Mala by som priamo navrhnúť dovolenku s kamarátom?
Ahojte 😊
Mám super kamaráta, čisto kamarátsky vzťah. Aj keď občas mám pocit, že nejaká tá chémia medzi nami je. Nakoľko sme si každý prešli v živote tým svojím, ani jeden sa nechceme viazať. Obaja sme dospelý, slobodný. Ja som slobodná mamička, mám 17 ročného syna.
Poznáme sa roky, hovoríme si veci, ktoré by sme občas nepovedali nikomu. Vždy sa máme o čom porozprávať.
Vie o tom, aký som mala život. Ex dal prednosť alkoholu, na nás sa vykašľal. Prežila som to a zvládla som v živote veľa vecí sama.
Jediná vec, v ktorej by som chcela poradiť, ja viem, možno trápne, ale nedá mi to.
Chce ísť na dovolenku, nemá s kým. Keď sa o tom aj bavíme, netuším prečo sa nespýta či by som s ním nešla. Veď je to vyslovene len o tom, že pôjdeme ako kamaráti, nič viac. Ja neočakávam od toho nič, len proste ísť a užiť si dovolenku.
Neviem prečo ma to až tak štve. Rada by som sa ho opýtala, keďže sme len kamaráti prečo ma taký problém opýtať sa ma.
Prosím, čo by ste robili? Mám chuť mu napísať a opýtať sa ho že či je niečo zlé na tom a opýtať sa ma otvorene.
Niekedy sa v ňom nevyznám
Ďakujem
@niekto2hy správu dostal, prečítal. Je len na ňom čo spraví. Myslím, že jednoduchá odpoveď na moju otázku ho nezabije, keď nechce o tom komunikovať, ok
Já bych mu nevolala, teď je řada na něm odpovědět. Je to slušnost.
@jizanka presne tak. Tentoraz je on kto musí prvý reagovať
No tak ja by som mu ani nahodou nevolala. Na co? Vsetko bolo napisane a precitane.
@muchotrafka298 nemám to vôbec ani v pláne. Natoľko sa ponižovat nebudem. Buď sa ozve alebo nie. Ja už nejdem pre to robiť nič
To bolo na margo komentu v diskusii, ze mas mu zavolat. Ty si urobila uplne normalnu vec, proste si mu polozila beznu otazku. A ked Ti nema tolko chochmesu odpisat na uplne jednoduchu vec, tak na co sa s nim dalej zaoberat a trapit sa? Jednoducho sa to stalo, bavili ste sa o vsetkom a toto bolo podla mna uplne ze nic, otazka uplne bezna, nicim vynimocna.
@muchotrafka298 púšťam to už z hlavy, nemá výzvam sa v tom zamotavat. Ja viem, nejde o život, je to len trápne od neho že sa takto zachoval
Autorka, zrejme ste neboli tak dobrý kamaráti ako si si myslela. Taký chlap, čo sa odmlčí a nereaguje na úplne normálnu otázku nestojí za nič.
To urobis najlepsie, co mozes. Bud sa ozve alebo neozve, ina moznost uz nie je. Rozumiem uplne tomu, ze Ta to stve, ze sa takto chova.
@tim23 asi tak. Každý sa v živote popalime a prídeme až časom na to
@muchotrafka298 ďakujem. Viem že sa nedá hodiť kamarátstvo len tak za hlavu, ale už to nebude ono
Nie je uz náhodou na tej dovci 😁🙈 ale aj mna by to hnevalo, mne sa tak z jedného dňa na druhý prestala ozývať moja naj kamoska co vedela o mne uplne všetko a mohla som jej zavolať aj o polnoci, je to uz 10 rokov doteraz netusim co sa stalo a to som sa pokúsila o kontakt asi este 3x.
.
@fiirsttiime nie, ešte nie je na dovolenke 😄
Tak človeka to zamrzí keď sa niekto bezdôvodne takto začne správať
Stále nič 🤔
@simonka1304 ale áno, komunikujeme už spolu. Ozval sa prvý, ale na tému dovolenka sa nevyjadril ani slovom.
Ak pôjde a nepýta sa ma, v pohode, nič sa nestane
To je ozaj divné.
Za mna je to jasne, na dovolenku s tebou ist nechce, bavite sa kvazi normalne. Dovolenku by som uz na tvojom mieste nespominala. Uvidis, ako to cele dopadne.
Tak aspoň ze.. jasné nevadi.. hlavne ze sa ozval🙃
@muchotrafka298 ani nespomínam, nepýtam sa, nehovorím o tom
@simonka1304 asi tak, prečo o tom nechce hovoriť už radšej neriešim
Asi nie ste až takí kamaráti,ako si myslíš.Inak by ste to mali dávno vydiskutované.A nie tváriť sa ,že je všetko ok medzi vami,keď aspoň ty to vidíš inak.
@teki1 ja som to už hodila za hlavu, poznám ho aký je, len mi to v tej chvíli keď som mu písala a neodpovedal prišlo také čudné. Neviem čo sa stalo a už ani nechcem. Keby mi aj povedal, že nechce ísť so mnou na tú dovolenku určite by som sa nenahnevala
Je to trapné. Dospělí člověk a dělá mrtvého brouka....
@jizanka to je, ale tak netuším prečo sa tak zachoval
Je to srab...
Mam kamarata, ktory sa mi castejsie ozyva len ked nema partnerku. Pozname sa uz par rokov. V kontakte sme cez socialne siete, sem-tam aj zavola. Stretli sme sa len parkrat a vzdy to stalo za to, ako stari znami 🙂 Tento rok sme boli spolu par dni na dovolenke (nie v jednej posteli), bolo fakt vyborne.
Jemu vyhovuje len take virtualne kamaratstvo. Nenaviaz sa na toho pana, aby si sa podvedome nebranila moznosti nadviazania skutocneho priatelstva.
Nam taketo priatelstvo vyhovuje na zaplnenie prazdnych chvil a na vyrozpravanie sa. Obaja vieme, ze spolocna buducnost nehrozi. Tiez sa niekedy vykrucal, lenze kedze nie som don zamilovana (stal by za hriech 😉 ) tak uz viem, ze nieco nesedi a potom sa spolu na tom zasmejeme.
Naozaj, nezalub sa donho, udrzujte si kamaratstvo a nebran sa iny vztahom 🙂 ❤️
@jizanka asi tak
@eva8 ale je super mať takéhoto kamaráta, tiež si viac menej píšeme, občas telefonujeme, stretávame sa dosť málo. Ale vždy si máme čo povedať
Viem, čo si v živote prežil a nemal to ľahké, sklamal sa a zažil niečo o čom nechcem rozprávať. Ja som si zažila peklo s alkoholikom a mne môj život vyhovuje ako je. Nehľadám chlapa, neviem si predstaviť že by som sa mala s niekým deliť o svoj život
Verím, že ostaneme teda naďalej kamaráti a každý si pôjde v živote to svoje

Mozes spravit este jednu vec.Zavolaj mu a spytaj sa ci dostal tvoj mail - sms, ak ano,spytaj sa ho ze by si chcela vediet odpoved...