icon

Mám kúpiť kvetinu na druhé rande?

hellsing
31. mar 2025

Ahoj.
Idem dnes na druhé stretnutie s dievčaťom, ktorá je veľmi sympatická a milá.
Ženský pohľad na vec, kúpiť nejakú malú kochlikovú kvetinu, alebo radšej nie, aby si nemyslela, že sa naňu tlačí príliš skoro s nejakými darčekmi?
Kto pozná moj nick, vie , že som tu písal o mojom vzťahu, kde mi predošlá vyčítala, že som všetko riešil príliš rýchlo a skoro a podobne.
Potešilo by Vás také niečo?
ďakujem

Strana
z5
mabose
31. mar 2025

@hellsing keď už chces tak jej kúp jednu ružičku nemusíš kyticu alebo crepnikovy kvet ideš s ňou povedzme do kina a ona ju bude vláčiť so sebou

babababka
31. mar 2025

Kochlíkový určite nie,ale kvet-kvietok poteší.

7miriam77
31. mar 2025

S kvietkom nič nepokazis,podľa mňa je to veľmi milé gesto 👍

janinah
31. mar 2025

Z dovodu skladnosti radšej čokoladu.Je mile neprist s prazdnymi rukami.

nika23t
31. mar 2025

@hellsing druhé rande, nie. Nechcela by som dostať kvet ani nič na druhom stretnutí. Možno po niekoľkých stretnutiach, keby už bolo jasné, že to bude pokračovať.

enmery
31. mar 2025

Ty si nepoučiteľný😵‍💫

doriiis
31. mar 2025

Kvet v kvetináči určite nie! Ak chces kvet tak normálnu malú kyticu.Taku,ktorá zvadne

mk22
31. mar 2025

Na 2.rande by ma kvetinka nepotešila.
A už vôbec nie v črepníku.

deti95060810
31. mar 2025

nič nekupuj, načo.
je to len druhé rande.

januska12323
31. mar 2025

V kvetináči? A má ju celé rande nosiť v rukách?

vandica
31. mar 2025

@hellsing na druhom rande radšej nič. Tiež by som to brala tak hrrr. Neskôr kvietok ružu, alebo čoko.

hellsing
autor
31. mar 2025

@janinah Pojdeme zjavne do kaviarne tak tam bude sladkeho dost 🙂 .

@januska12323 Mozem predsa ja a potom ju odprevadim domov.

la_dolce_vita
31. mar 2025

Mna by to potesilo velmi, mam rada kvety. Stalo sa mi, ze muz prisiel s ruzou uz na 1.stretnutie a mne to imponovalo. Krasne gesto, take getlemanske.. a staci jedna ruza.

bg92
31. mar 2025

jednu ruzu, urcite nic v kochliku!

siska53
31. mar 2025

@hellsing Ak tak strasne chces, tak nejaku malu cokoladku. Ale asi by som pockala do tretieho rande.
Kludne kvet - ruzu. Ale nie v kvetinaci, prosim!!! Alebo tu cokoladu.

hellsing
autor
31. mar 2025

Je to zatiaľ 50 na 50 🙂
Jední áno jední nie. čokoládu nechcem, lebo je šanca že pojdeme do kaviarne.

@enmery Ak myslíš. 🙂

kitycat
31. mar 2025

@hellsing nie nic nekupuj

Ked budete ofiko randit, tak mozes, ale takto na zaciatku nie, od teba by to posobilo zufalo. Ved zaplatis kafe, naco dalsie vydavky

enmery
31. mar 2025

@hellsing Nemyslím, viem. Stačili Tvoje 2 témy. Ty by si mal riešiť terapeuta a nie kupovať "kochliky" na druhé rande.

moonlight1210
31. mar 2025

@hellsing Este nic nekupuj. To si nechaj na nejake piate rande. Cokoladku a tak. Drobnosti, co odlozi aj do kabelky. Aby jej to nezavadzalo v rukach na rande. Alebo to niekde nezabudla polozene. Bude vas to mrziet oboch.

Vo vacsine pripadov zena este nic necaka, len tvoju spolocnost. A to hlavne milu, gentlemansku. Taku, co vzbudzuje pocit bezpecia a zaujmu o nu. Takze sa zaujimaj, nechaj ju hovorit, ak sa na nieco zo svojho zivota postazuje, vyjadri porozumenie a nedavaj (este) rady (beztak nepoznas este cele pozadie, kedze ju este dobre nepoznas).

Radsej ju niekam pozvi mana kavu, caj, keksik k tomu, ked uz tak. To sa ceni.

letfenixa
31. mar 2025

Bežne som na prvom rande dostávala kvet, ale nie v kvetinaci.

evcagabi
31. mar 2025

Nie, nestrapnuj sa

mischy00
31. mar 2025

Žiadny kochlik, len prosím ťa neotravuj dievčinu celý večer s tvojím pribehom , preboha živého. Si sa nejako rýchlo odmiloval, tam si si mal ísť zabehať na hrádzu radšej

torysheer
31. mar 2025

Preboha, kochlik?? Myslim že netreba ani čokoládu ani ružu zatiaľ, len nechaj hovoriť ju, pýtaj sa, zaujimaj sa, a hlavne aj počúvaj čo hovorí. To je viac než kvet. (A nerozoberaj na druhom rande minule vzťahy ani jej ani tvoje!)

januska12323
31. mar 2025

Jednu ružu do ruky a nie kochliky.

mk22
31. mar 2025

@mischy00 😃zabehať na hradzu

jaskolka
31. mar 2025

@hellsing určite nie kvet v kvetináči,keď už,tak normalne jednu kvetinu,ani nie ružu,tie mi prídu už také "pre vážnejšiu známosť". Hoci gerberu napríklad,to je také neutrálne.

zobaka
31. mar 2025

v kvetinaci? Ja by som musela posunut dalej, nemam ziadne kvety 😂 toto urcite nerob, aj keby mala rada kvedy, bude si mysliet, ze si divny na prve, ci druhe stretko by som nechcela nic dostat, chodit po meste s kvetom "akoze iz sme par" a este nevies ci sa jej vobec budes pacit

karolinakr
31. mar 2025

ked jej bude cely večer rozpravat pribeh s ex, tak kochlik sa zíde, lebo živa kvetina do 5.5hod vyschne..

kavasmliekom
31. mar 2025

@hellsing mne by sa páčilo, keby som išla s chlapcom okolo nejakého kvetinárstva a on by zabehol kúpiť nejakú ruzicku. Vedela by som, či som mu sympatická, či nie. Také, že prídeš už s kvetom, je taka klasika, slušnosť. Ale určite nie v kvetináči 🙂

cacianka
31. mar 2025

@la_dolce_vita aj ja som dostala 1 ružu na prvom stretnutí, veľmi potešilo toto milé gesto a aj po 20 r. si spomínam

Strana
z5