Mám dať šancu rozvedenému mužovi s deťmi?
Ahojte. Píšem si na zoznamke s rozvedenym mužom s 2 deťmi. Ja mám 26 rokov som bezdetná. No sama som z rozvedenej rodiny a viem aké to je ťažké teda aspoň pre mňa , ale nezhody kvôli tomu vznikajú. Tie vzťahy sú všelijaké no.. ale snim si rozumiem, len si neviem predstaviť že jeho dvaja synovia by ma nenávideli tak ako ja nenávidím priateľku môjho otca 😅 ach jaj. S prvou jeho priateľkou vychádzam , doteraz sme v kontakte. No s druhou už nie. Ale to je jedno pointa je inde.
@misiak7777 Už si to nazvi akokoľvek, fakt, či škatuľkovanie. Jasné, že je to škatuľkovanie, v druhej časti príspevku si to potvrdila.
Ale mám pocit, že v tejto fáze naše výmeny názorov už strácajú význam, odpovedané autorke uz bolo z oboch strán a už sa musí teraz len sama rozhodnúť, či jej stojí za to ísť do toho vzťahu alebo to zabalí ;).
@strejdo001 jaj že nemám vzťah k deťom je skatulkovanie??😅😅 Správne je to fakt. A nebudem vyhľadávať takých mužov, keď viem že to na sebe nezmením a on s dieťaťom potrebujú pri sebe ženu, ktorá to tak chce 🙂🙂
@misiak7777 Si si to po svojom vysvetlila 🙉 Nieje škatuľkovanie, že nemáš vzťah k cudzím deťom, ale je škatuľkovanie, že chlapi s deťmi sú "červená".
U teba je to ešte ako tak normálne, menej normálne je to už u ženy, ktorá má sama dieťa, ale nechce k sebe chlapa, ktorý má dieťa.
Ale už naozaj myslim, že k tejto debate nemajú ďalšie komentáre zmysel, to je už len také ťukanie loptičky z jednej strany na druhu a späť.
@strejdo001 už len dodám, že keď nemám vzťah k deťom, je prirodzené že muž s dieťaťom je pre mňa červená.. asi to decko nehodí do koša, aby mi vyhovoval 😉😉
Nuž a je smutné ako sa tu spomínala tolerancia, ale žena s iným názorom a postojom je pomaly nenormálna.. ešte dobre že nie je stredovek a ženy si môžu vybrať s kým budú žiť ♥️
@misiak7777 Len je iné nechcieť muža s dieťaťom, lebo nemáš vzťah k deťom, alebo nechceš muža s dieťaťom lebo má dieťa a budeš sa cítiť na druhej koľaji. Pletieme hrušky s jablkami.
A nenormálne nieje mať iny názor, nie celkom normálne je mať dieťa, ale vyžadovať aby partner nemal.
Ale to je len môj názor, tak tiež ti nejak chýba tá tolerancia iného názoru. Alebo žeby to bola vzťahovačnosť?
K dejto téme už viac nemám čo dodať.....
@strejdo001 ja osobne nevyzadujem aby partner dieťa nemal!!! Je sakra rozdiel niečo vyzadovať (aby sa ho zbavil???) a rozdiell nezoznamovať sa s mužom s deťmi. Ja netvrdím, ze každý chlap s deťmi je rovnaký. Ale úprimne, pre väčsinu ludí sú jeho deti na prvom mieste, ako som už písala. A ja do takého vzťahu by som proste nešla
Inak vieš o možnosti, že aj deti si nesadnú? Ze si robia zle, bijú sa, posmievajú, nevhodne sa k sebe správajú?
@strejdo001 tu sa nikto nebaví o Tom, či by žena bola na druhej koľaji alebo nemá vzťah k deťom. Píšem mongolsky keď som viac krát napísala, že je ok, ak aj žena má dieťa ale nechce muža s dieťaťom??? Evidentne ty nie si normálny, keď nevieš akceptovať iných postoj a výber partnera.
Keď máš ešte len 26 rokov rozvedený muž s dvoma záväzkami vôbec neprichádza do úvahy, máš dosť času nájsť si muža bez záväzkov a bez zbytočných problémov naviac.
@huxy presne ja mam deti ,ale hladam chlapa pre seba.Ked mam volny vikend deti chodia k ex mat kanarata s ktorym vybehneme na vylet uvarime obed
Tiez nepotrehujem chlapa ,ktory sa mi bude starat o deti tie otca maju..A tsk isto si neviem predstavit vztah s dalsimi detmi..Casom ked deti vyrastu nech nezostanem sama.Ja sa o svoje deti postaram a nepotrebujem na to chlapa.Tak istp ani jehp peniaze ..Nech je pracovity ma svoje byvanie cize co ponukam tak nech ma aj on.Nie vsetci tuzia po muzovi s detmi a rovno ich k sebe nastahovat ako to zeny robia..Ona 2 deti on svoje a spoluzitie..No to si neviem ani nechcem predstavit.😀
Keby mi dcera v 26 zahlasila, ze zvazuje takto "zatazeny" vztah, tak nadsena by som nebola.
Si mlada a este mas cas na vyber. Vyber si niekoho s cistym stitom a rovnakou startovacou ciarou.
@kika845 a viem aj preco. Kolko je rozvedenych matiek s detmi? No vsak asi vela a asi je tomu tak preto, ze ten muz bol proste debil. Bezne sa zeny len tak z roztopase nerozvadzaju, uz len preto, lebo zena vydrzi viac a chce udrzat rodinu a ze je velakrat ekonomicky slabsia.
@barborachors
Tak na tom je kus pravdy,
Takisto ale nepochybne existuju aj zeny u ktorych si cely bytovy dom podava klucky ked je manzel na tyzdnovkach,
co je priklad kedy iniciuje rozvod muz.

@strejdo001 vlastne, ak si pozrieš toto fórum, väčšinou som myslel hlavne túto reprezentatívnu vzorku, no po skúsenostiach zo zoznamiek, neviem, asi takých žien bude oveľa viac...