icon

Mám 60 rokov a po rozvode som ostal sám. Ako ďalej?

viloorava
7. okt 2021

Pozdravujem Vás všetkých,som tu nový a neviem ako ďalej. Ostal som sám po rozvode,mám 60 rokov,deti vyleteli z hniezda a rád by som svoj život zmenil.Kto mi poradí ako ďalej?

0silvia0
7. okt 2021

@mariska1989 jo jo, moj muz ma 58, idem ho poslat pred telku do kresla, nech cumi von oknom... Naco bude chodit do roboty, ked mariska povedala ze ma cumiet do okna?
Akoze sorry, toto je fakt vtipne ako poznas vsetkych 60nikov

mariska1989
7. okt 2021

@0silvia0 za prvé nikoho nikam neposielam tak čo si tu vymýšľaš debiliny ja píšem jasné že poznám pár ľudí a vidím ako fungujú .môžeš rovno povedať tvojmu až sa zaregistruje na MK a nech tu vyplakava ..troška považujem čo napíšeš a potom píš ..vymyslená total téma ale všetci slepí

haley7897
7. okt 2021

@mariska1989 veru, choď radšej spať, nie sa tu vzrusovat pre chlapa na koniku

0silvia0
7. okt 2021

@mariska1989 par ludi? Napisala si vela ludi... citaj po sebe

mariska1989
7. okt 2021

@0silvia0 veľa a pár ľudí je to samé tu vole 🙈🙈🙈 počkaj spočitam 🤔 pekných cc15 ľudí poznám . choď kukať do okna so svojím starým a mne daj pokoj .Čus

mariska1989
7. okt 2021

@haley7897 spať môžeš akurát tak ty .nikto tebe príspevok nekomentoval .môj názor a ty ho nezmeniš a spať môžeš akurát ty .........koniec z mojej strany ja som svoj názor povedala

haley7897
7. okt 2021

@mariska1989 to som rada ze si skončila 👋🏼

0silvia0
7. okt 2021

@mariska1989 si sa predviedla, gratulujem, tvoja vizitka...

mariska1989
Odpoveď bola odstránená
haley7897
7. okt 2021

@mariska1989 si ako zle vyrezany bumerang, choď už spať

h2
8. okt 2021

@mariska1989 Pozor! Máme tu odborníčku na správanie všetkých 60-tnikov na svete! Aj ja poznám dosť 60-tnikov a aj veľa 70-tnikov. Jeden čerstvý 60-tnik robí ITčkára v našej firme, často chodí na všelijaké školenia a drží krok s najmodernejšími technológiami. Druhý známy má 59 a pol, je štíhly vyšportovaný aktívny chlap, cestuje po celom svete (pracháč) a nemá problém prejsť 100 km na bicykli za deň. Poznám viacero žien nad 70, ktoré aktívne fungujú na sociálnych sieťach, nemajú problém so žiadnou elektronickou komunikáciou. Moja mama bude mať tento mesiac 73 rokov a v lete lezie po stromoch, kam ani ja nevyleziem. Čo sa turistiky týka, schová do vrecka hociktorú znudenú obéznu 20-tku.
Asi si ešte mladá, ale nehádž, prosím, všetkých "starých ľudí" do jedného vreca. 😉

oli18
8. okt 2021

@viloorava som tiez prekvapena, co tu robi 60tnik😉. Asi by ti mali poradit vlastne deti, tie ta lepsie poznaju. Jedine, ze si si tu prisiel najst osamelu mamicku😀. Urcite mas kamaratov, tak sa orientuj na nich. A potom podla svojich zalub, su zoskupenia v kazdom meste. Moj muz sa v dochodku zacal venovat konicku z detstva, filatelistike. Nasiel si okruh znamych z touto zalubou. Potom turisticke kluby, ktore chodia kazdy vikend na tury. Alebo ak nemas sam fantaziu, tak Jednota dochodcov Slovenska, tam je tych akcii velmi vela.

