Mám ísť von s chalanom, ktorý sa zdá byť sukničkárom?
Ahojte píšem si týždeň s jedným naozaj pekným chalanom, ale už len na prvý pohľad sa javí ako veľký sukničkár (je veľmi pekný, vysoký, potetovaný, chodí pravidelne cvičiť) a nemyslím si, že zrovna takýto chalan môže mať záujem o úplne normálnu babu resp o mňa..ku nemu by sa hodila nejaká vysoká baba, podobná ako je on..ja mám 160cm on 185cm čiže som od neho celkom krpec 🙄 ako dosť si s ním rozumiem, máme podobné názory, počúvame tu istú hudbu, takisto koníčky máme spoločné, vieme sa naozaj že dobre porozprávať telefonujeme aj hodinu..ale neviem neviem ako ďalej volal ma von, no vyhovorila som sa, že nemôžem, lebo som chorá...nemám z toho vôbec dobrý pocit už len keď sa pozriem na to ako vyzerá on a ja...nejde mi to ku sebe chápete ma 🙈 aj som sa ho pýtala aký mal najdlhší vzťah a on, že 2roky potom mal len také romániky a to má chalan 31 rokov...čo myslíte mám s ním íst normálne von? Neskutočne sa ho budem hanbiť..
a uz ste sa videli nazivo? fu no k nemu by som nesla ja osobne. teda pokial ti tiez nejde len o sex
@pralinka25 nevideli sme sa iba si píšeme a voláme
A ideš teda? 😆
no to by som sa bala ist takto na prve rande. pisat moze hocico. je to velke riziko.
Určite nie k nemu domov.
To, čo je, že on von nechodí? Ani do obchodu? Ani napr. do lesa, na výlet, posilňovňa,...?
Určite nie k nemu domov.
To, čo je, že on von nechodí? Ani do obchodu? Ani napr. do lesa, na výlet, posilňovňa,...?
@unicornlady to by jej bol taky chlap uz uplne na nic ze? Ale keca. Chce si zasexovat.
@unicornlady to by jej bol taky chlap uz uplne na nic ze? Ale keca. Chce si zasexovat.
@pralinka25 Určite si nechce zasexovať. Veď autorka je podľa seba škaredá. Volá ju domov z ľutosti predsa. Ale dobre sa jej stalo, hádam ju to nakopne na svojom sebavedomí popracovať, lebo to je dosť na bode mrazu a určite to ovplyvňuje interakcie s ľuďmi, teda hlavne s mužmi výrazne.
Problém nie je on ale tvoje sebavedomie. Či je sukničkár zistíš tým že ho viac spoznas a či sa k nemu hodis a má o teba záujem tak nechaj na neho. Ale riešiť vŕšku a výzor je také trosku povrchné vo vzťahu sú dôležité iné veci. A začínať si s niekým s tým že ja pre neho nie som dosť dobrá ta stavia do zlej pozicie. Si takáto a bodka. Pre niečo s tebou komunikuje
Prosím vás nebude z toho nič..dnes napísal len jednu správu určite má už zálusk na inú presne ako som predpokladala..nemôže byť z toho nič vážne 🤣 7hod neodpisuje to je tak keď ma niekto o vás záujem 🙃
Ak pracuje tak 7h je normálny čas
Ak pracuje tak 7h je normálny čas
@pikachu999 hej no..pisal, že v práci nieje na telefóne vôbec..ale naozaj neviem čo s tým stretkom či ísť, alebo nie..keďže mi navrhol stretnutie u neho a to sme sa nikdy nevideli..podľa mňa to bude nejaký dilino
Autorka s niekým s kým aj len píšeš nikdy v žiadnom prípade nechod na prvé stretnutie k nemu domov. Nikdy. Vždy niekam von a keby to aj ako dobre dopadlo nikdy s ním potom nechoď niekde kde by ste boli sami. Ak bude trvať len na stretku u neho rovno ho zablokuj
Ja by som na prvé stretko nešla k nikomu domov je to divné
...ja by som neváhala.Hovori sa:Nevyskusas, nevieš...
.... pôvodne ste písali,že ísť von.K dotyčnému domov určite nie, veď neviete,že s kým máte dočinenia
Tak čo, ideš? 😀 Akoze moj muz, ked sme sa spoznali, mi tiez vela nepisal cez spravy.. V kancli nemohol byt na mobile takze jedine skoro rano alebo potom az vecer 🤠 a on strasne nerad píše..tiez som si mohla hocičo nahovarat, ale on proste telefon do ruky nevezme 😀
Tak čo, ideš? 😀 Akoze moj muz, ked sme sa spoznali, mi tiez vela nepisal cez spravy.. V kancli nemohol byt na mobile takze jedine skoro rano alebo potom az vecer 🤠 a on strasne nerad píše..tiez som si mohla hocičo nahovarat, ale on proste telefon do ruky nevezme 😀
@cakanka22 áno áno ideme cez víkend 😃🤭
A idete teda von? Ukecala si ho?
Jeee a k nemu či niekam von? 😀 čakám potom na správu 👍
Jeee a k nemu či niekam von? 😀 čakám potom na správu 👍
@unicornlady ja som nemusela nikoho ukecavat 🙂 navrhol mi znova stretnutie, tak som súhlasila..
@cakanka22 myslím, že keby som išla ku nemu išlo by mu len o jedno a ja taka nie som, takže sa stretneme niekde vonku a tak zistím o čo mu naozaj ide 🙂
Bola som s ním a ako inak dobre som odhadla aj tohto..po asi 10min sa ma spýtal či ma môže pobozkať hovorim mu, že nie...za 5min zas, že či to môže aspoň skúsiť a takto dokola..mala som pravdu išlo mu len o sex, ktorý samozrejme nedostal..po asi hodine keď videl, že to je márna snaha povedal: zaveziem ťa domov? vidím, že nič nebude 🙈 tak ma zaviezol domov a viac mu neplánujem napísať ani len bodku..
Korunovany chuj
To je ten čo ti včera neodpisoval?
Bože to je čistý chuj 🤦čo tým chlapom dávajú viagru do pitnej vody? Každý by len trtkal ľúbiť nemá kto. A veď čo ruky ma zdravé nech si pomôže sam debil
Bože to je čistý chuj 🤦čo tým chlapom dávajú viagru do pitnej vody? Každý by len trtkal ľúbiť nemá kto. A veď čo ruky ma zdravé nech si pomôže sam debil
@sova7 Napísal mi, ze nech prídem ku nemu večer domov, že sa nebude o nič snažiť..napísal, že si objednáme pizzu a pustíme film...sam tomu neverí 😃🤦🏻♀️
By som mu napísala nech ti pizzu donesie a môže si ísť tak domov honit..😂
By som mu napísala nech ti pizzu donesie a môže si ísť tak domov honit..😂
@pikachu999 milujem 🤣🤣🙏🏻
Prosím! Autorka zablokuj toho honibrka nema to zmysel on myslí vtákom s toho nič dobré nebude
Asi teraz nemá do čoho pichnúť teba berie že si uvarená a boli ho uz ruka je to debil pre neho je žena iba diera ja by som mu dala takú že by mu sopel na krku vyvrtal zavit

a uz ste sa videli nazivo? fu no k nemu by som nesla ja osobne. teda pokial ti tiez nejde len o sex