icon

Mala by som povedať mužovi o flirtujúcom kolegovi?

hedan
12. dec 2023

Muž má dlhoročného kolegu, s ktorým už si hovoria braček. Chlap je ženatý, fešák, 2 detičky, pekná manželka, ukážková rodinka. My s mužom sme na tom podobne. Dve detičky, žijeme si spokojne, pokojne. Pár krát sme sa s nimi stretli vonku, potom nás on pozval k nim. Celú návštevu sa až priveľmi bozkával so ženou, ale asi sa majú radi a majú to takto radi. Bolo to trošku nepríjemné, ale neriešila som. Potom som si všimla, ako na mňa žmurká, postavil sa v kuchyni, keď šiel chystať občerstvenie tak, aby ho videla iba ja a dosť dlhú dobu hľadel na mňa. Cítila som sa akoby som muža podvádzala. Potom nás ešte volali k nim, ale ja som sa raz ospravedlnila a raz som to zvalila na deti, že sú choré. Naposledy som ho stretla, keď som šla z prace, vzal mi tašku s nákupom, a keď sme už boli pri jeho aute, tak ze ma zvezie. Nenastupila som. Vypýtal si pohľad, keď mi podával tašku, lebo ju nechcel pustiť a potom šiel pomaly autom za mnou skoro až k domu. Srdce mi išlo z hrude vyskočiť. Volal nás na vianočný koncert ich dcéry, ale ja som nechcela ísť, že mám kopec roboty doma. Muž sa už začína hnevať, že prečo sa im vyhýbam. Nechcem im pokaziť vzťah, ale mam pocit, že flirtuje alebo co to je. Ide mi na nervy. Povedať to mužovi, alebo nie?

Strana
z2
hedan
autor
13. dec 2023

@0silvia0 áno, teraz ma to aj mrzí, že som bola ako vystrašená myška. Mne iba išlo hlavou: "Šibe jemu alebo mne?!!" a mozog vyradený. Ach, už budem pripravená 💪 A možno fakt mne šibe...

minka201
13. dec 2023

@hedan
Ak ti to bude nepríjemné aj pri najbližšom stretnutí a máš pri tom pocity viny (hoci nemáš mať prečo), tak to povedz manželovi. Nemusíš tak, že ťa asi balí jeho kamarát. Ale povedz, že po tebe žmurkal a tak divne na teba pozeral a že ti to bolo nepríjemné, preto si sa mu začala vyhýbať. Spýtaj sa ho, ako sa správa k iným ženám, napr. kolegyniam. Či je to u neho normálne 🙂

stanielka17
13. dec 2023

@hedan Ty ked mas panicky strach aj z toho, ze ti muzov najlepsi kamarat chcel pomoct s nakupnymi taskami a zavolal vas oboch na vianocnu besiedku svojej dcery, tak by som ti radila skor navstevu odbornika.

0silvia0
13. dec 2023

@hedan je urcity typ muzov, ktori radi flirtuju. Robi im to dobre. A su aj urcite typy zien, ktore toto rady prijimaju. Ja toto u chlapov tiez neznasam, mne pripadaju taki chlapi nechutni a slizki. Ak ti to nie je prijemne, normalne ho zrus a svojmu chlapovi povedz, ze jeho kamos je na tvoj vkus prilis slizky a nech ta s nim nenechava sam, lebo zrusis kontakty nadobro.

adrianap83
13. dec 2023

@hedan inak sranda, ze mu to možno na nejaké ženy asi aj vyšlo, keď takto bez okolkov.
Vôbec sa ním netráp, ak bude situácia, obráť to na všeobecnú srandu. Ako Ti tu radia. Pripadne, ak sa zase niekde stretnete, pýtaj sa na manželku, nechaj ju aj deti pozdraviť.
Ale chápem Ťa, mňa by takéto správanie, tiež zarazilo a kým by som nejako adekvátne reagovala....to sa tiež musíš naučiť a keď si zatiaľ nemala kde. Vlastne si šťastná žena.

