Mám kúpiť kvetinu na druhé rande?
Ahoj.
Idem dnes na druhé stretnutie s dievčaťom, ktorá je veľmi sympatická a milá.
Ženský pohľad na vec, kúpiť nejakú malú kochlikovú kvetinu, alebo radšej nie, aby si nemyslela, že sa naňu tlačí príliš skoro s nejakými darčekmi?
Kto pozná moj nick, vie , že som tu písal o mojom vzťahu, kde mi predošlá vyčítala, že som všetko riešil príliš rýchlo a skoro a podobne.
Potešilo by Vás také niečo?
ďakujem
@moonlight1210 Ahoj, ďakujem ti. Samozrejme planujem si niekde sadnúť. Tak ako som ju pozval na prvé na kávu. Vravela, mi že prvé čo mala predomňou mala také divné, nemala dobrý pocit,už z toho chlapa ked ho videla z diaľky. Vraj ženy to vycítia, kedď je niekto divný. Nuž a pri mne neutiekla,boli sme spolu asi 3-4 hodiny, stým,že som ju odprevadil aj domov, aby neišla sama.
@mischy00 Nemám ani v umýsle, ale tie ženy sa hneď pýtaju prečo a kedy som sa rozišiel. A že čo sa stalo a podobne, ako ich odpinkovať slušne? ja som len vždy dodal, že to bola narcistka, klamala ma a schádzala sa s iným,bola rozvedené a end of story.
@zobaka Nie je to prvé , druhé 🙂
@hellsing je to individualne - mna by potesila prave crepnikova rastlina - optimalne izbova, nie nejaka jednorocna, a kludne aj na prvom rande 😃 a napriklad cokolada by u mna zostala nevyuzita, akurat by som potom posunula dalej.
Za mna zlata stredna cesta je jeden jednoduchy kvietok, tym nic nepokazis a ak to slecna vyhodnoti ako nevhodne, tak aspon vies, ze tie sympatie neboli vzajomne.
Ono to 50 na 50 aj bude, lebo tiež sme každá iná, jedna romantickejšia duša, druhá zas na to ide radšej pomalšie lebo môže mať negatívnu skúsenosť napríklad alebo je proste pragmatickejšia, niekto je na darčeky a je to jej jazykom lásky, iná ich nemusí mať rada vôbec a nevie ich prijímať… žiadna z nás ti nepovie ako zareaguje ta tvoja slečna, keďže ju nepoznáme…
@hellsing slušne odpovedať, že mal som vzťah, ktorý skončil po roku, dvoch. Nenadavaj ani neopisuj byvale vzťahy, ani ženy. Mne keby muž začal hovoriť, ako bola bývalá sviňa, podvádzala ho, chodila po baroch... Atď, asi by ma zaujímalo, prečo od neho utekala, nie jeho ľutovala. 😉
@mk22 áno !! na 15 stranách
@enmery
@karolinakr
Ano, je to on.
Tak mu teraz drzme palce, ked sa zda, ze sa konecne chce posunut. Nech mu to vyjde.
@hellsing pozri sa, každy ti napísal, že nie,..mne by veľmi lichotilo, keby mi i kyticu trebars doniesol, ja som romanticka, takže by som to uvitala
..ty o kvetoch,ona o sexe 🤭😆
.. včera večer som tu zahliadla diskusiu od jednej, že sa chystá na druhé rande...to nemôže byť náhoda 😁🤭
Na druhom rande by ma to viac vystrašilo ako potešilo 🙂. Ešte nevieš, ako to vníma ona, počkaj. Skôr keď sa chystáte niekde do kaviarne, zaplať útratu 🙂.
ja by som nechcela nič... pripadalo by mi to, že chalan sa chce silou mocou votrieť do priazne a že mu musím byť za to vďačná a zaviazaná a teda ho neopustiť, ak by mi nevyhovoval...
Keďže ja už nerandim skoro 100 rokov, tak ani neviem co by ma potešilo....a ci môj muž nosil niečo na naše rande, fakt si nepamätám 😀. Ale pre mňa by bolo napríklad milé také spontánne gesto, idete okolo lúky a ty odtrhnes len tak kvietok a podas jej ho. Nieje to kúpené, vopred pripravené ale za mňa by to malo svoje čaro. Zas teraz nemyslím ze niekomu osklbes kvetináče alebo predzahradku 😆😆😆
Ružička jasné. ☺️ Len tam prosím ťa nenabehni s tou najväčšou orchideou v črepníku. 😅
@mischy00 Ja neviem, ja nechcem nič vysvetlovať, ale vieš koľko sa ich už pýtalo? Aspoň 3.
