icon

Mala by som sa obávať novej priateľovej známosti?

4. feb 2025

Ahojte, priateľ ma novú kamarátku, my sme spolu 7 rokov, ona mu napísala na instagram asi ohľadne jeho práce, neviem či aj jeho kamarátovi, to mi tvrdí. Ten ju zavolal do nejakého ich klubu. Vraj ten kamarát ju chce. Poznajú sa asi pól roka s ňou. Sťažoval sa jej že ho bolí chrbát, aj teraz na mňa, lebo nemám čas (končím VŠ), že sa s ním nechcem presťahovať (nepracujem, potrebujem skončiť tu školu, nechcem aby ma živil a minul všetky peniaze na nás), že nechcem ísť na dovolenku, ale ja sa musím učiť.. no a teraz si volali, že ju mama vyhodila z domu.. to je jej najbližší človek? Vadilo by vám to? Ja som dosť žiarlivá, keby to je kamarátka ktorú pozná dlhšie ako mňa tak to predýcham nejak. Ona mu posiela hlasovky a vlastne ani neviem či sa stretávajú, alebo kto je pri tom.

autor
Autor odpoveď zmazal
barka1
4. feb 2025

Ano, mne by to vadilo. 7 rokov, končíš školu...to je vhodný čas na zváženie, čo dalej vo vztahu. Či je to ten vhodný človek na spoločnu buducnost alebo zalozenie rodiny... Zo skusenosti okolia - po 7 rokoch sa páry bud beru alebo rozchadzaju.

Nie nová kamaratka je tvoj problém, ale priatel. On by si mal utriedit priority. Alebo to práve teraz robí.

eviq
4. feb 2025

Vidíš to dobre. Nie je to ok.

vanilkovazmrzka
4. feb 2025

Ano tato situacia by mi vadila

domkakvet
4. feb 2025

Ano a vyzera to tak, ze je to obojstranne, ona ma zaujem, ale aj tvoj priatel.

autor
Autor odpoveď zmazal
retatka
Autor odpoveď zmazal
zuzanita1609
4. feb 2025

Tak mi napadla dávna situácia, ktorá bola o niečo podobná,keď sme začínali my,poznali sme sa asi mesiac. Napísala chlapovi tiež typ podobnej"kamarátky" ,že ",ako sa vyspinkal"a on odpísal,že ,,výborne,nespinkal som sám " 🤭😁 a odvtedy sa už neozvala. Tým chcem len povedať,že problém nie je ani tak ona,ale tvoj priateľ, ktorý by mal mat jasno. A po 7rokoch ?🙄. Hoď s ním reč a veľmi priamu.

mimka1402
4. feb 2025

Tvoj priateľ si pred tvojimi očami očividne hladká ego. Odpísal cudzej žene. Už to by bolo pre mňa koniec. Ak nešlo o pracovný rozhovor ktorý tam mal skončiť. Doteraz ťa nepredstavil. Taji pred tebou veci. To je čistý dôvod na nedôveru a rozchod. Keď už je to "kamoska" mala mať ona rozum a ak je to čisté, mala mat záujem ťa spoznať. Takéto ženy skôr skúšajú na viaceré strany a je im jedno kto je zadaný. Tvoj muž je tupy, to je jasne, ale osobne po tomto by o mne už nepočul. Všetky veci ktoré sa zatajuju, sú natajno, sú pre mňa nevera.

spanielka44
4. feb 2025

Vždy to začína verou je to “len” kamarátka ver mi vždy 🙂 a mne by to Mega vadilo veď on ma byt oporou tebe a nie dákej jeho novej znamosti och

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
retatka
Autor odpoveď zmazal
zuzanita1609
4. feb 2025

Autorka,ty ešte rozmýšľaš s ním bývať? Veď je každej jasné,že ťa evidentne odžubáva a prosím ťa? Čo ťa pri takom hlupakovi a egom poriadne trafeného, drží? 🙄

mimka1402
4. feb 2025

Žena, ak by som to mala vysvetliť v krátkosti, červené vlajky tu veju vo vetre tak, že aj farboslepy to musí vidieť. Chlap ťa využíva, možno na sex možno mu je s tebou dobre, ale hľadá si ďalšiu a teba časom vymení. Toto potrebuješ? Chytiť časom nejaku pohlavnu chorobu od chlapa, ktorý ti surovo vlastne povedal "kde je tvoje miesto". A, že ta nerespektuje?
Môj mal randiace obdobie predo mnou, lajkoval zo zvyku asi každej babe. Skoro ma j.blo keď som to zistila - boli sme spolu asi polmesiaca. Tak tvrdá debata, vymazal si polku žien prestal lajkovat. A vieš čo? Týmto mi ukázal rešpekt voči mne. Lebo keby s tým neprestal surovo rozchod. Instagram a Facebook sú dnes naozaj ďalšie dôvody na rozchod a veci, ktoré v minulosti naši rodičia riešiť nemuseli. Ale dnes aj v tomto sa da vidieť kto ťa rešpektuje a kto nie. Kedysi by natajno dával fotku svoju ďalším ženám -v preklade flirtoval, dnes je to lajk na internete...

mogaa
5. feb 2025

Vidíš, keby si s ním bývala vieš kam chodí a aj s kým🙂