Mám byť s niekým, kto užíval život?
Ahojte. ...🙂 Stretávam sa s jedným chlapom nejakú chvilu... A vlastne z toho celého ako rozprával tak mi plynie to, že vlastne ma svoj vek, že sa dlho nechcel usadiť , sa potreboval vyburiť. Ma 39 rokov. Až teraz vraj cíti že sa chce usadit, že ho to už nebaví mať sex na jednu noc , že túži po rodine a tak. 🙂 Lenže mám trosku z toho zmiešané pocity. Že vlastne mám byt s niekým kto svoj život doslova užival 😄 a ja zase nie..
kalerábnik obecný takým hovorím😂
Prečo "máš byť s niekým, kto si celý život užíval". Je to dohodnutý sobáš?😃 Ty nemusíš byť s nikým, s kým nechceš.
Ale veď také sú aj ženy nielen muži prečo je hneď zaskatulkovany?No tak si užíval, c
@jehocislo no veď toto tak presne cítim že už ho bujary život omrzel a asi vidí že jeho kamoši majú rodiny a on ostal sám a teraz chce aj on ale mi to pripadá že naozaj vnutorne nechce.. podľa mňa také tie pudy rodinné by mal už skôr nie až teraz
Cestoval, pracoval atď ...a už chce niečo viac.Viac by ma zaujímalo či mal aj dlhší vzťah, čo teda zažil za tie roky, čo robil atď....alebo len ruka hore, kamaráti na účte jedna výplata.Nie je nič zle na tom, že sa chce usadiť a, že nie je 2x rozvedený či nemá niekde deti.Na každého to príde v iný čas😉
@luccija no mal pár vzťahov a najdlhší vzťah mu trval 1 rok :D a ked mal 25 rokov tak až jeden mesiac mal vzťah so slobodou mamičkou a zistil že nieje na to ešte pripravený sám priznal že bol debil. Ale proste do mesiaca stihol snou späť ale pripravený na to cudzie dieťa nebol :D tak neviem
Takýto chlap presne vie čo povedať, už má ženy prečítané a musí povedať pravdu, aby bol krytý, keď sa mu na niečo príde.. všetky budú bývalé a kamarátky.. proste s tým neprestane tak ako športovec neprestane športovať koli partnerke a alkoholik chlastať..
Možno by aj chcel, ale dlho mu to nevydrží.,
daj mi na neho kontakt, preveríme 😊😂😂
Ja pár poznám, nikdy s tým neprestali, aj keď sú ženatí, zadaní.. nemajú chrbtovú kosť, len ocas🫢
Aj moj bývalý presne to isté, vylial mi srdce aké bol hovado, čoho všetkého bol schopný a že mne by to nikdy neurobil 🤣 po rozvode mi povedal, že veď som vedela koho si beriem☝️že mi všetko povedal..
Nuž aj výnimky sa nájdu, moja známa si takého zobrala, bol fešák, baby po ňom išli, mal ich veľa. Potom stretol ju, zaľúbil sa a majú naozaj pekné manželstvo, dve deti a on je jej verný. Lenže ona je tiež taká dosť dominantná, takže si vedela urobiť doma poriadok.
@janickacrazy určite sa nájdu výnimky, ale v 39 rokoch sa niečo ťažko mení🙃
Odsťahovať sa a vymeniť telefónne číslo, aby sa mu tie, ktoré obšťastňoval neozývali a nepotreboval si dokazovať, že je chlap..
Bratranec presne takto - sportovec, vysoky, dobra praca - chytal najkrajsie kocky, zo vztahu do vztahu, pomaly baby na konci strednej skoly opaloval, ma 41, zenit by sa uz chcel, deti tiez, len ziadnej sa ta jeho minulost nezda a podla mna to dopadne tak, ze ostane sam... proste v dobe, kedy si mal upratat v hlave si to neupratal a teraz uz premeskal sancu...
@anjelicek26 zo vzťahu do vzťahu hej, stane sa..ale ak niekto vyhľadáva sex na jednu noc do 39r tak mu vzťah nič nehovorí.. a vlastne chce niečo, čo nepozná a nemusí fungovať..
akosi som nepochopila, že ti vadí, že on si svoj život "doslova užíval" - a ty nie. Vedieť si užívať život je veľké umenie! Ibaže ty to zjavne nevieš... Veď on si neužíval život na tvoj úkor, nijako ti tým neublížil, teraz prehodnotil svoje priority, chce zmeniť životný štýl, tak čo ti, sakra, vadí?! Ak mu nedôveruješ, že sa nevráti k starému životnému štýlu, nechaj ho tak (celkove sa mi zdá, že by bolo lepšie, keby si si hľadala iného, vy dvaja ste naprosto nekompatibilní)
Som zvedavá, ktorý 40tník nájde ženu, ktorá mu ešte porodí jedno, dve, tri deti...a na staré kolená sa bude o tie deti starať...teda žena, slobodná, bezdetná na prahu 40tky...
A hej viem, možno sa tu do mňa pustite, že koľké z vás rodili v 40tke atď. ale pre mňa osobne je to len a len trápenie...v 40tke už si treba život užívať a nie meniť plienky 😀
@enmery Tak toto je iné 😉 ja si napr. ako 37 ročná predstavujem, že spoznám 40tníka, bezdetného....pokiaľ sa spoznáme - samozrejme ako tak, prejde dajme tomu rok...rozhodneme sa, že ideme spolu bývať...potom že bude svadba...potom dieťa a to mám ja rodiť v 40-42 rokoch? on možno 45-50tník...no nie ďakujem...na prahu dôchodkového veku nemám zaujem meniť plienky, prechádzať rôznými situáciami vo výchove, hrať sa, učiť sa...ja mam 6 ročné dieťa a už čakám, kedy bude veľká a ja si konečne vyložím nohy a budem sa napchávať pred telkou 🤣
Mám takého kamaráta, on nám už frajerky ani nepredstavoval posledné dva roky, čo bol single😅 Ale prišiel čas, zatúžil po rodine a už 5 rokov je taký tatko domáci. Ale je pravda, že potenciálnym frajerkam nezvykol rozprávať o predchádzajúcich slecnach.

klasicke reci stareho mladenca kt chce dostat zensku do postele... a hned ako sa mu to podari si to rozmysli a uz sa usadit nebude chciet