icon

Mal muž z aplikácie iné úmysly?

29. dec 2024

Ahoj, píše sa mi veľmi ťažko ale už to viac nedávam... Na jednej zoznamovacej appke som si začala písať s jedným mužom , mužom ktorý bol o dosť starší, najprv sme si písali potom sme si začali volať trvalo to 2mesiace. Mala som pocit že ho poznám páčili sa mi jeho názory, jeho hlas jeho charizma... Volali sme si nonstop a ja som do neho bola platonický zaľúbená, v myslí som túžila po ňom .... Prišiel deň kedy sme sa naozaj stretli bol z ďaleká. A jednoducho sa to stalo videla som ho a vedela som čo chcem ( prosím neodcudzujte má za to ) padol bosk ktorý bol nádherný a ja som sa neovládla a stalo sa ... 😥 Potom sme si vlastné ešte dve dní volali a potom neviem prestal písať volať vypol si mobil ...Písala som mu na tú stránku kde sme si začali písať ale že prečo si vypol mobil a on že to nie je kvôli mne že nemá náladu na ľudí že mu od rána niekto volá (boli Vianoce ) no a ja na to že dobre a od vtedy už vôbec nie sme v kontakte... Mňa to veľmi bolí aj mrzí lebo som na neho bola veľmi zvyknutá 😥 Moja otázka znie , mal to naplánované? Alebo som sa mu nepáčila? Nečakala som že s toho bude veľká láska , len som si nemyslela že to skončí tak rýchlo , cítim sa sklamaná využitá a hlúpa ....

Strana
z2
autor
30. dec 2024

@rozculena nie nie už nie k tomu sa už neznizim 🙈

sofia1979
30. dec 2024

A nieje ženatý tak náhodou?

autor
30. dec 2024

@sofia1979 Volala som s ním 24/7 stále ráno večer písala som s ním v kuse ... Trvalo to dva mesiace povedal mi že nemá deti ani ženu .... Kvôli bývalej práci .... Tak dúfam že mi vravel pravdu .... Lebo ak nie tak si to neodpustím...

rozculena
30. dec 2024

ty si nemáš čo odpúšťať,ty si sa opýtala....on je chrapúň

mojemenonikto
30. dec 2024

Tak takéto správanie niektorých mužov ma dokáže vždy vytočiť.
Ty si nemáš čo odpúšťať. Nič zlé si neurobila. Bohužiaľ si natrafila na totálneho hajzla, ktorý loví na zoznamkách ženy. Títo chlapi majú skúsenosti a presne vedia hovoriť čo žena chce počuť. Zároveň majú trpezlivosť a pôsobia veľmi empaticky a šarmantne. Aj tento taký určite bol, keď ste si písali a volali niekoľko mesiacov. Sú zároveň veľmi zvodní, veď inak by im to "lovenie" nefungovalo.
Ešte raz, netráp sa tým, a určite si nič nevyčítaj. Hovorí sa, že všetko zlé je na niečo dobré. Teraz vieš, že keď sa nabudúce zamiluješ, trochu zdržanlivosti na začiatku nezaškodí. Aspoň si takto vyfiltruješ takýchto kreténov zo života. Každou skúsenosťou a aj tou negatívnou je človek múdrejší a silnejší a tvoj budúci, ozajstný partner bude určite skvelý. 😉

mimikarol
30. dec 2024

On asi takto funguje. Dovtedy namotáva pokiaľ nedostane čo chce. Od teba to dostal hneď na 1. rande. Máš počenie do budúcnosti...Už mu nepíš, zablokuj ho. Nechceš predsa pôsobiť ako chudera ktorá sa namotala na klamára

nynia
30. dec 2024

Išlo mu len o sex 🤷🏻‍♀️ ale celé z môjho pohaľadu to bolo divné. Tento rok som tiež po hľadala priateľa na vzťah niekoľko mesiacov na viac zoznamkách a všetci sa chceli stretnúť čím skôr, väčšine ak nie všetkým keby som napísala, že po pár týždňoch alebo mesiacoch by sa na písanie vykašlali a ani mňa by to nebavilo. Takže to dlhé písanie a volanie by sa dalo charakterizovať ako zábava preňho a keď potom ešte hneď dostal aj sex tak to bola úplne výhra.

rorino
30. dec 2024

Sklamaná môžeš byť len zo seba,lebo si mala asi očakávanie,ktoré on neslubil,využitá?A prečo,veď si sa mu sama ponúkla,nenútil ťa a hlúpa?Nuž neostáva ti iné ako zdvihnúť hlavu a ísť ďalej,čo sa stalo,už sa nedostane,tak máš poučenie do budúcna.Ja už som asi stará,🤣,nechápem ako si vôbec niekto môže myslieť,že má s niekým vzťah,ktorého dva mesiace pozná len cez písmenká a telefonáty.🤷Ale neboj,prezijes to.Co ťa nezabije,to ťa posilní,snáď....

