icon

Mali by sme ísť na svadbu napriek minulosti?

30. mar 2024

Chcem sa Vas opytat na Vas nazor, sme s priatelom osem rokov, viem, ze to nie je nic cim sa ma clovek chvalit, ale proste to takto bolo..spavala som zo svojim priatelom, este ked mal priatelku, bolo to medzi nimi vselijake, viem, ze ma to neospravedlnuje, ale proste bolo to tak, uz to nezmenim, v case ked sme spolu spavali, on bol este vo vztahu a ja slobodna, pocas tohto obdobia som sa vyspala z jeho kamaratom, odvtedy sme si vela preskakali, sme spolu stastny a funguje nam to, ale obcas ma potrebu mi to vyhodit na oci..ten jeho kamarat sa ide teraz zenit a boli sme pozvany ale on povedal, ze tam nejdeme lebo som sa s nim pred osmimi rokmi vyspala..ja som bola slobodna, on mal priatelku a pocas nasho nasledneho vztahu, ked sme boli uz oficialne spolu ma podviedol, ale on ma stale na vrch..ze ja som ta zla, ale ja to beriem tak, ze ja som bola slobodna a mohla slm si robit co chcem a on ma podviedol uz v case ked sme si boli zaviazany..aky mate na to nazor?

Strana
z2
pralinka25
30. mar 2024

tvoj frajer teda vernost ako silnu tranku nema. fascinujuce ze ti to nevadi. ako sa vravi urobil raz urobi znova u tvojho nadobuda celkom iny rozmer. ale teda fajn. kazdy mame ine priority

ckocka
30. mar 2024

A k čomu ti bude dobré vedieť ako to vidia nezainteresované osoby? Akože teraz pojdeš a obúchaš mu o hlavu telefón, že aha, baby na koňovi hovoria že mám pravdu! A on sa spamatá a slúbi že už nikdy v živote o tvojich avantýrach neprehovorí?

ankarodina
30. mar 2024

Ak dokázal podviesť priateľku s tebou, nečuduj sa, že podviedol aj teba a bohvie s koľkými. A podľa mňa by nemal problém podviesť hociktorú aj inú v budúcnosti. Ty si bola mladá, hlúpa a nemala si nikoho on však mal a je jedno či sú manželia alebo len sú spolu, dnes už je veľa párov čo nie sú manželia a žijú spolu celý život.

gerber58
31. mar 2024

Načo si si komplikovala život?

miadi
31. mar 2024

3x za rok ti vycita ze si mala sex s jeho kamosom ked ste este Neboli spolu lebo on v tom case podvadzal svoju vtedajsiu frajerku s tebou . A teba podvadzal s nou nez sa rozisli. A este ta podviedol inokedy ked Uz ste boli par . A to je len jedna o ktorej vies . Tak Preto ti mila zlata 3x rocne otrepe o hlavu tvoju “neveru.” Ktora ani nebola nevera. Aby ta zmiatol Lebo v tom case on prasi nejaku inu , a tou jeho hranou dramou maskuje svoj nezaujem o teba . Akoze sa na teba hneva ..a ty mu to zobes z ruky .

loliki
31. mar 2024

Nechoďte na tú svadbu. Vám to už nič nedá, len si pokazíte to, čo máte doma. Tí nech sa zoberú a nech sú verní a staré lásky už majú byť uzavreté. Nie ste príbuzní. Nechodí sa na svadbu každému, s kým sa človek dakedy vyspal.

zazka666
31. mar 2024

Ja nechápem na čo si to vytiahla na tomto fóre. Si musela vedieť, ako ti zareagujú, že rozhrešenie či súhlas ti tu nedajú. Tak načo?

danica2711
31. mar 2024

ak si myslíš, že váš najväčší problém je, či ísť alebo neísť na svadbu, tak obdivujem tvoj optimizmus. Váš vzťah je postavený na divných základoch

mk1111111111
31. mar 2024

Ale, mile je, ze si zasadova, len tu pri tomto zenichovi to neslo dodrzat. To nejak nesedi. 🤔🤣. Tak bud som zasadova, alebo ..... neviem drzat nozky pokope

sinusoida
31. mar 2024

Že je namyslený, on môže všetko a ty nič.

