icon

Mám brať správy od známej osobnosti vážne?

11. júl 2024

Zaujímala by ma taká vec... Prosím nepíšte negatívne názory. Určite máte medzi priateľmi nejakú známu osobnosť (herec, spevák, moderátor... atď) a ja som si dnes len tak dala do priateľov jednu známu osobnosť (je to muž) .. a teda skúsim to skrátiť. Keď som klikla na kolónku tak mi prišla do správy reakcia a ja som na to reagovala smajlíkom že som videla aby to nebolo "neslušné" ignorovať... No a po tej reakcii mi chodia správy... Že ako sa mám, koľko mám rokov a tak... Najprv som si myslela že je to falošný účet ale nie je. Mám z toho trochu divný pocit. Keď som na tu kolónku ''pridať priateľa" klikla tak som nečakala že mi napíše
Nemám to brať vážne?

anavixy
11. júl 2024

Podla mna cisty adept na Mama ozen ma. No co sa da viac.. mas 19, mohla by si uz mat v tom trochu jasnejsie, ale zasa ani nemusela… vzhladom k tomu kto ti konkretne pise, tak bezpochyby to naozaj pise on a ano, naozaj ak by si sa chytila, tak z toho mozno bude nieco “viac”, stretnutie.. je to taky lokalny pan spevak akeho ma asi kazde (malo)mesto, kazdopadne tam ta jeho pooularita zacina aj konci. Keby mi takyto pan pisal tak sa strasiem ze boze dalsi slizun a ani neragujem a to ze je to “spevak” mi je tak jedno ako keby mi pisal brankar dedinskeho futbalu. Chcela si vediet co si o tom mas mysliet, tak ano, mozes si o tom mysliet to, co si aj myslis, ze je to pan cca v strednom veku, ktory sa iste netopi v pozornosti 19rocnych dievcat a iste by sa rad.. takze pokial mas zaujem (co teda neviem, kedze si mu poslala ziadost o priatelstvo a hodnotenie tvojho vkusu v tom pripade radsej vynecham), tak do toho.
Pripomenulo mi to, neviem vlastne preco, kamaratku, co si tiez myslela, ze sa okolo nej toci svet a ked sme raz stali na zastavke a okolo prechadzal autom moj znamy, ktory mi zakyval na pozdrav, tak nasledovala automaticka reakcia ze JEJ kyval nejaky chalan. 😂 akurat ona sa nepytala ako to ma chapat, ona v tom mala jasno 😄

miadi
11. júl 2024

Nemam v priateloch celebrity. Ale Raz som si tam pisala s mojimi oblubenymi spisovatelmi. ( alebo ich asistentami 😂Lebo Aj ked legit profil Niekto to moze pisat za nich ) pisala som si s A.R autorkou interview with vampire. A Paolo Coelho na ich stranke. Nedavaj si do priatelov hocikoho.

lalenka33
11. júl 2024

Prepáč, ale určite nemá každý v priateľoch ,,známu" osobu. Ja mám v priateľoch na fb len ľudí, ktorých poznám . O tom, to slovo priateľ je. Tí, čo si pridávajú rad radom všetkých sú pre mňa nezaujímaví ludia, ktorí žijú virtuálny svet miesto reálneho. Ale ja si nedávam na fb denne vyretušovanú fotku s našpúlenými gambami,.aby som zaujala cudzích ľudí.
Prepáč, ale tento chlap nieje ani spevák, ani herec a už vôbec nieje známa osobnosť. Vôbec sa nećudujem, že ti napísal. Chytá sa každej slamky. Pozrela som pár sekund z jeho účinkovania v talente a stačilo mi. Keď je toto pre teba známa osobnosť, tak ALF je americký prezident .

rozkvet1
Autor odpoveď zmazal
lavender94
11. júl 2024

Ja som nikdy nepochopila tuto potrebu pridávania si random ľudí do priateľov na Facebooku a už vôbec nechápem potrebu “zo slušnosti” odpísať komukoľvek koho nepoznám a nechcem ho poznať (pokiaľ sa teda jedna o neformálnu sféru). Podobne nezmysly som robila ako 10 ročná, keď som na Facebooku nemala čo hľadať. Mohla by som si povedať, že mladá a naivná, ale z tohoto väčšina ľudí vyrastie v 12tich

patus_2
12. júl 2024

Ak si nečakala, že ti napíše, prečo si si ho pridávala k priateľom? Mladý pán nevyzerá ako známa osobnosť, určite nemá xy žiadosti denne, preto keď mu došla neznáma žiadosť, tak je možno len zvedavý, kto si a odkiaľ ho poznáš. Nič viac, nič menej.
A len tak na okraj, čím viac hovoríme o bezpečnosti na internete, tým menej to mladí ľudia dodržiavajú. Chlpy sa mi ježia, že len tak hocikomu, často aj falošným profilom umožnia, aby mali prístup k fotkách a ktovie čomu ďalšiemu.