autor
30. dec 2024

@mojemenonikto Áno bol a to sa mi na ňom páčilo že sa mi zdal byť iný .... Ale tak ano určite máš pravdu ďakujem za názor 🍀😊

autor
30. dec 2024

@nynia No áno je to tak , ja už nebudem hľadať nikoho takto , a určite si beriem ponaučenie že na prvom rande sa takéto veci nemôžu diať , len ja som po ňom jednoducho túžila dlho som bola sama a ako som aj písala toto bol môj druhý partner čo sa týka sexu ...

autor
30. dec 2024

@rorino Áno určite som sklamaná zo samej seba ... Nevadí zobrala som si ponaučenie s toho celého...

autor
30. dec 2024

Ďakujem všetkým ženám že sa tu pripojili na túto diskusiu a že napísali svoje názory beriem si ich k srdcu, a želám vám všetkým dievčata iba veľa lásky bez sklamaní a zdravie to je to najdôležitejšie , blíži sa nový rok tak nech sa vám všetkým splní čo si želáte ❤️🍀

ema22270
30. dec 2024

Podla toho co pises bol urcite zenaty, tak na 99%

jovka
30. dec 2024

Su to zmrdi , nemaju gule nato povedať, ľahšie je ghostnut..netrap sa , skus sa stretavat s inymi ludmi , vypustit ho z hlavy, prejde to aj ked si teraz smutna , sklamana , nahnevana.

macatt
30. dec 2024

Tiež myslím, že ženatý, keď si na Vianoce vypol mobil.. ráno a hocikedy sa mu dalo volať, na Vianoce to nešlo..

autor
31. dec 2024

HM ...neviem naozaj môže byť že bol ale tak čo sem tam pozerám tak na tej zoznamke je skoro stále online tak neviem ... Telefón nemá zapnutý do teraz lebo ja som mu v ten deň volala ak by si ho zapol tak by prišla správa že je zapnutý ... Každopádne ak mi naozaj klamal a bol ženatý tak budem prosiť o odpustenie boha nikdy by som vedome neublížila inej žene .... A určite sa tým už netrápim cítim sa už lepšie snažím sa to vypustiť s hlavy a ísť ďalej zobrala som si s toho ponaučenie a to že sa citim lepšie je aj vďaka vám takže ďakujem ...

jovka
31. dec 2024

Mozno ta zablokoval ? Ser nanho , najdes lepšieho.

autor
31. dec 2024

@jovka ano aj to je možné. Samozrejme že áno ja už to neriešim kašlem na to ...

earlgrey
31. dec 2024

Hmm no neviem, ale kebyže som chlap a na prvom stretnutí mi žena roztiahne nohy (samozrejme to využijem, veď som chlap), tak by som sa s tou ženou už nestretla tiež...🤷‍♀️
Takto si mu ukázala ako ľahko skočíš do postele s mužom a mohol si myslieť, že takto to robíš vždy...a trocha krotiť hormóny, aby si ťa muž vážil...
Nesúdim, len vyjadrujem svoj názor. A využitá si podľa mňa vôbec nebola...sama si to chcela, sama si mu ponúkla svoje telo...a on to len prijal. Máš poučenie do budúcna.

autor
31. dec 2024

@earlgrey využitá sa necítim preto že som s ním spala ja som s ním spať chcela ... Cítim sa využíta pretože mi klamal a vykašľal sa na mňa ... Vedela som že to nebude láska na veky ale nečakala som že sa vykasle na mňa tak skoro ... Už som to písala ... A písala som aj to že to bol môj druhý partner čo sa týka sexu za mojich 26rokov čo žijem a je mi už úplne jedno čo si myslí ... A aj keby to trvalo dlhšie spala by som s ním skôr či neskôr a zrejme by sa na mňa vykašľal tak či tak ... Takže toľko k tomu už to nebudem riešiť ... Je to pre mňa zabudnutá a uzatvorená kapitola ... Chcela som vymazať túto diskusiu ale nedá sa ... Majte sa pekne ...

earlgrey
31. dec 2024

@autorka
Tak reálne si ho vôbec nepoznala tak čo si očakávala? Možno si sa mu nepáčila...lebo vieš, písmena a telefonovanie, je jedna vec..reálne stretnutie druhá...preto si myslím, že si mohla s tým sexom počkať...trocha ho spoznať...a možno by sa ti neozval ani keby sex nebol 😉

autor
31. dec 2024

@earlgrey prepáč nechcem sa tu s tebou hádať alebo naťahovať ale zrejme si nečítala čo som písala on sa mi ozval dva dni sme spolu ešte komunikovali volali si písali normálne ale na Vianoce ráno si vypol mobil ešte mi napísal zaželal všetko dobré a od vtedy som o ňom nepočula.... To je celé a áno mala som asi počkať ale to už naspäť nevrátim stalo sa čo sa stať malo bodka a môj výzor ? 🤦 To už je úplne jedno ...želám ti šťastný Silvester a pekný nový rok .

Strana
z2