icon

Mala by som sa vzdať partnera kvôli jeho synovi?

maria1192
Včera o 19:22

Mám partnera už 6 mesiacov ma 20 ročného syna ktorý žije so svojou matkou môj partner žil snimi v jednom dome ale jeho bývala partnerka už mala vstah s iným no môj partner tam stále býval aby sa mohol starať o syna až pokial nespoznal mna potom sa nasťahoval kumne sme spolu 6 mesiacov ale jeho syn mu stále vola že ma psychické stavy že sa boji byt sam a že ma mentálne poruchy cítim sa zle lebo keby nebolo mna môj partner by bol stále so synom mám ho opustiť a vzdať sa ho poslať ho spet k synovy ? Nechcem aby iba chodil sa svojim synom lebo on žije so svojou matkou teda s jeho ex a keďže sa veľa krát stalo že sa stretli a bola výmena názorov zakázala som partnerovi tam chodiť preto rozmislam nat tým že nech sa vráti tam aby bol blízko pri synovi no s tím že mi sa už nikdy neuvidíme pretože ja sa chcem vyhýbať problémom s jeho bývalou a stresom

Strana
z2
anonym_855f14
Včera o 19:24

@maria1192 ved ty na fotke vyzeras akoby si mala 20 rokov, kolko rokov ma tvoj frajer?

maria1192
autor
Včera o 19:25
@anonym_855f14

@maria1192 ved ty na fotke vyzeras akoby si mala 20 rokov, kolko rokov ma tvoj frajer?

@anonym_855f14
@anonym_855f14 ja mám 33 a on ma 40

anonym_dcdb9c
Včera o 19:26

Ty si mu zakázala tam chodiť? Čo sme v škole alebo si jeho matka?

anonym_a0a1e9
Včera o 19:27

Aké dlhé súvetie 😉

maria1192
autor
Včera o 19:27
@anonym_dcdb9c

@anonym_dcdb9c no musela som kvôli jeho bývalej útočila na neho dokonca mu rozbila čelne sklo na aute

anonym_422c44
Včera o 19:32
@maria1192

@anonym_dcdb9c no musela som kvôli jeho bývalej útočila na neho dokonca mu rozbila čelne sklo na aute

@maria1192 😂 vážne? A keby si mu nezakázala, tak čo? Ten človek je nesvojprávny?

anonym_093c07
Včera o 19:35

@maria1192 keď svojho partnera chces a miluješ, nevzdávaj sa ho. 20 ročný človek je dospelý, hold, musí sa so svojimi problémami pasovať sám tak, ako každý z nas. Ty a tvoj partner si spolu žite svoj život a dobre tak, že si mu zakázala chodiť do toho domu, kde je aj jeho ex, tých dvoch už nič nespaja.

maria1192
autor
Včera o 19:35
@anonym_422c44

@maria1192 😂 vážne? A keby si mu nezakázala, tak čo? Ten človek je nesvojprávny?

@anonym_422c44 bohužiaľ niečo podobne ma veľmi dobre srdce a bol vo vzťahu kde ho jeho bývala manipulovala ale moja otázka je iná potrebujem radu mám stresovať jeho bývalou len kvôli tomu že on tam chce chodiť za 20 ročným synom ktorý ma traumu so svojej matky alebo ho tam ma poslať a vykašľať sa na neho ?

marca12
Včera o 19:37
@maria1192

@anonym_422c44 bohužiaľ niečo podobne ma veľmi dobre srdce a bol vo vzťahu kde ho jeho bývala manipulovala ale moja otázka je iná potrebujem radu mám stresovať jeho bývalou len kvôli tomu že on tam chce chodiť za 20 ročným synom ktorý ma traumu so svojej matky alebo ho tam ma poslať a vykašľať sa na neho ?

@maria1192 Syn ma 20 rokov,to sa musia stretavat u ex? Nemozu ist spolu von alebo syn prist k vam? 20 rocny nech sa spamata. Otec si zasluzi byt stastny.

petronelag
Včera o 19:39

To sa musí rozhodnúť muž, ale pri mužoch so záväzkom treba vždy počítať, že tam budú problémy navyše, s ex-manželkou, synom.

maria1192
autor
Včera o 19:39
@anonym_093c07

@maria1192 keď svojho partnera chces a miluješ, nevzdávaj sa ho. 20 ročný človek je dospelý, hold, musí sa so svojimi problémami pasovať sám tak, ako každý z nas. Ty a tvoj partner si spolu žite svoj život a dobre tak, že si mu zakázala chodiť do toho domu, kde je aj jeho ex, tých dvoch už nič nespaja.

@anonym_093c07 je to jeho jediný syn aj keď ma 20 on ho stále nazýva malim dokonca jeho bývala využíva ich syna tak že ces synčeka sa spája s mojim partnerom

maria1192
autor
Včera o 19:41
@marca12

@maria1192 Syn ma 20 rokov,to sa musia stretavat u ex? Nemozu ist spolu von alebo syn prist k vam? 20 rocny nech sa spamata. Otec si zasluzi byt stastny.