mariska1989
8. okt 2021

@h2 pozor treba čítať ☝️.. nikde nepíšem o tom že sú leniví že sedia na zadku .všeobecné tu podotýkam na to že dotyčný je na stránke pre mamičky .ešte tak keby mal 30/40 ok beriem ale 60 ročný na MK ?🤔 Tu skôr ide o vymyslenú tému .nie o to že či tu niekto športuje alebo nešportuje ,či je niekto itčkar a či drží z módu .ja poznám aj 74 pani ktorá funguje na FB ako nejaká 15 ročná alebo poznám 53 ročného ktorý nežije v tejto dobe nevie na tom telefóne naporiadok lebo ho to nezaujíma . Ako píšem ešte raz môj názor vymyslena téma .toto je ženské fórum a 60 ročný sa ide pýtať cudzích mamičiek o dosť mladších čo v živote snáď vie čo ho baví .je zaujímavé že doteraz tu nič viac nenapísal hmm prečo asi 🤔

h2
8. okt 2021

@mariska1989 Ale prečo by si niekto vymýšľal práve toto? Veď to nie je ani vtipné, ani šokujúce, ani nič, na čom by sa nejaký úchyl odbavoval... Viem si predstaviť XY iných tém, ktoré by tu niekto zakladal s úmyslom pobaviť sa. Skôr to bude tak, že dotyčný netušil, čo je toto za stránku. Možno o tom počul od dcéry, alebo nejakej inej ženy, že jej tu poradili. Ja naozaj neviem, prečo sem písal. Ani prečo sa viac neozval. Ale vôbec mi to nevadí, fakt oveľa väčšie blbosti som tu už čítala.

mariska1989
8. okt 2021

@h2 Poznam 2 baby 25/27 ročné ktoré na nemenovanej sociálnej stránke píšu anonymné každá zvlášť niekedy napíšu jeden spolu za účelom že sa pobavia že aký sú ľudia hlúpi že uveria každej somarine poprípade to využijú a ty ľudia im aj pošlu veci ,jedlo či pár drobných e .keď som im povedala že keď raz budú potrebovať naozaj pomoc tak sa im každý otočí chrbtom alebo sa dostane do problému . Tým babám to je doslova jedno zabávajú sa na všetkom asi k tomu prečo by niekto niečo také robil .pre to že niekto uverí a pre to že niekto sa bude navážať do druhých keď napíšu že si myslia že vymyslena že koľko má rokov a čo tu robí a tak ďalej ...osobne mi to je už jedno chlieb lacnejší nebude na výplate mi to nepridá a zadarmo nedostanem nič .takže asi toľko

h2
8. okt 2021

@mariska1989 Ale tento človek nič nepýta. A aby sa niekto bavil tým, že sa bude vydávať za rozvedeného 60-tnika, to si fakt viem predstaviť lepšiu zábavu. Nie je nič vtipné na tom, že niekto uverí uveriteľnej téme.
No ale, keď autor sa neozýva, myslím, že je to aj tak jedno. (Možno ani netuší, že už tu má nejaké odpovede. 🤷🏻‍♀️)

