icon

Mám 27 rokov a bodycount 59. Ako prekonať nízke sebavedomie?

xina94
Dnes o 14:53

A to som nespala s každým kto prišiel ! Ale po nejakom čase po tolkých sklamaniach a využívaniach som zostala bez hodnoty a viac menej mi to bolo jedno , mám velmi nízke sebavedomie a začala som s prnom . Čo mám robiť? Cítim sa zle

anonym_a832d0
•
Dnes o 14:59

Tak uz teraz nic s tym neurobis, cas spat nevratis. Jedine co mozes, ze si vstupis do svedomia aby za par rokov to nebolo dvojnasobne cislo.

xina94
autor
•
Dnes o 15:00
@anonym_a832d0

Tak uz teraz nic s tym neurobis, cas spat nevratis. Jedine co mozes, ze si vstupis do svedomia aby za par rokov to nebolo dvojnasobne cislo.

@anonym_a832d0 dala som svoje telo tolko nespravnym ludom ktory si ma nevazili 😭

anonym_aa98b4
•
Dnes o 15:01

@xina94 rakovina krčka maternice is coming soon...

morpheuss
•
Dnes o 15:04

Nerieš... nič zlé sa nestalo a nikto nepotrebuje vedieť, aký si mala bodycount... ak sa chceš zmeniť, tak sa zmeň... alebo sa ani meniť nemusíš, ale nehanbi sa za seba. Ani Samantha zo Sex and the city sa nehanbila za svoje túžby...
A hlavne to nerieš na modrom koníku... tu ti tvoje sebavedomie mudrlantky ešte viac rozsekajú na kúsky...

anonym_7b7c76
•
Dnes o 15:09

A prečo sa cítiš zle? Nechápem. Veď keď niečo robíš, tak si za tým stoj. Ak si za tým nestojíš, tak to nerob. Na sebavedomie si nájdi nejakého kouča. A rob len veci ktoré chceš a potom si za nimi stoj. Obdivovať nie je čo a ľutovať ťa tiež nie je dôvod. Čo vlastne potrebuješ?

anonym_40dbc4
•
Dnes o 15:12
@xina94

@anonym_a832d0 dala som svoje telo tolko nespravnym ludom ktory si ma nevazili 😭

@xina94 učíme sa na vlastných chybách, teraz sa snaž, aby sa neopakovali ❤

anonym_cea5e3
•
Dnes o 15:21

Koľkokrát si si dávala robiť testy na pohlavné choroby? Po každom hednom, alebo po každej päťke, či až desiatke?🤭 bodycount🤮

domkakvet
•
Dnes o 15:26

@xina94 uz to nevratis, tak to aspon zmen.

anonym_4b6d4d
•
Dnes o 15:27

sobotňajší troll

anonym_8b9ef4
•
Dnes o 15:29

Ak si začala sexovat v 17tich, tak to máš mesačne dvoch chlapov, niekedy troch

Je najvyšší čas zmeniť postih, buď si daj za to platili, nech si tou frndou aj niečo zarobíš
Alebo čím skôr chod na psychoterapiu, že prečo ai taka ľahká korisť

xina94
autor
•
Dnes o 15:35
@anonym_cea5e3

Koľkokrát si si dávala robiť testy na pohlavné choroby? Po každom hednom, alebo po každej päťke, či až desiatke?🤭 bodycount🤮

@anonym_cea5e3 som zdrava len mam HPV bohuzial neskoro som sa dala zaockovat

patrike
•
Dnes o 16:02

"začala som s prnom" - to znamena presne co ? Si herecka ?

anonym_1d67eb
•
Dnes o 16:41
@morpheuss

Nerieš... nič zlé sa nestalo a nikto nepotrebuje vedieť, aký si mala bodycount... ak sa chceš zmeniť, tak sa zmeň... alebo sa ani meniť nemusíš, ale nehanbi sa za seba. Ani Samantha zo Sex and the city sa nehanbila za svoje túžby...
A hlavne to nerieš na modrom koníku... tu ti tvoje sebavedomie mudrlantky ešte viac rozsekajú na kúsky...

