Mám byť s niekým, kto užíval život?
Ahojte. ...🙂 Stretávam sa s jedným chlapom nejakú chvilu... A vlastne z toho celého ako rozprával tak mi plynie to, že vlastne ma svoj vek, že sa dlho nechcel usadiť , sa potreboval vyburiť. Ma 39 rokov. Až teraz vraj cíti že sa chce usadit, že ho to už nebaví mať sex na jednu noc , že túži po rodine a tak. 🙂 Lenže mám trosku z toho zmiešané pocity. Že vlastne mám byt s niekým kto svoj život doslova užival 😄 a ja zase nie..
@michal_dr pre teba by bola blbosť, keby sa ti priznala potencionálna partnetka, že vlastne skáče celý život z postele do postele a nemá problém si zasúložit napr. na diskotéke a všade kde sa pohne za účelom sexu na jednu noc?
Že vlastne nikdy nemala vzťah a že teda by to už chcela skúsiť a ty by si bol ten pokusný králik?
Verím, že inak by si sa na to pozeral😃 a že by si rozmýšľal, či naozaj do toho ísť..
Ja som si tiež užívala.zivot so 40.tky kým som sa nevydala, ale užívať si život neznamená, že máš každý mesiac ineho, sexuálneho partnera...ja som aj roky bola sama, cestovala, venovala sa symovcovi, rodine ,atď...Aši aj 10.rokov som nemala nikoho v posteli...
Alebo ty presne vieš čo ten chlap.robik?
To striedanie partnerov môže byť a aj nemusí, chvála.
Zas po druhej strane je lepšie keď sa chlap vyburi za slobodna....

Autorka
Môj nazor...
Bola si s chalanom na prvom stretku. Miesto toho aby si sa zamýšľala ci bol chalan sympaticky, ako sa k tebe správal, ci sa o teba zaujimal, ci si sa s nim citila prijemne, ci rozhovor s nim bol v pohode, ci sa ta snazil letmo dotknut, ake ma chalan myslenie, ciele, ci mate spolocne hobby, ci mate spolocne myslienky do buducna...
...tu riešiš "koninu"
Prečo koninu? Všetci (muži/zeny) bažime o uprimnosti toho druhého, co je spravne pre zaklad kazdeho vztahu. Chalan bol k tebe uprimny... (možno moc, ale bol a i isto troška stres na prvom stretku)
Nechce sex na jednu noc, hlada trvalý vzťah.. ludia sa zivotom menia, menia sa priority, ciele...
No tak to povedal... A?
Ty máš z toho červíka v hlave, no tiež isto nie si panna a ani svätá... 😉
Prečo to riešiš?
Stretli ste sa, je to začiatok (hoc si to už pochovala, ked riešiš 🤦) niečoho nového, nového medzi Vami dvoma. To, co ste si obaja prežili, minulosť ste ukončili bodkou, teraz zacinate spolu Novú vetu.
Zásadná vec...nerýp sa, neanalizuj partnerovu minulost, nemala si jeho topánky, nebola si s jeho partnerkou, nežila jeho život, proste nevieš, nerieš...☝️😉
Nový partner, nový vztah, všetko je nové, ludia sa ucia na chybách, snazia sa ich neopakovať, snažia sa byt v novych vztahoch lepšími...
Takže autorka, nerieš... zamyslaj sa otazkami, ktore som napisal v uvode... Ak ti s nim bolo príjemne, zaujimal sa o tebe, mala si dobrý pocit (pritazlivost moze prist neskor, tu nerieš), stretavaj sa, spoznavajte sa, nechaj vsetkemu volny priebeh...
Ak sa ti nebude nieco pacit, neboj sa povedat, ak bude tlacit na sex, neboj sa povedat nech brzdi...
Nikto nevie co bude, vztah neznamena musiet, ale chciet byt s tym druhym... Kludne sa moze stat, ze vsetko bude super krasne, pride k sexu a zistite, ze si nerozumiete, ze tebe staci 1x za den, on by rad 4x, alebo mate ine tuzby, predstavy... Pohoda, nevadi, poviete si, pokusite sa hladat kompropis ci riesenie .. kludne sa moze stat, ze sa rozisete po par mesiacoch... Nevadí, pohoda, stava sa, že ludia zistia nekompatibilitu.
Snažím sa ti vysvetlit z mojho pohladu, ze si zabijas potencionalne dobry vztah "blbostou" ktora je uplne bezpredmetna...
Par dni späť, diskusia na 3 straty kamaratka riesi kamaratku, že si nikoho nevie najst. No ak ženy riešite taketo blbosti, tak sa nedivým. A evidentne vas to musi riadne "trápiť" ked to date na forum, aby vam ludia dali nestranny nazor 🤦
Autorka... smutné 🤦🤦🤦
Urob si ako sama uznas za vhodne, ale princ Krasoň či Ken od barbi boli v rozprávkach, v živote sú dôležitejšie a priotitnejšie veci 😉.
Nech sa ti darí a stretneš šťastie 😉