icon

Mám alergiu na svokru. Ako s tým žiť?

17. feb 2025

Mam alergiu na svokru strasne mi vadi , uz len ked pocujem ze vola muzovi tak mi je zle.. o vnuca sa absolutne nezaujima ,ale domojho muza sa stara stale, niekedy mam pocit ze ho az zneuziva …je aj alkoholicka a vsetko co sa jej povie tak to vykvaka celej rodine … ako nikdy mi nic zle neurobila ale nemam ju rada a meviem ako s tym zit , a myslim ze aj falosna je tak ako ohovara svagrinu pred nami tak predpokldam ze to robi aj opacne.. keby sa dalo najradsej ju vymazem zo zivota

caroline_
17. feb 2025

takych svokier je na svete kopu,nie si v tom sama teraz si predstav ze by ti naozaj nejako ublizila,mala by si chut ju zahlusit...

lenkasarka
17. feb 2025

Keby sa zaujímala o vnúča aj to by ti vadilo.

dianka3
17. feb 2025

Tak v prvom rade je to matka tvojho manžela a ako vravíš nikdy ti nič zlé neurobila takže v podstate máš dobrú svokru a to že ohovára ...😄 A ty vari nie???
Je to mamka tvojho muža a je jedno aká je či pije hlavne je že ti nerobí zlé alebo peklo zo života ako poniektoré aj moja ex svokra bol a je diabol v ľudskej koži ta narobila zloby veru tú by si veru nechcela.Na druhej strane jeden deň aj ty budeš svokra a teraz si predstav že ťa bude takto neznášať žena tvojho dieťaťa... Ako sa budeš cítiť? Že doslova bude na teba alergická? Príjemné ti to asi nebude 😐😑

ivik4
17. feb 2025

Do tvojho muza sa stara stale ?
Je a aj bude stale jej dieta
Dychaj

autor
17. feb 2025

@ivik4 no ale mala by pochopit ze on ma svoju rodinu hlavne uz

ivik4
17. feb 2025

Ano a rovnako ako aj ty ze on je jej rodina

dzulli1980
17. feb 2025

Pozri, je to mužova mama ... pre neho bude ona vždy viac ako Ty, tak to muži proste majú ... moja svokra nejavila záujem ani o mňa, ani o vnučku, o to smutnejšie to bolo, že mne v čase, keď sa dcéra narodila, umieral otec na rakovinu, moja mama prísť nemohla a ona sa na to jednoducho vys.ala, hoc mohla prísť a pomôcť, proste nemala záujem ... neohováraj ju, proste si to vydiskutujte medzi sebou, je to matka Tvojho muža ... či na to nemáš, pravda?

anjelicek26
17. feb 2025

Prestan takto rozmyslat, pokazis si manzelstvo, vztahy zo svokrou, svagrinou a vsetkymi ludmi okolo seba len kvoli tomu, ze nevies urovnat myslienky a normalne "fungovat" neutralne - nemusis mat nikoho boh vie ako rad, aby si s nim dokazal vychadzat... svokra je ukecana? Tak s nou preberaj vnuca, varenie, pocasie, zahradu, ostatne veci proste nechaj v sukromi a nebude mat co komu rozpravat... pretoze to, ci si zasadila pod okna levandulu ci idete kupit novy sporak nikoho boh vie ako zaujimat nebude...

A hlavne nezakazuj muzovi mamu, je to jemu najblizsia osoba, nebude to nikdy inak... pochopis o par rokov, ked sa dostanes do pozicie svokry a nevesta ti bude rozpravat, ze tvoj syn sa s tebou nema co vybavovat, lebo uz patri "jej"...

Sama pises, ze ti nikdy nic nespravila, mas len alergiu... tak je problem fakt hlavne v tebe a komunikacii...

gladys_07
18. feb 2025

“ myslim ze aj falosna je tak ako ohovara”
Nehovor. Zalozila uz o tebe temu na MK? 😂

really8
18. feb 2025

Sprav v prvom rade poriadok so sebou. Chces zit s takouto nenavistou v sebe?

martul
18. feb 2025

Ďakujeme za oznam.
Tak ako v každej inej téme o svokre...problém nie je svokra, ale tvoj muž, že jej všetko vykváka a nemá stanovené hranice.

caroline_
18. feb 2025

@martul presne tak

matkav21
18. feb 2025

Ja mam podobneho svokra, tiez som rada ked ho nevidim a nepocujem. No ale tak je to rodina, snazim sa s nim vychadzat a podla moznosti sa mu trochu vyhybat 😀 takze proste to prekusnut, ked vola muzovi, tak radsej nepocuvat, nech nemas zbytocne nervy. Ja napriklad nechodim stale k svokrovcom ked ide muz s detmi, nievo si doma porobim zatial a mam pokoj. A idem tam raz za cas na navstevu

euka210
18. feb 2025

Ked viete, ze vsetko povie dalej, tak jej nehovorte vsetko.
Mala som svokra alkoholika, tiez som ho casom kvoli tomu neznasala, hoci sa hadal len so svokrou, my sme mali vcelku pokoj...inak by sme od nich hned odisli a nebyvali tam.
S tymi recami, ze jeho povodna rodina bude stale na prvom mieste...s tym nesuhlasim...sobasom ste sa vy 2 stali rodinou, vase dobro uz aj s detmi je na prvom mieste, povodne rodiny su az za vami...jasne ze treba rodicom aj pomahat, vazit si ich a pod....je to o komunikacii medzi vami, ako sa dohodnete a nastavite hranice, aby vsetci boli ako tak spokojni...