v zlom, ale ja som ešte nevidela ficoovcu, aby dala dokopy čo i len jedinú vetu bez štyroch gramatických chýb 🙉

autor
9. máj 2026
@weleda123

@anonym_autor takže troll 😀😂 nič v zlom, ale ja som ešte nevidela ficoovcu, aby dala dokopy čo i len jedinú vetu bez štyroch gramatických chýb 🙉

@weleda123 Prosím?? Aj prívrženci Smeru môžu byť vzdelaní a študovaní ľudia, viď pán Ľuboš Blaha alebo Erik Kaliňák. Mladí, inteligentní, ambiciózni. Nie ako tupci z PS.

napetra
9. máj 2026

@autorka Vďaka, teším sa na ďalšie tvoje príspevky.
Spestrila si mi sobotný večer, viac ako to nedávne videjko dôchodcov z Bánoviec nad Bebravou. SMERujeme správnym smerom.
Kiež by takých ako ty bolo čo najviac a ukážeme svetu našu veľkosť, úspechy a suverenitu.

autor
9. máj 2026
@napetra

@autorka Vďaka, teším sa na ďalšie tvoje príspevky.
Spestrila si mi sobotný večer, viac ako to nedávne videjko dôchodcov z Bánoviec nad Bebravou. SMERujeme správnym smerom.
Kiež by takých ako ty bolo čo najviac a ukážeme svetu našu veľkosť, úspechy a suverenitu.

@napetra Presne tak, ukážeme svetu úspechy a našu veľkosť, ale najmä ukážeme progresívcom a liberálom, zač je toho loket a vztýčený prostredník! Naučíme ich po kostole hvízdať, nebudú sa nám LGBTI pretŕčať v uliciach! Za Boha, za národ! Za pána premiéra Fica a pána prezidenta Vladimíra Vladimiroviča Putina!

bjnr
9. máj 2026

To, čo opisujete, nie je v skutočnosti primárne o politike. Politika je často len „nosič“ hlbších hodnôt, ako človek premýšľa o slobode, rešpekte, empatii, autorite, strachu či zodpovednosti. A práve tam sa ukáže, či dvaja ľudia vedia spolu dlhodobo žiť. Nie pri tom, koho volia. Ale ako sa k sebe správajú, keď nesúhlasia. Veľa párov zvládne odlišné názory. Nezvládne však spôsob, akým o nich komunikujú. Ak jeden potrebuje mať pravdu, zosmiešňuje druhého alebo cíti vnútorné pohŕdanie, časom sa z toho stane boj o identitu, nie debata. A úprimne, mnoho ľudí si na začiatku nahovára, že „to nebude problém“, len preto, že nechcú prísť o chémiu a pozornosť, ktorú konečne cítia. Skúste sa preto menej pýtať: „máme rovnaké názory?“ a viac sledovať: „cítim sa pri ňom bezpečne aj v nesúhlase?“ To je oveľa presnejší ukazovateľ budúcnosti vzťahu. Ak sa v rozhovore stiahnete, začnete filtrovať svoje myšlienky alebo máte potrebu obhajovať vlastnú hodnotu, telo vám často povie pravdu skôr než hlava. Keby ste od začiatku vedeli, že svoj názor nikdy nezmení, vedeli by ste si ho stále vážiť, alebo už teraz dúfate, že sa časom „posunie“ bližšie k vám? Rozdielnosť vie vzťah obohatiť. Ale iba vtedy, keď obaja unesú frustráciu z toho, že ten druhý nebude zrkadlom ich sveta. Existuje zásadný rozdiel medzi tým, ak má niekto iný názor na výšku daní, a tým, ak má iný názor na základnú ľudskú dôstojnosť.

anonym_ac51c0
9. máj 2026
@anonym_autor

Ja volím jednoznačne stranu Smer - SSD, lebo sú mi blízke sociálne témy, strana pracuje pre obyčajných ľudí, a nie pre kadejakých kapitalistov a oligarchov, a hlavne uznáva len dve pohlavia: muža a ženu. A navyše pána prezidenta Vladimíra Vladimiroviča Putina považujeme za mocného muža, vplyvného politika a mierotvorcu. Ten muž volí PS, čo je banda úchylov, ktorá presadzuje manželstvá ľudí rovnakého pohlavia, práva pre LGBTI, uznáva 72 pohlaví a stojí na strane ukrajinského režimu.

