Mal by som sa vrátiť k manželke?
Už je to skoro 6 mesiacov. Odišiel som od manželky a nášho ročného dieťaťa. Neodišiel som k inej žene , ale pretože doma už bolo na nevydržanie. Podráždená nervózna kričala po mne , hádzala po mne veci , proste peklo . Nedala mi vydýchnuť , hoci som pracoval , živil ich , doma som sa snažil pomáhať. Problém je že je tehotná , už to na nej je celkom dosť vidieť , viem že som otec. Platím byt a posielam jej peniaze . Ani raz mi za to obdobie nezavolala , aby som sa vrátil , nezavolala mi vlastne vôbec. Malú si zoberiem raz za čas, to mi ju podá s vecami a povie čo treba a zavrie mi dvere pred nosom, nechová sa však nepriateľsky. Neviem vôbec čo mám robiť , či sa vrátiť alebo ju len finančne podporovať a brať si zatiaľ malú neskôr aj druhé, rozvádzať sa nechcem a myslím že ani ona zatiaľ . Žiť takto nechcem ale bojím sa aj návratu aby sa zas všetko nezopakovalo alebo ešte viac nezhoršilo príchodom druhého dieťaťa.
Neviem kde sa to posralo, boli sme spolu 6 rokov predtým ako sme sa zobrali , aj sme spolu žili a nevyskytli sa žiadne vážnejšie problémy medzi nami, príchodom dcéry akokeby úplne zdivela, preskočilo jej .
Ročné dieťa a opäť tehotná? To môžu byť hormóny, ta jej nervozita. Určite tomu daj ešte šancu.. zatat zuby a ešte po kúsku prejavovať záujem o spoločný život. Ona nevie čo so sebou..
Myslím,že horúce hlavy už vychladli a z môjho pohľadu jej najlepšie ukážeš že chceš vzťah urovnať tým,že sa vrátiš a v reálnom živote jej to krôčik za krôčikom budeš aj dokazovať. Ľahšie sa o niečom rozpráva z ďaleka , ťažšie sa dokazuje z blízka.Ona už snahu ukázala tým, že chodí k psychologičke,možno je čas na ústretový krok od teba 😉
@lienka.7 ano to sa vola respekt, ktory dotycny voci svojej zene nema, ked sa tu chvali, ze jej beha po cerstvo umytej dlazke. Pytali sa ho tu viaceri, vratane psychologicky, ci si uvedomil aj on svoje chyby, ale ani obraz ani zvuk. Stale dokola ja platim, beriem malu… jak pokazena platna…
Btw moj chlap ked zacal ku mne chodit nechaval dosku hore. Vraj neni jediny chlap v byte (myslel mojho syna - ktory dosku sklapa), takze ja som v mensine, ja sa mam prisposobit. Spravil to 1x a potom este par “nehod” kym sa mu to vrylo do podvedomia. Uz ju sklapa dokonca ak pride nej jeho kamos na navstevu mu povie aby dosku sklopil… jak vravim RESPEKT!!!
Pre autora ohľadom jaslí...
https://najmama.aktuality.sk/clanok/257084/jasl...
@namornicka presne..najprv musim mat zabezpecené základné životné potreby a potom sa mozem zamýšlat nad tým, co mi v živote nevyhovuje..vidim aj v mojom okolí, že automaticky sa všetko prehodí na muža - "živitela"
a on sa moze aj zblaznit, ak ma zabezpecit este aj chod celej domacnosti, vychovu detí, emocionalnu podporu partnerky, pricom matka má na starosti jedine deti - ona uz muza nemusí nijako podporovat, načo aj? Je to úprimná láska? Nie len láska k svojej žene, ale aj láska k svojmu mužovi totiž existuje.. obaja su rovnako zranitelní vo vztahu aj v rodičovstve, aj ked maju trochu odlišné úlohy
Manželka autora je očividne duševné nestabilná osoba a taka bude mať druhé dieťa.. Krása naozaj.. A bodaj by Slovensko nebolo tam kde je, keď deti majú psychicki chori ľudia. Autor trosku dávať pozor pri sexe nič? Resp. ako si mohol mat sex so ženou, ktorá je agresívna?nechápem
Nemyslím si , že píšete celú pravdu . Tiež som si s partnerom prežila to iste čo vy s vašou ženou . Chlap tvrdil pred každým že ma finančne podoporuje pri tom kupoval iba jedlo .Hypoteku som platila sama , energie a výbavu na dieťa . V tehotnosti mi nadával so jebnutych za to že som si dala opraviť auto a stalo to 1800€ ktoré nemusel platiť on ale platila som to ja . Vždy sa to vygradovalo do hádky kde mi povedal aby som potratila alebo že moje dieťa v brušku je bastard . Cez správy ma brutálne psychicky týral . Ja som ho asi 5 krat vyhodila z môjho domu . Napíšte prosím celú pravdu - tiež som mala samovražedné myšlienky ale nie z tehotenstva alebo pôrodu ale z neho !
@lenuska215215 no evidentne ste ani zďaleka neprežila to isté . To že ste mala muža blba , je mi ľúto , ale to čo píšete nie je môj prípad.
je to možné, žiaľ stalo sa to že on celú situáciu prezentuje inak - presvedčil sám seba svojimi klamstvami že ja klamem . Pri tom som zdravotná sestra na psychiatrii moja pamäť je super . Skúste v každom prípade viac žene pomáhať - ja si myslim že ona Vám hovorí čo potrebuje len vy to nepočujete

@stevvvka prepac mi, ale na peniaze nemysli iba ten, koho živí niekto iný..vsetci ostatní si ich jednoducho musia zarobiť, aby zabezpečili svoje potreby aj potreby svojich detí..nemyslim si, ze autorovi ide iba o peniaze. Riesi svoju rodinu a ano, je aj praktický a vie ju zabezpecit..keby taky nebol, tak by ako muz za.nič nestál podla mna