hedan
autor
13. dec 2023

@adrianap83 😊😉

hedan
autor
13. dec 2023

@stanielka17 strach som mala iba keď šiel tým autom večer za mnou, inak to bolo také divné. Možno tebe sa to, ako sexbombe, stáva bežne, že po tebe muži žmurkajú a hľadia slizko, ale mne, chvalabohu, nie. A možno fakt o nič nešlo...Nemusíš hneď ľudí urážať a posielať na vyšetrenia. Celé si to prekrútila a zveličila. O panickom strachu nik nehovoril. Bola to len otázka do pléna a musela by si to zažiť 1x, aby si ma pochopila. Ale nevadí, ľudia sú rôzni....

stanielka17
13. dec 2023

@hedan Nikdy som o sebe netvrdila, ze som sexbomba, ale tiez sa nejdem s prepacenim pokakat, ked sa na mna nejaky chlap pozrie. A nie, neurazam ta, posielat niekoho k odbornikovi naozaj nie je urazka. Na dvoch stranach diskusie sa riesia tvoje panicke stavy z niecoho uplne nevinneho, vyhybas sa ludom, vyhybas sa rozhovoru, busi ti srdce, dobre ze este dokazes pokojne spavat. Raz sa na teba v kuchyni pozrel a ty si to opisala ako pocit, ze si neverna manzelovi. Tak to pri takejto definicii nevery by som ja radsej nebola ani vydata, co ked sa moj muz na benzinke pozrie do oci predavacke pri plateni, alebo preboha pomoze susede s nakupom. Uznaj, toto nie je normalne skor z tvojej strany, ako zo strany toho typka, ktory je v tom celom zrejme uplne nevinne.

reanda
13. dec 2023

@hedan mne tiez pride, ze na vydatu zenu s detmi sa chovas dost neskusene a nezrelo.. tak sa hned neurazaj.. aj to mi pride divne, ze sa o takychto veciach nevies porozpravat s manzelom.. je to jeho dobry kamarat, mate sa spolu stetavat a ty mas z neho blby pocit, to nestoji za to, aby si mu o tom povedala? radsej sa vyhovaras? to mate aky potom spolu vztah?
a ja teda viem pochopit, ked je zena 'mimo' z podobneho chovania u muzov, tiez som nikdy nebola nadsena z flirtovania a bola som vzdy hanbliva a nesmela, ale teda po dvoch detoch v partnerskom vztahu by ma taketo nieco asi zas az tak nevykolajilo.. takze ak ti niekto poradi, ze by si mohla na sebe v tomto smere popracovat, tak to rozhodne nemusi byt zle myslene

stanielka17
13. dec 2023

@reanda S tou neverou ma to uplne odrovnalo. Ja keby som mojmu muzovi v plnej serioznosti vytkla, ze ma podviedol, lebo pozrel na kamaratovu zenu, tak ma slusne posle kdesi 😂

hedan
autor
13. dec 2023

@stanielka17 + reanda asi ma každý človek inú hranicu toho, čo je cez. Pre mňa, ako matku 2 deti, kolegovu a "bratovu" manželku, príde už cez, keď ma na aute pomaly sleduje po tme až k domu + do toho to žmurkanie, slizke pohľady... no nie, toto mi je neprijemné a neviem si predstaviť, že to robím ja niekomu. Nevravim, že idem teraz kvôli tomu nespávať alebo čo, len keď sa mam niekde cítiť nepríjemne, načo tam chodiť a vyrábať si tieto zbytočné situácie. Možno sa ani o nič nesnažil, ale ja som sa ozaj v tej tme bála (to búšenie srdca, čo som spominala) a možno som mala sa otočiť a spýtať sa, či si niečo zabudol, ale mňa úplne vyplo. Bola som rada, že som doma, čo budem klamať. No, áno, ako som spomínala, po pracujem na svojej asertivite a už neodpustím, aby z toho bolo toto. Nepotrebujem zdvíhať ego a ani nič podobné, mne vyhovuje náš pokoj a nečítam ani romantiku, skôr cestopisy, ale to už je o inom.... Ďakujem však aj vám za názory, mne sa páčia ostré žen, lebo ja sama by som taká chcela byť, ale len chcela zatiaľ. Nie, neurážam sa, skôr mi to prišlo neslušné. Nevadí.

kluska
13. dec 2023

@hedan evidentne ta bali

Strana
z2