autor
31. mar 2024

@zazka666 necakala som rozhresenie a ani suhlas, pytala som sa na to ako to vidia alebo mozu vidiet iny ludia, nechodim na MK aby som si ukludnila svedomie, alebo dostala rozhresenie, bola som proste zvedava akymi roznymi smermi sa na to ludia divaju, za kazdy nazor a komentar som vdacna,

retatka
31. mar 2024

Je to typ muža ktorý bude podvádzať každú jednu ,aj keby bola Miss sveta .Never mu ,že len raz ťa podviedol ..Ešte aj v 70 tke bude podvádzať ,keď bude vládať .Tento typ mužov sa nemení ,nemajú v sebe monogamiu .Ale tebe bude vykrikovať aby zakryl svoje nevery .Keď chceš mať šťastný život ,hľadaj si iného ,si mladá ,máš veľké šance nájsť slušného muža .

ahhola
31. mar 2024

S kym si sa vyspala v praveku, to si nemala nikomu vesat na nos, to uz je sucast historie tvojej a dotycneho. Zameraj sa na sucasnost... 8 rokov chodis zo sucasnym, hm, nie je to uz trochu prechodene, co dalej, ma s tebou nejake plany, ci len pitvat, s kym si si kedysi uzivala??? 🌠

katkami123
31. mar 2024

Čiže on podvádzal svoju priateľku s tebou.
Potom podviedol teba, keď ste spolu oficiálne chodili.
Ty si sa vyspala s jeho kamošom, keď ste spolu oficiálne neboli.
On sa cíti morálne vyššie, lebo ťa podviedol, keď ste boli oficiálne pár? To je akože lepšie? 😳😂 aj že podvádzal s tebou vtedy svoju oficiálnu? Kks.

Ja by som išla na svadbu, ale bez neho, už ako slobodná.

milanm12
31. mar 2024

Chlapcovi sa čudujem že o teba vobez zavadil.. ja by som ťa poslal z rozbehom do piče😉

pralinka25
31. mar 2024

@milanm12 to cislo 12 je tvoje IQ?

domkakvet
31. mar 2024

Divne to zacalo a divne to pokracuje, nechapem preco chces ist na tu svadbu, nie je to ani vhodne.

milanm12
31. mar 2024

@pralinka25 s 25 si to tiež veľmi nevyhrala😊

pralinka25
31. mar 2024

@milanm12 mozno ale asi stale lepsie ako tvojich 12 s ohladom na tvoj typ odpovede. 😉

loliki
31. mar 2024

Keď sa ty budeš vydávať, pozveš na svadbu tohto ženícha, alebo iného s kým si sa vyspala voľakedy, alebo tvojho terajšieho partnera- ak by si sa vydávala teda za iného? Rozumieš otázke? Ty by si sa ako cítila, keby tvoj ženích si pozval na svadbu svoje bývalé milenky?

castopky
1. apr 2024

Tu je ale moralistov, kokos..Co bolo to bolo, rypne on, rypni ty, zas toto nevidím na rozchod ako to tu píšu niektoré. Ak partner nechce ísť, tak nechoďte, nech si to odriekne sam u ženícha a vybavene. Toto lincovanie aka si je úbohé, tu sú samé hviezdy co nikdy neurobili chybu.. Co bolo bolo, nech si každý zo súdiacich pozrie svoj život a vyrobte ako som hore napisala🙃

katkami123
1. apr 2024

@milanm12
Asi ho žiadna iná nechce, takého kurevníka, ostala mu už iba ona, ktorá mu toleruje nevery. 😉

milanm12
1. apr 2024

@katkami123 asi si to zle prečítala lebo kurwa je podľa toho čo píše ona😏

katkami123
1. apr 2024

@milanm12
Viem čítať, vieš aj ty? A on je čo?
Či chlap môže podvádzať na všetky svetové strany, to je v poriadku, aj keď ju ešte s neverami predbehne?

milanm12
1. apr 2024

@katkami123 no neviem ona vyspávala sním a ešte aj z jeho kamarátom.. alebo nevieš čítať s porozumením?

katkami123
1. apr 2024

@milanm12
A zrataš mi tu s kým všetkým spal on, keď bol vo vzťahu? Diki 😉
Urobím ti na to potom kľudne tabuľku, že kto koho prebil v počte nevier, nech to máš aj vizuálne. 😉

milanm12
1. apr 2024

@katkami123 ty si spávala snimi tiež keď máš o tom taký prehľad ?😊

autor
1. apr 2024

@castopky mam taky pocit, ze sa tu zislo cele moralne osvietenstvo slovenskej republiky 💁‍♀️

katkami123
1. apr 2024

@milanm12
Nie, len mne odporúčaš čítať s porozumením, ale ty sám s tým máš omnoho väčší problém. Ale čo sa dá čakať od exota, ktorý má problém odpovedať na jednoduchú otázku, že? 😀
Či chlap, ktorý podvádza svoju ex, podvádzal svoju súčasnú, je nejaka vyhra v lotérii podľa teba? Však má len to, aký je on sám.

Strana
z2