Mal by som sa vrátiť k manželke?
Už je to skoro 6 mesiacov. Odišiel som od manželky a nášho ročného dieťaťa. Neodišiel som k inej žene , ale pretože doma už bolo na nevydržanie. Podráždená nervózna kričala po mne , hádzala po mne veci , proste peklo . Nedala mi vydýchnuť , hoci som pracoval , živil ich , doma som sa snažil pomáhať. Problém je že je tehotná , už to na nej je celkom dosť vidieť , viem že som otec. Platím byt a posielam jej peniaze . Ani raz mi za to obdobie nezavolala , aby som sa vrátil , nezavolala mi vlastne vôbec. Malú si zoberiem raz za čas, to mi ju podá s vecami a povie čo treba a zavrie mi dvere pred nosom, nechová sa však nepriateľsky. Neviem vôbec čo mám robiť , či sa vrátiť alebo ju len finančne podporovať a brať si zatiaľ malú neskôr aj druhé, rozvádzať sa nechcem a myslím že ani ona zatiaľ . Žiť takto nechcem ale bojím sa aj návratu aby sa zas všetko nezopakovalo alebo ešte viac nezhoršilo príchodom druhého dieťaťa.
Neviem kde sa to posralo, boli sme spolu 6 rokov predtým ako sme sa zobrali , aj sme spolu žili a nevyskytli sa žiadne vážnejšie problémy medzi nami, príchodom dcéry akokeby úplne zdivela, preskočilo jej .
Kričala preto lebo bola na všetko sama a bolo toho na nu veľa... Pekne sa vráť a preber zodpovednosť a uľahčí jej to... Lebo sa môže stať že skočí z okna aj s tvojimi deťmi.... Najľahšie je. Zbaliť sa a odísť a nechat ju v tom "nevyriešitelnom" samu... To vie každý jeden človek označovaný "chlap"
Môžeš sa hanbit... Samozrejme každá žena na ktorú je toho veľa kričí, plače, a je hotová... A vy najlepšie čo viete spraviť je zmiznúť... Miesto toho aby si decko vzal do koča a išiel s nim a dakde dákeko od nej aspoň na dve hodiny denne... A ona mala as n jednu istotu ze dieta nebude počuť aspoň tie dve hodiny... Ale to by ste si museli najskôr ukrojit zo svojeho pohodlia tak radšej sa tváriť ze vy to "neviete"
@janka27101988 jasne ze nafukol.... keď tu dostal nálož akú nečakal musel dofarbit
ROZVEĎTE SA
@huxy ty si čítala jeho príspevok na prvej strane? Neverím ze áno
Ale ty si evidentne neodprataval. Keby si odprataval, tak by nerobila scény. A keď chcela mať tie topanky na nejakom mieste, to bol akože taký problém ich tam dať pre pokoj v rodine?
@simona20201309 ja ho neobhajujem a písala som, ze som všetko nečítala. Ale osobne by som nebola s človekom, čo mi nadáva či hádže po mne veci. Proste to je už cez. A neboj,ani chlapa s deťmi by som nechcela 😉
@earlgrey tu je zbytočné už niečo hovoriť. Im nevysvetlis. 🤷🏼
Viem o čom hovoris, manželke muselo prepnúť, to je tak keď je človek v jednom kole a nemá na seba minútu čas, a takisto človek vyčerpaný z práce potrebuje oddych..😬 treba komunikovať, dohodnúť sa ak sa dá
@bielasovicka Veď áno...😉 ani sa o to nesnažím...
Prosím napíš aj to aká bola pred narodením dieťaťa.
@sapa20 bola vždy impulzívnejšia , temperametnejšia , ale nikdy to neprekračovalo normu a hranice.
@beata_k žiadal som ju aby vyhľadala pomoc . Už som to písal . Odmietla , ona je v poriadku .
Žiadal som ju 👍 to je krásne
Jaj, tak clovek, ktory sa topi vo vlastnych srackach si ma v podstate pomoct sam. Chlape, nechal si ju v tom SAMU!
@janka27101988 áno žiadal . Opakovane. Nie nekľačal som na kolenách tak ako si to predstavuješ . Je dospelá , svojprávna .
@beata_k v sračkách sa netopila, mali sme jedno priemerné dieťa, ktoré dobre spalo , dobre jedlo, dobre sa vyvíjalo . Ja som sa stal terčom jej hysterických výbuchov za hocičo .
A vies preco si mal dobre dieta? Lebo on bolo dobre postarane. A kto sa postaral o nu??? Nikto.
Este raz ti pripomonam Maslowovu hierarchiu potrieb. Ona ju naplnenu nemala. Ty mozno tiez nie, ale ona na tom ba horsie.
Stretneme sa , porozprávame sa a uvidíme čo ďalej. Keď bude chcieť zachovať rodinu , bude sa musieť skľudniť, keď nie tak sa jednoducho rozvedieme . O deti sa starať budem najlepšie ako viem .
@beata_k takže deti ktoré sú náročné , tak o nich nie je dobre postarané ? Dieťa bolo kľudné lebo má takú povahu .
Opakovane sa ťa to tu pýtajú. Naozaj nevidíš žiadnu chybu na sebe ? Jej kladies podmienky, ale myslíš že ona bola.s.tebou spokojná ? Naozaj si myslíš že iba ona má pracovať na sebe, ty nie ?
@klip0 vidím , nenastavil som hranice a nechal to zájsť príliš ďaleko . To sa už viac nestane.
Zial ano, nie o kazde dieta je dobre postarane. Niektore to ma v povahe a u niektorych je to tazko vydrete. A ano niektore revu lebo na nich matka kasle.
To že si nenastavil hranice je jediná tvoja chyba áno ?
@klip0 ano to vnímam ako svoju chybu . Pracoval som , pomáhal som ako som najlepšie vedel a dlho znášal jej hysterické výbuchy za totálne kraviny . Toto skončilo . Nebudem počúvať aký som kok.., debil , chuj a neviem čo . To nech si hovorí niekomu inému .
Vzdy sa tvoje odpovede v podstate tocia o peniazoch a urazenom egu. Ale nie vsetko sa da kupit za peniaze. Uz ti to niekto povedal?
Keď sa stretnete, neposielaj ju za odborníkom. Ponúkni jej, že vybavíš párovú terapiu. Obaja ju potrebujete. Obaja túto situáciu potrebujete spracovať a obaja musíte zapracovať - jednak každý na sebe samom a jednak na spoločnom vzťahu.
Držím palce.
Ak si myslíš že chyby robila len ona a ty nie, tak zbytočne sa budeš s ňou rozprávať. Na vzťah treba dvoch a ak si myslíš že len ty si budeš klásť podmienky a bude to tak v poriadku, tak sa mýliš.
A písal si, že večer mala žena kľud a cez víkend ? Kedy večer ? Keď si chodil domov o 18 a chcel kľud, ročné dieťa chodí spať priemerne tak o pol ôsmej. Tak kedy mala ten kľud ? Keď uspala dieťa ? Vtedy si ho mal predsa aj ty
Držím palce, ale nedávam tomu veľkú šancu. Ak je partner schopný vulgárne urážať, už k tebe nemá žiadnu úctu a lásku. Divím sa, že to tu ženy nepriznaju, pretože keď sa takto chová muž, majú v tom úplne jasno.

@simona20201309 si trápna.