Mám kúpiť kvetinu na druhé rande?
Ahoj.
Idem dnes na druhé stretnutie s dievčaťom, ktorá je veľmi sympatická a milá.
Ženský pohľad na vec, kúpiť nejakú malú kochlikovú kvetinu, alebo radšej nie, aby si nemyslela, že sa naňu tlačí príliš skoro s nejakými darčekmi?
Kto pozná moj nick, vie , že som tu písal o mojom vzťahu, kde mi predošlá vyčítala, že som všetko riešil príliš rýchlo a skoro a podobne.
Potešilo by Vás také niečo?
ďakujem
No maximalne tak 1 ruzu,ta neurazi,ale urcite nic viac!Preboha len nie kvet v kvetinaci 🙈🙈🙈
@hellsing tešíme sa o pár týždňov na novú tému ako si ty chudiatko a ona cvok
Baby, môžete mi to zhrnúť? 😁 Viem, že písal ale téma už vymazaná a ja pamätám len že boli obaja divní. Diky
@januska12323 To si píšte do smsiek a súkromných správ, ďakujem.
Asi nic z toho 🙂 Slecna nedvihla telefon, na spravu na whatsapp nereaguje zatial. Takze neviem ci mam byt beta dotieravec a este skusit smsku, ci to plati alebo nie. Ach jaj 🙂
@hellsing samozrejme, že nie! ty vôbec čítaš, čo ti tu píšeme? pred koľkými hodinami si jej volal? buď sa ozve neskôr, alebo neozve a budeš vedieť, na čom si! Kriste, nevtieraj sa!
Skus este messenger a pockat ju u nej 😅😅😅😅
Nie čakaj kým sa ozve ona.
Je to mile gesto, ale ber aj z praktickeho hladiska, treba to niest cely vecer/cas co budete spolu.. akoze aj kytica je taka otazna, aby bolo miesto vobec kam ju polozit na stole.. a aby nedoniesla domov uz len vypelichane stonky. Nechala by som to na inokedy
A nedoniesla nic alebo coko, nieco male, xo strci do kabelky a mozno si da zajtra, aj si spomenie na teba 😉
@januska12323 nech čaká pred barákom s kochlíkom, to ju poteší !
@karolinakr 😆😆😆mňa tu dnes v robote asi z vás picne od smiechu
Kľud kľud 🙂
Ja lenže , keby povedala nie , mohol som dohodnúť si niečo iné 🙂 Ale počkám na jej reakciu.
Tak akurát došla správa, že sa nechce stretnúť, žiadna špecifikácia.
Za mňa žiadna kvetina, chodte na kávu, otvor a podrz dvere, zaplať kávu ,to stačí na druhom rande
A tak som jej ešte napísal, že čo ju odradilo, či som teda nesympatický a tak. Nech sa Viem poučiť. 🙂
Čo už taký je život.
@mischy00 😂

@mischy00 no tak musí len dúfať, že si nájde takú podobnú, ktorá bude za to vďačná. Môj brat robil a aj teraz robí zo seba presne to isté - blba, ktorého na chleba natrieš a veru tak aj dopadol 🙊