icon

Mám dať šancu rozvedenému mužovi s deťmi?

27. dec 2024

Ahojte. Píšem si na zoznamke s rozvedenym mužom s 2 deťmi. Ja mám 26 rokov som bezdetná. No sama som z rozvedenej rodiny a viem aké to je ťažké teda aspoň pre mňa , ale nezhody kvôli tomu vznikajú. Tie vzťahy sú všelijaké no.. ale snim si rozumiem, len si neviem predstaviť že jeho dvaja synovia by ma nenávideli tak ako ja nenávidím priateľku môjho otca 😅 ach jaj. S prvou jeho priateľkou vychádzam , doteraz sme v kontakte. No s druhou už nie. Ale to je jedno pointa je inde.

Strana
z4
hedviga2
27. dec 2024

Za mňa nie

janai1
Odpoveď bola odstránená
leveta
27. dec 2024

Záleží aj od veku chlapcov aj či ich má doma pridelených...tam je tiež dost faktorov na rozmyslenie.
Ísť mladá do takéhoto vzťahu je tak trochu obeta. Ale nič nezvládnuteľné.
Môj manžel mal styri deti už, dve mal pridelené k sebe maloleté. Ďalšie dve máme spolu. Najstaršie dve žijú doteraz s nami a bez nich by som si už ani nevedela predstaviť život. Tretie dieťa je s nami v kontakte blízkom. Len jedna najmladšia chodí len "na otočku", vyrástla len s mamou viac menej.

marianarem
27. dec 2024

Nemusia ta vobec nenavidiet. Podla mna jedina otazka tu je, ci je pre teba prijatelna predstava prijat do svojho zivota dvoch cudzich chlapcov. Cize nielen mat vztah s chlapom, ale vo vsetkom ratat aj s nimi a ich povahy a osobnosti si nevyberies, uz su dane. Mne by napriklad takato predstava nevadila, bola by som tomu otvorena, a isla by som do vztahu aj s takym muzom. Ale uplne lahke to nie je a nie je to pre kazdeho.

777januska777
27. dec 2024

A ty sama máš rada deti? Vieš si predstaviť byť u neho na druhej kolaji? Vieš si predstaviť, že všetko sa bude prispôsobovať jeho deťom? Ze ak budete mat na seba napriklad malo času, tak aj ten spoločný čas co ste spolu by ste boli spolu s jeho deťmi?

sisska96
27. dec 2024

@janai1 Súhlasím. Mladá baba a vziať na krk 2 cudzie decká

zobaka
27. dec 2024

skor nie, v 26 rokoch varit a starat sa o dve deti cudzie nelakavé..kolko maju rokov? ma striedavu vychodu, ci su u matky?

koniarova
27. dec 2024

Určite nie. Maj svoje s mužom bez záväzkov.

dzulli1980
27. dec 2024

Si mladá, máš 26 rokov, kopu možností stretnúť muža bez záväzkov ... za mňa nie.

gribka1
27. dec 2024

Prečo je rozvedený?

koniarova
27. dec 2024

@gribka1 určite jej povie pravdu. 😂

3petka
27. dec 2024

Ak by som mala 26 a bola bez záväzkov určite by som sa nehrnula do vzťahu kde už deti sú.

gribka1
27. dec 2024

@koniarova Len som bola zvedavá na tú pravdu😂

zuzanita1609
27. dec 2024

Koľko má on? 😉

barborachors
27. dec 2024

Dovod rozvodu? To skúmaj a nie deti. Za mna vadny kus vrátený do obehu.

victoriab
27. dec 2024

Pises si na zoznamke. Nie, ty si s nim nerozumies. Vy su pisete. Nestretavate sa, nekomunikujete. Krmi ta bachorkami, predpokladam. Rozoravat sa s niekym, kdd vidis mimikus, gesta, ton hlasu a pisat, kde tliachas hocco ( pri pisani je clovek vzdy "odvaznejsi") je sakra rozdiel

zuzanita1609
27. dec 2024

No načo si zbytočne komplikovať život? Ty bezdetná a zrazu sa ocitneteš pri dvoch deťoch... A najlepšie,keď je chlap, ktorý hľadá ďalšiu matku pre svoje deti,typujem 45-50rocny, ktorý potrebuje vychovávať ešte aj 26rocnu 😏.

kvietok1233
27. dec 2024

Určite nie v tvojom veku

zuzanita1609
27. dec 2024

Och, tipujem 🙄🤭

lucia13022023
27. dec 2024

Nie.

deti95060810
27. dec 2024

máš 26...nie 36 a viac...
chlapov si ešte môžeš vyberať, ešte ich je veľa pre teba slobodných bez detí.... načo ti je chlap s 2 deťmi ?

huxy
27. dec 2024

@zuzanita1609 ja tiež tipujem cez 40.
A autorka, nie, nešla by som do toho v tvojom veku a už ani v mojom.

luccija
27. dec 2024

Ešte ste sa n

luccija
27. dec 2024

Nevideli a ty si už tak ďaleko.Chcela by som ho spoznať a potom by som sa rozhodla

mondolina
27. dec 2024

ty si s ním rozumieš? 🤣🙏 v akom zmysle?

zuza265
27. dec 2024

Ono je v celku narocne najma prve roky byt vo vztahu s niekym kto ma zavazky a teda 2 deticky. Pokial je expartnerka v pohode a oni dvaja funguju v pohode - je to lahsie. Ale nie nenarocne. Ked do toho vstupujes ani nevies co vsetko to obnasa. Ja v tvojom veku by som do toho nesla. Avsak ak tak stretnite sa a zistis ci si vobec pasujete aj osobne a nie len pisanim. Mozno z toho bude vztah a laska az za hrob. Ale byt takto vo vztahu, kde uz zavazky su, nie je jednoduche.

thunderdome
Autor odpoveď zmazal
kika845
27. dec 2024

@zobaka
"v 26 varit a starat sa o cudzie decka?"
Ziadne rypanie, nic v zlom,
len v 26 to je uz uplne v pohode vek aj na varenie, aj na decka, nie ze by musela mat vtedy,
ale si to napisala akokeby mala volakych 15.

mirro
27. dec 2024

Nie,nešla. A neidealizuj si to, je to veľmi ťažké. Pýtaj sa žien, ktoré majú partnera s deťmi z predchádzajúceho vzťahu. Nie slobodných, bezdetných ako by to videli ony.

thunderdome
Autor odpoveď zmazal
Strana
z4