icon

Mám dať šancu tomuto mužovi?

Dnes o 17:29

Ahojte, už dlho sa poznáme na diaľku s jedným mužom, ktorému som však nechcela dať šancu. Býva odo mňa 60 km, nechcela som to vôbec riešiť. Máme spoločných známych, sledujeme sa na sociálnych sieťach. Je veľmi inteligentný, sympatický muž, skôr pokojný, hĺbavý, ale zjavne sa vie aj odviazať. Je odo mňa o rok a pol mladší.

Tri red flagy tam mám.
1. Vzdialenosť - min. 60 - 75 min autom
2. Býva s rodičmi - síce vo veľkom dome, ale aj tak býva a to mi príde v zrelom veku divné
3. Jeho posledný vzťah bol s babou, ktorá mala o 18r menej.

V piatok prišiel za mnou. Boli sme spolu 4h. Káva, večera, kino. Bol to veľmi príjemný večer.
On ma chce vidieť zase, ja ho chcem vidieť zase. Ale... v hlave tam mám kontrolky.
On má 43 rokov, nikdy nebol ženatý, bezdetný.
Ja mám skoro 45r, nikdy som nebola vydatá, bezdetná.
Myslím si, že by potreboval mladšiu ženu, s ktorou si ešte môže založiť rodinu, ja to už nebudem. Niekde vzadu mi niečo hovorí, že by to bolo len prechodné, kým by opäť nestretol nejakú mladicu.

Neriešiť, stretávať sa uvidí sa?
Na druhej strane nechcem strácať čas niečím, čo nemá budúcnosť.

Strana
z2
anonym_31e1b4
Dnes o 19:40
@anonym_autor

@anonym_31e1b4 chcela som s ním opäť bývať, mať psa, a byť ako rodina. On bol starší odo mňa. Ale jemu to vyhovovalo presne takto. Ja sa nepotrebujem vydávať a nejdem sa množiť, ale aj dvaja môžu byť rodina.

@anonym_autor
Samozrejme, chápem.Jemu vyhovovalo stretávanie, poznam tiež takych muzov, i zeny, už su zvyknutí na taký životný štýl, tiež po 40-tke
Tak to skús s týmto, za pokus nič nedáš, možno vám to vyjde.

anonym_e30f62
Dnes o 19:45
@anonym_31e1b4

Pre mna dosť veľké redflag
1-43 ročný starý mládenec
V tomto veku stále slobodný, bezdetný
Koľko boli vo vztahu keď sa nikde neposunuli?
2-býva s rodičmi
Vzdialenosť by mi nevadila

@anonym_31e1b4 a čo také páry ktoré nemajú deti vôbec? tiež sa podľa teba nikde a nikdy neposunuli?
tu na mk sú ženy ktoré deti nechcú. Mne to príde ok, však každého vec.

anonym_2d1884
Dnes o 19:51
@anonym_ad87b5

@anonym_autor 43 rocny muz byva s rodicmi - to je asi odpoved na tvoju otazku😀😀😀 chudacik neschopny

@anonym_ad87b5 Preco by bol neschopny? Jaj vlastne ano na MK mala kazda vlastny byt bez hypo hned po skole a vobec nedostala ani cent od rodicov 😂

anonym_ad87b5
Dnes o 19:57
@anonym_2d1884

@anonym_ad87b5 Preco by bol neschopny? Jaj vlastne ano na MK mala kazda vlastny byt bez hypo hned po skole a vobec nedostala ani cent od rodicov 😂

@anonym_2d1884 prave ze borec neni po skole, borec uz mal mat dom postaveny a 4 deti🤣

anonym_47ac0d
Autor odpoveď zmazal
anonym_f039ad
Dnes o 20:40
@anonym_ad87b5

@anonym_2d1884 prave ze borec neni po skole, borec uz mal mat dom postaveny a 4 deti🤣

@anonym_ad87b5 prečo? Mnohé ženy nechcú deti a ešte mnohejšie nechcú žiť v partnerovej nehnuteľnosti. Chcú svoju. On už svoj byt má. Ani tak dobre, ani onak...
A mnohé ženy nechcú žiť v dome, ale v byte.

pilot911
Dnes o 21:05

...nerieš nezmysly....stretávate sa a uvidíš....alebo si v 45 vyberáš?

Strana
z2