Mám ísť von s chalanom, ktorý sa zdá byť sukničkárom?
Ahojte píšem si týždeň s jedným naozaj pekným chalanom, ale už len na prvý pohľad sa javí ako veľký sukničkár (je veľmi pekný, vysoký, potetovaný, chodí pravidelne cvičiť) a nemyslím si, že zrovna takýto chalan môže mať záujem o úplne normálnu babu resp o mňa..ku nemu by sa hodila nejaká vysoká baba, podobná ako je on..ja mám 160cm on 185cm čiže som od neho celkom krpec 🙄 ako dosť si s ním rozumiem, máme podobné názory, počúvame tu istú hudbu, takisto koníčky máme spoločné, vieme sa naozaj že dobre porozprávať telefonujeme aj hodinu..ale neviem neviem ako ďalej volal ma von, no vyhovorila som sa, že nemôžem, lebo som chorá...nemám z toho vôbec dobrý pocit už len keď sa pozriem na to ako vyzerá on a ja...nejde mi to ku sebe chápete ma 🙈 aj som sa ho pýtala aký mal najdlhší vzťah a on, že 2roky potom mal len také romániky a to má chalan 31 rokov...čo myslíte mám s ním íst normálne von? Neskutočne sa ho budem hanbiť..
By som mu napísala nech ti pizzu donesie a môže si ísť tak domov honit..😂
@pikachu999 viem na akú pizzu ma on chuť 🤣s touto jeho technikou lovu ho uz musí strašne boliet ruka
@pikachu999 viem na akú pizzu ma on chuť 🤣s touto jeho technikou lovu ho uz musí strašne boliet ruka
@sova7 isto je to taký ten typ čo raz pichne a do 10 sekúnd bude a babe sa o ňu neobtrrie ani jazykom 🙈

Prosím! Autorka zablokuj toho honibrka nema to zmysel on myslí vtákom s toho nič dobré nebude
Asi teraz nemá do čoho pichnúť teba berie že si uvarená a boli ho uz ruka je to debil pre neho je žena iba diera ja by som mu dala takú že by mu sopel na krku vyvrtal zavit
@sova7 🙏🏻❤️