Aj táto slečna bola veľmi zvedáva ako dlho som slobodný, prečo , čo sa stalo. A nemohol som ju len tak odpinknúť, že moj problém. Tak som jej povedal, že som mal dočinenie s klamárkou, manipulatorkou(možno ten nôž som nemusel spomenúť, ale mal som pocit,že si myslí, že som myšlienkami pri bývalke.) a dávala stále otázky. Ale ja som to rád stočil na iné témy , nech mi o sebe niečo povie. Aj sme sa zasmiali pobavili.
Ale zariadim sa tak, že jej nekúpim kvetiny, ale zaplatím kaviareň, prípadne sa prejdeme centrum.
ďakujem vám
Kvet v kvetináči nie. Ale ružu určite áno
@mischy00 Ja viem, nechcem to riešiť na stretnutí. To som spravil len pri tých , kde som nevidel, že by z toho niečo bolo. A dokonca jednu tú predošlú to tak zaujímalo, že mi vravela, ako si z toho nemám nič robiť a že som bol využitý bla bla bla :D
Tu, pri tejto slečne sa chcem zameriať na nás, pohodlný večer pri malinovke, koláč, nejaké zážitky poviem.
Asi aj preto som jej ten nôž spomenul, pretože som nejako cítil,či nemá pocitm že by som sa vrátil. Lebo sa opýtala či som slobodný. A ja som jej potom na konci dodal,že ma táto skúsenosť spravila silnejším a viem akú mam cenu,čo chcem od života a že takáto skúsenosť ma veľa naučila, že dvakrát do toho istého nechcem ísť. Tak uvidíme ako to dnes vypáli 🙂
Počkajte baby, to nemal byť kvetináč veľký , ale taký prtulatý krpatý co tam vojde asi len malý kaktusík. Ale dobre, nechám tie kvietky na 3(?)-4 rande. Ak bude súhlasiť.
Noo najskôr som ti chcela napísať,že možno- tulipány 💐😁(v kvetináči určite nie☺️),ale potom,čo som si prečítala tvoj komentár,že si jej už spomínal,čo zač si mal bývalku tak kvety by som už nepriniesla žiadne...🙈 Ja by som si to vyhodila,že je ešte skrytý problém niekde v tebe (neber si to osobne),ale keď sa na jednom rande "nadáva"na bývalú priateľku a na druhé rande sa donesie kvet,mne mi blikala kontrolka,že sa a možno veľmi snažíš a nemusí to byť dobré znamenie 😅 takže radšej len zaplať za kávičku ak chceš,a kvety nechaj na neskôr, až keď budeš aj ty ju poznať ☺️😁
mna vzdy potesi kvet, aj na prvom druhom alebo tretom rande. je to mile. ale nie v kochliku, rezane kvety.
@vrabcek15 Ok ona sa mi tiež posťažovala, aké divné rande mala predo mnou,a začala sa pýtať na mňa ako dlho som sám a prečo. Snažil som sa v skrátke povedať , len toľko , aby to neišlo veeeľmi do detailov. Usmievala sa na mňa aj sme sa smiali, čiže fakt nepotrebujem si to pokašlať bludmi co bolo.
@mischy00 presne tak. keď bude hneď od začiatku príliš aktívny a vtieravý, veľmi rýchlo stratí u nej rešpekt a obmotá si ho okolo prsta, ani nebude vedieť ako a čoskoro ju prestane baviť...
@tamtamka26 žiaľ, on je ten typ a toto sa nezmení. Musí pochopiť, že sexi a zaujímavé je to, ak chlap drží aj mierny odstup a nejde sa so ženy hneď poskladať....nemá byt arogantný ani sa tváriť, že ho žena nezaujima. Ale nesmie byť prehnane citlivý, vtieravy a po 1 rande vyznania, že aj Shakespeare by sa mohol schovať.

@karolinakr to je ten mladík co nám dával update rozchodu?