@marca12 syn je pohodlný a rozmaznaný partner ho ma stále za malého a robí všetko preto aby mu vyhovel

anonym_e4a422
Včera o 19:41

Vsetci tam ziju na kope v 1 dome, 20rocny syn nevie byt sam (!), byvala poskodzuje auto, autorka zakazuje partnerovi chodit k nim, plus gramatika a stylistika prispevku- zase sa tam v osade nudite?

anonym_1d36aa
Včera o 19:42

Nechaj to na ňom nech sa sám rozhodne .Povieš mu aby sa vrátil k synovi povie že ho nechceš .Povieš aby tam nechodil budeš za zlú nakoniec že mu zakazujes syna .Toto fakt nechsj nech si vysporiada sám

maria1192
autor
Včera o 19:44
@anonym_e4a422

Vsetci tam ziju na kope v 1 dome, 20rocny syn nevie byt sam (!), byvala poskodzuje auto, autorka zakazuje partnerovi chodit k nim, plus gramatika a stylistika prispevku- zase sa tam v osade nudite?

@anonym_e4a422 nie sme s osády po prvé a nie sme ani so Slovenska žijeme v zahraničí a čo to ma spoločne s mojim príspevkom chcela som radu nie urážku

maria1192
autor
Včera o 19:45
@anonym_1d36aa

Nechaj to na ňom nech sa sám rozhodne .Povieš mu aby sa vrátil k synovi povie že ho nechceš .Povieš aby tam nechodil budeš za zlú nakoniec že mu zakazujes syna .Toto fakt nechsj nech si vysporiada sám

@anonym_1d36aa už som povedala a fakt ma zarazilo to že súhlasil takze asi tu nieje čo riešiť

anonym_0c7702
Včera o 19:49

partner je uz dost stary na to,aby to mal v hlave zrovnane.. ale nema... ty mu nemas co davat prikazy a zaazy-on to ma chciet a vediet sam .. ak to nevie-nieje to partner do buducnosti... syna prestat rozmaznavat a poslat do prace nech sa stara o seba.. hodit s nim vaznu debatu ci to hodla zmenit alebo nie... a ak nie pobalit a vyhodit

luccys
Včera o 19:50
@maria1192

@anonym_093c07 je to jeho jediný syn aj keď ma 20 on ho stále nazýva malim dokonca jeho bývala využíva ich syna tak že ces synčeka sa spája s mojim partnerom

@maria1192 20rocny "maly synček"👍

anonym_1d36aa
Včera o 19:52
@maria1192

@anonym_1d36aa už som povedala a fakt ma zarazilo to že súhlasil takze asi tu nieje čo riešiť

Súhlasil že sa vráti k synovi ?ak áno nerieš teda .Určite by sa nechcel vzdať syna to je pochopiteľné ale ak ide do nového vzťahu mal by mať vysporiadane tieto veci a oboznámiť toho nového partnera ako chce aby sa mali veci lebo tým ťa zbytočne vodil za nos .Načo je to dobré ?

stellarstar
Včera o 20:00

@maria1192 kde žiješ?

anonym_dcdb9c
Včera o 20:04
@stellarstar

@maria1192 kde žiješ?

@stellarstar predpokladám, že v Anglicku 🙂

marca12
Včera o 20:08
@maria1192

@marca12 syn je pohodlný a rozmaznaný partner ho ma stále za malého a robí všetko preto aby mu vyhovel

@maria1192 V takom pripade by som sa rozisla. Naco ti je taky tutmak,ktory skace ako ini piskaju. Ano,dieta ma byt na 1.mieste,ale v zdravej miere. Toto je chore,co robia.

anonym_422c44
Včera o 20:11
@maria1192

@maria1192 jeho vzťah so synom je jeho vec, nechápem, čo sa do toho vôbec miešať… okrem toho je ten syn dospelý, nemusí bývať u matky.

motylik2559
Včera o 20:13

@maria1192 Ahoj, a co tak skor ako sa rozist navrhnut partnerovi, ze aby sa stretaval so synom mimo ex domu? Ved je kopec miest, kde by mohli spolu ist. Az keby toto nefungovalo, tak by som to riesila tou radikalnejsou cestou. Syn je dospely,pochybujem,ze je nonstop len doma pri maminej sukni, a ako vie ist niekde inde, tak by sa vedel stretnut mimo domu aj s otcom. Tym padom by sa nestretaval s ex a nemala by dosah ublizovat jemu ani tebe. Ak chces, navrhni mu to takto, uvidis aku reakciu na to bude mat, ked bude suhlasit za to vyskusanie nedas nic.

manzelskyporadca
Včera o 20:37

@maria1192 odpoveď na vašu otázku je podľa môjho názoru nie.

anonym_e4a422
Včera o 20:42
@anonym_dcdb9c

@stellarstar predpokladám, že v Anglicku 🙂

@anonym_dcdb9c Nieee😉

abbey1
Včera o 20:44
@anonym_dcdb9c

@anonym_dcdb9c Do školy by autorka mohla späť

anonym_a46d6a
Včera o 21:21

syn má diagnózu? lebo bežní muži v tomto veku obháňajú dievčatá a určite nevyplakávajú za otcom.

enmery
Včera o 21:26

Podľa mňa potrebujete lekára každý, preto ho radšej nechaj tak.

anonym_3e8474
Včera o 21:40

@maria1192 nauc sa gramatiku

Strana
z2