trema
12. júl 2024

Ja som cakala nejaku znamu osobnost medzi skutocnymi priatelmi.. a to len na fb a ig 🙂 tak nic 😅 ja tam mam len ludi ktorych poznam osobne, naco by mi bol kobielsky medzi priatelmi? 🤔

komplikovana
12. júl 2024

Socialne siete budu stale len socialne siete. Takze nie, neber to vazne. Nechapem len tomu posielaniu ziadosti o priatelstvo. Nic od toho neocakavas, tak preco ich posielas? Chran si svoje sukromie na nete.

klementinka58
12. júl 2024

Pravidelne si ma pridaval Richard Muller,nakoniec som zistila, ze je to fake profil a tiez mi pisali ako sa mam a pod. Bolo vsak vidno,ze to pise prekladac. Parkrat som blokla ten profil a objavil sa vzdy do par dni novy s rovnakymi foto .... Na druhej strane mna si tak pridal Daniel Krajcer, pravidelne na narodeniny mi gratuluje 🙂 Tak to beriem s usmevom, ze den moze zacat uz mi gratuloval aj daniel krajcer 🙂 pritom osobne ho nepoznam

elenajezova
12. júl 2024

Mne sa to stalo pri FALOŠNOM ÚČTE Dalibora Jandu. Zhodou okolností si s ozajstným a skutočným Daliborov Jánom píšem na Messengeri. Tak som mu túto konverzáciu pre posielala a SAMOZREJME, že to nebolo is neho. A presne takáto konverzácia ako píšeš ty. Už mi to asi po tretej správe bolo divné a až nepríjemné. Tak som toho falošného človeka zablokovala a odstránila... Tiež sa mi to zdalo ako skutočné najprv, ale nebolo to....

zuzanka.zuzu
12. júl 2024

baby veď nebuďte také zlé, dievča je síce naivné ale nakoniec ešte aj celkom milá mi príde 🙂 to skôr henten starý cap by sa mal ovládať 🙄 ona je určite kočka, jemu hučí v gatiach, otrasné...

caroline_
12. júl 2024

to nie je ziadna znama osobnosť ani celebrita

diewcatqoo
12. júl 2024

Mne raz pisal jeden znamy pan, zhodou okolnosti mame rovnake priezvisko. Teda mali sme, v tom case som este nebola vydata. Bez okolkov nieco v zmysle, ze ani netusil, aku krasavicu ma v rodine a ako to, ze sa nepozname a tak. Normalne som onemela, ako sa ku mne dostal - rodina nie sme. Potom som zistila, ze mame jednu spolocnu znamu, s ktorou mal nejake techtle-mechtle. Som si na 100% ista, ze to bol on a ziaden fake profil. Uz ani neviem, co som mu presne odpisala, ale zrusila som ho, ze nemam zaujem.

tiezjedna
12. júl 2024

@trema presne... 🙄

sovica
12. júl 2024

Kočky, ktoré neviete, kto to je Miroslav Sýkora:
https://www.dotyk.cz/magazin/miroslav-sykora-zp...

@autorka, čiste teoreticky, ak má Miroslav stále problém s koktaním, veľa slovnej interakcie asi nemá. Predpokladám teda, že sa mu asi lepšie vyjadruje písaním. Neviem, čo konkrétne Ti napísal, ale asi mal len voľný čas a potrebu byť milý...

viestta
12. júl 2024

@petamich aj ja cumim co za znama osobnost a to je nejaky tretotriedny spevacik, co chodi robit "kulturu" na svadby 😅

victoriab
12. júl 2024

@viestta presne, som cakala nejake ine meno 🤣 je to len niekto, kto si trochu viac uveril a ego vyletelo na plafon.