alexandra1990
8. okt 2021

Ach bože ženy, hádate sa tu ako také sliepky. Diskusia je o tom, že každý má právo vyjadriť svoj názor. Je logické, že nie všetci účastníci diskusie ho budú mať rovnaký, ale tieto vaše útočenia do iných užívateliek, keď majú iný názor ako vy je sú choré.
Poznám veľa starších ľudí vo svojom okolí 50+, 60+, 70+ niektorí sú aktívnejší, niektorí menej, niektorí ovládajú socialne siete, niektorí nie, ale poviem vám, že reálne nepoznám žiadneho chlapa, ktorý by sa registroval na modrom koníku. A vôbec teda neverím, že táto diskusia je reálna , ale opäť mala slúžiť len na rozvírenie vášne a horlivej diskusie ako sa to aj presne stalo. Lebo keď si niekto dovolil napísať, že neverí, že by 60 ročný muž poznal modrý koník a registroval sa na ňom, tak ste sa do nej pustili ako supy.
60 ročný chlap tesne pred dôchodkom určite nepotrebuje rady od cudzích žien čo by mu v niektorých prípadoch mohli byť pomaly vnúčatá, ženu si tu asi tiež nenájde keďže dám v jeho veku tu asi veľa nieje a tie, čo tu sú sú vydaté a majú už väčšinou vnúčatá.
A teda by ma zaujímali tie nicky normálnych chlapov tu na MK lebo ja som okrem Draika, ktorý je pravnik a rieši tu len právnu pomoc iný normálny mužský účet nevidela. Buď sú to pubertiaci, ktorí sa nudia a zakladajú fake temy ako potkan, analny kolik a kopec ďalších, alebo sú to chlapi, ktorí sa zapájajú len do diskusii ohladom nevery, sexu. Nevidela som tu ani jedneho chlapa, ktory by riešil jedenie dietata, zdravotne problemy, volnocasove aktivity...vy áno? Tak mi napíšte tie účty normálnych chlapov tu na MK nech si ich pozriem.
Ja si pamätám užívatela balinta, ktory riešil svoju ženu ako ho podviedla, rozoberal ich vztah, jej neveru, zapajal sa do každej diskusie o nevere,kde daval jasne najavo, že nie len chlapi podvadzaju ale aj ženy. Nakoniec sa dali opät dokopy, ale stale mal potrebu vytiahnut jej neveru, ked nejaka žena riešila, že ju muž podvádza. Najsmutnejšie na tom je to, že jeho žena tu je, keď už boli znovu spolu, tal ju označoval. Obaja majú fotky a mne jej je ľúto vždy keď ju vidím ako sem niečo pridá, že kopec cudzích ľudí pozná jej sukromný život vďaka jej mužovi. Už keď chcem rozoberať takéto citlivé veci, tak aspoň anonymne.
Tiež podľa mňa niesú na MK normálni chlapi. Neviem si predstaviť, že sa pohádame s mužom a on si príde pýtat rady na MK, chlapi majú na diskusiu kamaratov, posedenia pri pive a nie modry konik. Žiadneho normálneho chlapa nezaujimaju cudzie ženske ocikané testy, ručné práce a všetko to, čo tu ženy riešia.

tncka
8. okt 2021

@lalenka33 vacsina urcite nie,ale su aj ludia,ktori ziju v pritomnosti a pouzivanie mobilov,pc im nerobi problem a vedia ze internet existuje a ulahcuje zivot. Moj otec by na toto isto neprisiel lebo je rad ze ovlada tlacitkovy telefon,ale mama ta fici na tablete a vie sa pohybovat vo virt.svete viac ako ja🤣🤭

tncka
8. okt 2021

@viloorava no ako vam je dobre,mate zvysok casu na svoje konicky,ja by som sa vzala a isla plavat niekam,kupele,s niekym sa urcite zoznamite vo svojom veku. Dalej zoznamka je skvela vec, aj to treba skusit. Teraz som bola par dni v nemocnici s pani dobre pred 70kou,vravela ze rozvedena nie je ale s muzom ziju oddelene a ma kamarata na spolocne travenie casu,to je super vec 🙂 Dalej mozno lahka turistika urcite mate priatelov,vytiahnite ich von kym je pekne pocasie. V 60tke si to viete este pekne uzit,pokial zdravie dovoli🤔

h2
8. okt 2021

@alexandra1990 Uvedomuješ si, dúfam, že presne to, z čoho obviňuješ tie "sliepky" robíš aj Ty sama? Dokonca tu máš bezkonkurenčne najdlhší príspevok. Takže, kotkodááák, vitaj medzi slepicami! 🐔

