Mám 19 a ešte stále sama: Mala by som konať?
Mám 19 a ešte stále som sama bez priateľa. Mám pocit že je to také dlhé "čakanie" až mám chuť to vziať do vlastných rúk a niekoho si nájsť aj cez instagram. Nechcem aby bol najdokonalejší mám aspoň predstavu aký by mal byť sú to skôr pre mňa také základy. Lebo už mi z tej samoty začne šibať. Nepotrebujem počúvať že som ešte mladá ja sa mlado necítim.
@tim23 dá sa povedať že ja mám taký "čuch" rozoznať kto je aký. Ďakujem za odpoveď
Tak hľadaj a zoznamuj sa 🥰
"už mi z tej samoty začne šibať" - nauč sa byť najskôr sama sebou / so sebou, investuj do svojho rozvoja a sebapoznania, aby potom ten pravý, chcel s Tebou zostať, aby si sa naňho nezavesila ako taká pijavica, ktoru odhodí a zostanes zlomená troska. Keď budeš spokojná sama so sebou, vyžarovať spokojnosť, potom ten pravý príde ... Je to ako chytiť motýľa...keď utekas po lúke je náročné nejakého chytiť. Keď si pokojne sa dnes, neriešia, nejaký príde sám od seba. Je to i moja skusenost

Prečo by si mala zavesiť na krk debila? 🤷
Autorka, normálne sa zoznamuj. Zájdi na zoznamku, niekde v podniku, alebo aj ten instagram (poviem pravdu, neviem kde sa dnes ľudia zoznamujú - ty budeš vedieť).. Hádam si rozumná a rozoznáš kto je debil a kto nie. Takže smelo do toho, keď chceš partnera alebo niekoho pri sebe, tak to vezmi do vlastných rúk 🍀 a nerieš komentáre typu, že takto si nájdeš akurát tak idiota, veď prečo by