jana_eyre_2
12. júl 2024

No podľa profilu je to ujo ktorý chodí spievať na svadby, človek čo nerieši pracovne oslavy alebo nesedí aspoň jednu sobotu v mesiaci na nejakej dedinskej svadbe ho asi sotva pozná.. nie je to známa osobnosť, je to proste ujo.co si zarába spevom.. no a čo sa teda stalo? Má normálny FB, kde ho občas pridá nejaká fanynka zo svadby sesternice z tretieho kolena, on zhodnotí fotku a keď mu príde celkom fajn, napíše, veď možno z toho čosi kapne a možno si už tak aj v minulosti zasexoval.. tak skúša.. úprimne, ja by som si ho.zablokovala, nechcem sa nikoho dotknúť ale príde mi taky nesympatický..

jana_eyre_2
12. júl 2024

Jaaj a raz si pamätám že si odomna vypýtal číslo na diskotéke jeden moderátor (to už bolo fakt dávno, mala som podobný vek ako ty).. dokonca mi pisal niekoľko krát a pozýval von.. no ja som bola zaľúbená inde, takze nevyšlo.. občas si na to spomeniem keď ho počujem 😅

vkatush
12. júl 2024

Áno, mám v priateľoch jednu "celebritu" - ja ho beriem ako kamoša, čo je "trošku známejší"
Má verejný profil pre fanúšikov a potom má súkromný, ktorý si stráži a má tam naozaj len ľudí, ktorých pozná osobne. A určite nemá čas vypisovať niekomu, kto ho začne sledovať.
(Nepoznám tú tvoju celebritu, to meno počujem prvýkrát).

Ale poznám 2 baby, ktoré mali nie úplne pekné skúsenosti s hudobníkmi, čo si mysleli, že sú pupok sveta a môžu si všetko dovoliť, dávali oplzlé návrhy a sprosté komentáre. Takže máš "celebritu" a "celebritu".

majlo1234
12. júl 2024

Jejda, to mi pripomenulo milu spomienku, ked do nasej viesky pred viac ako 15timi rokmi dosli hrat no name😂 a pozvali nas pubertalne baby potom na kofolu. Som z toho zila mesiace potom.
Ked este fical fb, mala som v priateloch par hudobnikov, ale nie slovenskych, take mensie kapely, ale rozhodne sme priatelia neboli😂parkrat sme sa stretli na koncertoch a po koncertoch a to bolo vsetko

jana_eyre_2
12. júl 2024

@majlo1234 mne raz dal pusu Ivan Tásler na nejakom koncerte, mala som 14st-15st, bola som z toho paf tiež nás pozvali na kofolu 🤣 to už bolo riadne dávno, to sa ešte spievala rockova Veselá pesnička, nie rapove nič sa nemení 🤣

fiirsttiime
12. júl 2024

@limoncino to preto ze si píše so mnou, mrzí ma to😃

limoncino
12. júl 2024

@fiirsttiime tak že pozdravujem aspoň, že koncert v BA som si užila 😁

klip0
12. júl 2024

Pridávať si známe osobnosti ficalo v roku 2008 a pridávali si teen deti superstaristov. Nie niekto dospelý len tak cudzieho človeka..
Najskôr som myslela, že myslíš reálneho priateľa a rozmýšľala že veď predsa nie každý pozná známu osobu.
Iné je instagram a sledovanie a iné sú žiadosti o priateľstvo

ivangeline
12. júl 2024

Ak by som mala, poznala by som ju aj v reálnom živote.

zazalienka
12. júl 2024

Ja mam tiež môjho obľúbeného speváka v priateľoch, ale aj sa reálne poznáme osobne, chodím na koncerty , milý chlap to je .. ale na insta ma.sleduje Boris K., len teda ja mam o par mesiacov 50, tak jedine ze by hľadal aupair k deťom, inak to nevidím 😁

lilian183
12. júl 2024

@liusa82 podľa mňa na Facebooku ani známe osoby nemajú účet,a keď tak falošný. Dakto sa vydáva za nich. Mňa o priateľstvo žiadal Robo Opatovský, jasné,že falošný účet

lilian183
12. júl 2024

Ja mám v priateľoch spisovateľku Adrianu Krištofikovu. Aj preto,že vediem knižnicu.Daktorí ani nevedia kto to je. Mne zase moc nehovorí meno Jablonsky . O priateľstvo žiadal ma žiadal falošný profil Roba Opatovskeho

asanti55
12. júl 2024

No keby napises ze ti pise Tomi Popovic tak to pochopim lebo on je suknickar ale tento objav ktory sa zucastnil csmt a zozal akoze slavu to vobec. Ci si mysli o sebe ze extra top spevak a kazdej ktorej napise mu bude zobat z ruky? Zeny zobudte sa nebudte naivne!!!