0silvia0
8. okt 2021

@alexandra1990 mužské normálne nicky máme hľadať? Aha, ok, naposledy sa tu motal 3tato, prepáč že ťa označujem, @3tato vieš tuto dámam ozrejmiť prečo sa muž zapája do tém na modrom koni? Lebo niektoré dámy s tým majú obrovský problém a je to pre ne neuveriteľné a nepochopiteľné... ale na druhej strane pochopím, ak sa nezapojíš do tejto rozvinutej duchaplnej debaty...

kvetinka75
8. okt 2021

mne príde zase divné, že 60tnik hľadá radu, čo so životom.

h2
8. okt 2021

@kvetinka75 Mne príde zase divné, že niekto tu hľadá radu (alebo sa možno chce len vyrozprávať) a namiesto rady je tu siahodlhá diskusia o tom, či to je, alebo nie je vymyslené, či ten, kto sa pýta, má vôbec právo tu byť a podobne. 🤦🏻‍♀️

kvetinka75
8. okt 2021

@h2 ale čudné, že 60tnik zablúdi na forum pre mamičky a hľadá takéto rady.

alexandra1990
8. okt 2021

@h2 ja sa tu v tejto diskusii s nikým nehádam, napísala som, že sa tu hádate ako sliepky, nie že ste sliepky , ale vidím, že máš problém porozumieť písanému textu. Nechápem, načo sa zapájate do diskusií, keď neviete diskutovať a okamžite útočíte na ľudí, ktorí vyjadria v diskusii svoj názor, ktorý je iný, ako Váš. Ďalej v tejto diskusii pokračovať nebudem keďže sa nemienim s nikým hádať. Vyjadrila som svoj názor.

lalenka33
8. okt 2021

@tncka u nás opačne otec funguje na tablete bez problémov a mama len tlačítkový mobil, ja viem, že kopec starších ľudí vie používať internet a soc.siete , len proste neverím, že vedia hlavne tí chlapi starí čo je to modrý koník

h2
8. okt 2021

@alexandra1990 😂😂😂 OK, pá!

3tato
8. okt 2021

@0silvia0 ahoj... Vieš čo? Paradoxne som túto tému náhodou doobeda čítal, ale naschvál som nereagoval. Hoci ma svrbeli prsty, ale povedal som si, že sa nemusím vyjadrovať ku všetkému. Pokiaľ nemám vyslovene niečo k téme... A môj mužský názor? Toto je presne ukážkový príklad témy, kde zase špecifický typ žien rieši nie podstatu, ale to, kto tu tému napísal a prečo. A do toho jedna cez druhú a už sa to len nabalovalo... Spomenul som si na Hydinárske závody a.s. Nikoho som nemenoval, vzťahovačné typy si to ako vždy vysvetlia po svojom...
A prečo sa sem nejakí chlapi registrujú? Odpoviem iba za seba.
Mal som pred pár rokmi situáciu, chcel som poznať nezávislý názor na danú vec z pohľadu nezainteresovaných žien... Preto som sa sem registroval... Popritom som otec troch deti, občas pozrem niečo na bazari a občas sa zapojím do nejakej diskusie, ak mám silné nutkanie prejaviť svoj názor z pohľadu chlapa...a hlavne sa snažím držať témy a neatakovať ostatných diskutujúcich. Lebo rešpektovať a súhlasiť s názorom iného sú dve rozdielne veci. A preto, hoci s niekým nesúhlasím, ale rešpektujem jeho názor a právo ho slobodne vyjadriť. To, že to tu zopár žien pokladá za svoje súkromné útočisko a podľa nich každý chlap, čo sa tu objaví, je vadný... K tomu niet čo dodať... Ja len tak pre informáciu... táto celá Modrá Kavaléria je síce určená primárne pre ženy a maminky, ale nikde v pravidlách som nevidel, že by tu bol muž nežiadúce indivídum. Pekný večer 😎

0silvia0
8. okt 2021

@3tato 🙏 vdaka za tvoj normalny a triezvy a rozumny pohlad... A vdaka ze si sa vyjadril...

3tato
8. okt 2021

@0silvia0 nechal som sa vyprovokovať 🤣