@anonym_autor s PS- karom by som nebola ani náhodou. Vid - dnešná svadba dvoch uchylov v Rakúsku. Ciste psycho.

hubka51
9. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor toto musí byť vtip,lebo inak mi to nevychádza 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

napetra
9. máj 2026
@hubka51

@anonym_autor toto musí byť vtip,lebo inak mi to nevychádza 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

@hubka51 Samozrejme vtip a vydarený. Však som autorku v predchádzajúcom príspevku aj ocenila.
Toľko blbostí hocikto nedokáže vypotiť a k tomu ten Vladimír Vladimiírovič 🤣

hubka51
9. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor toto hraničí so sektarstvom 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

anonym_9ef0b9
Včera o 04:42
@anonym_autor

@napetra Presne tak, ukážeme svetu úspechy a našu veľkosť, ale najmä ukážeme progresívcom a liberálom, zač je toho loket a vztýčený prostredník! Naučíme ich po kostole hvízdať, nebudú sa nám LGBTI pretŕčať v uliciach! Za Boha, za národ! Za pána premiéra Fica a pána prezidenta Vladimíra Vladimiroviča Putina!

@anonym_autor bojím sa ťa. Ak vám tieto myšlienky trepú do hláv- bude to zlé. Si agresívna osoba.

anonym_460409
Včera o 05:13

Och, sestry, ako sa medzi nami - vysokointeligentnými fanúšičkami Progresívneho Slovenska s hlboko zakorenenými morálnymi hodnotami a ušľachtilými víziami o smerovaní našej krajiny mohla objaviť takáto čierna ovca?

Vypuďme ju, sestry, spomedzi nás!

astronaut321
Včera o 11:33

@anonym_autor Predpokladám, že ani jeden z Vás nie je politológ alebo ekonóm. Politické názory na Slovensku môžu povedať dve veci o človeku. Buď je k alebo nie je k a žiaľ vždy sa ukázalo, že je ich tu stále dosť. Pokiaľ máte rozličné politické náhory, znamená to, že jeden z Vás je sprostý. 🤷‍♂️ zastrelte ma, musel som 😂😂🫣 ale protiklady sa priťahujú 🤷‍♂️ napríklad ceruzka a guma, jing a jang, vyšetrovateli a papaláši 😂😂 zachránte ma 🫣

domkakvet
Včera o 15:16

@anonym_autor zalezi na tom, ci akceptujete nazor jeden druheho a do akej miery sa o tom bavite

scila
Autor odpoveď zmazal
autor
Dnes o 06:21
@domkakvet

@anonym_autor zalezi na tom, ci akceptujete nazor jeden druheho a do akej miery sa o tom bavite

@domkakvet Ja nakceptujem iný názor ako je ten môj, lebo môj názor je jediný správny. Kto ide proti pánovi premiérovi Robertovi Ficovi, ten ide proti záujmom Slovenska a zaslúži si opovrhnutie a pľuvanec do tváre! Volíme Smer - volíme svetlé zajtrajšky, volíme prosperitu a národný záujem!

scila
Dnes o 06:22
@anonym_autor

@domkakvet Ja nakceptujem iný názor ako je ten môj, lebo môj názor je jediný správny. Kto ide proti pánovi premiérovi Robertovi Ficovi, ten ide proti záujmom Slovenska a zaslúži si opovrhnutie a pľuvanec do tváre! Volíme Smer - volíme svetlé zajtrajšky, volíme prosperitu a národný záujem!

@anonym_autor to je irónia dúfam

mamaaja82
Dnes o 07:05

Jedna banda horsia ned druha,niet koho volit a urcite by som sa koli politike doma nehadala.

autor
Dnes o 07:11
@mamaaja82

Jedna banda horsia ned druha,niet koho volit a urcite by som sa koli politike doma nehadala.

@mamaaja82 Máte pravdu: progresívci či liberáli - jedna banda horšia ako druhá. Preto volíme Smer - stranu stability, stranu, ktorá hovorí jasné NIE nadnárodným korporáciám a myslí na ženy, keďže ako jediná strana organizuje kvetnaté oslavy MDŽ.

mamaaja82
Dnes o 07:16

Fico ten si sam sebe vykopal hrob.Ked nam bude vladnut Ps to este len budeme prekvapení,alebo vlastne ani nie.

Strana
z2