@morpheuss " a nikto nepotrebuje vedieť, aký si mala bodycount". 🤣🤣🤣🤣 Ale do postieľky, by si si ju bez testíkov nevzal, že????

anonym_57acb7
•
Dnes o 16:50

@xina94 a ja som si pri siedmych vravela,ze ako vela ich bolo 😂

anonym_f220c3
•
Dnes o 16:56

troll

anonym_b7e392
•
Dnes o 16:58

@xina94 skutocnoat je taka, ze vobec nezalezi co si robila. Podstatne je co budes robiť teraz a v buducnosti. Fyzicky si stale ta ista. To ze sa citis zle, ti hovori len jedno - uz to proste nerob. Vykasli sa na toje "sebavedomie", to ta dava len dole a schovava sa za tvojho ochrancu. Takze ho nepocuvaj a tym tvoje sebavedomie ziskas.....tym chcem povedať, ze ten hlas v tvojej hlave co ta dava dole pod zamienku ochrany co tam bol implantovany tvojimi rodicmi, ucitelmi a priatelmi....pekne mu podakuj za jeho sluzby a s usmevom.mu oznam, ze uz ho nepotrebujes. Prajem vela stastia

thirstymonk
•
Dnes o 17:10

Divné, ja mám bodycount 1, mám 33 a necítim sa kvôli tomu podradne.

anonym_b7e063
•
Dnes o 17:16

ja mám tiež bodycount 1, mám 29 a som za to rada, sebavedomie nesebavedomie
ak má človek nízke sebavedomie skočí do postele s každým druhým? ja toľko ľudí mužského pohlavia ani nepoznám

sevrin
•
Dnes o 17:19

Ja mám niečo medzi 1 a 59.

mirkava
•
Dnes o 17:44

@xina94 prepáč, som trochu starší ročník 😊. Znamená to, ze v 27tich rokoch si mala skoro 60siat chlapov? Kedy si začala sexuálne žiť? Je toto medzi mladými ľuďmi teraz normálne? Tiež som bola mladá a nebola som neviniatko, ale toto sa mi zdá akože moc.

anonym_7d2570
•
Dnes o 17:52

@xina94 vzdy je cas na zmenu. Ale nikto ju za teba neurobi.

anonym_c260e9
•
Dnes o 17:55
@xina94

@xina94 Nenapiseš tu kontakt? Kamaráti sa pýtajú.

xina94
autor
•
Dnes o 20:54
@mirkava

@xina94 prepáč, som trochu starší ročník 😊. Znamená to, ze v 27tich rokoch si mala skoro 60siat chlapov? Kedy si začala sexuálne žiť? Je toto medzi mladými ľuďmi teraz normálne? Tiež som bola mladá a nebola som neviniatko, ale toto sa mi zdá akože moc.

@mirkava v 17 stich , presne 10 rokov

anonym_f8ab0c
•
Dnes o 21:10

@xina94 Akože k čomu ti to je toľko debilov mať v takom veku? Keď sa tým živis ok, ale keď nie, tak si dobre uderena

anonym_f19cbd
•
Dnes o 21:14

Tak tu si nemala pisat..uff tu ti daju sebavedomie tak dole, ze dovi-dopo...tu je to sama dokonala zena 🙈

anonym_d33adf
•
Dnes o 21:16

Som jediná,ktorá až dnes zistila,čo je Bodycount?🤣tieto za každú silu američánske výrazy.To proste nejde napísať normálne?spala som s 1,spala som so 100?a vôbec,prečo sa rieši počet?môj muž nevie môj počet,ja neviem jeho.Nikdy nás ani nenapadlo,otvárať tieto témy.To sa akože kedy rieši takáto otázka?na prvých rande,že si dáte spoločnú večeru a mimo iné,sa rovno pýtate,no tak Fero,koľké si dal dole?ja som ich mala xy a ty?...alebo už počas vzťahu?no zlatko,už sme spolu dlho,je čas povedať si počet?Alebo ako svadobný sľub?áno Fernandéz,ja prítomná s počtom sexuálnych partnerov 9,si ťa tu beriem?...Teda mala som všakovaké vzťahy pred vydajom.No nikdy som nikomu netárala,koľkých som mala v posteli a ani oni mi to na počkanie nediktovali.Až na jedného trula,ten už na začiatku vzťahu sa musel pochváliť,že mal 3 frajerky,ale 39 sexuálnych partneriek.Nepýtala som sa,on mal potrebu sa sám pochváliť 😅.