icon

Mám kúpiť kvetinu na druhé rande?

hellsing
31. mar 2025

Ahoj.
Idem dnes na druhé stretnutie s dievčaťom, ktorá je veľmi sympatická a milá.
Ženský pohľad na vec, kúpiť nejakú malú kochlikovú kvetinu, alebo radšej nie, aby si nemyslela, že sa naňu tlačí príliš skoro s nejakými darčekmi?
Kto pozná moj nick, vie , že som tu písal o mojom vzťahu, kde mi predošlá vyčítala, že som všetko riešil príliš rýchlo a skoro a podobne.
Potešilo by Vás také niečo?
ďakujem

tamtamka26
31. mar 2025

@mischy00 no tak musí len dúfať, že si nájde takú podobnú, ktorá bude za to vďačná. Môj brat robil a aj teraz robí zo seba presne to isté - blba, ktorého na chleba natrieš a veru tak aj dopadol 🙊

maminkadeticiek
31. mar 2025

No maximalne tak 1 ruzu,ta neurazi,ale urcite nic viac!Preboha len nie kvet v kvetinaci 🙈🙈🙈

misiak7777
31. mar 2025

@hellsing tešíme sa o pár týždňov na novú tému ako si ty chudiatko a ona cvok

januska12323
31. mar 2025

Baby, môžete mi to zhrnúť? 😁 Viem, že písal ale téma už vymazaná a ja pamätám len že boli obaja divní. Diky

hellsing
autor
31. mar 2025

@januska12323 To si píšte do smsiek a súkromných správ, ďakujem.

tim23
31. mar 2025

@hellsing kúp jej jednu ružu. Som si istá, že sa poteší

mk22
31. mar 2025

@hellsing vidíš ako zle sa o sebe číta.. Ale tak popísal si toho dosť, jeden by neveril ze človek je schopný robiť blbiny, správať sa, ako ty.
Preto aj do budúcna, si dva x rozmysli, čo povieš, urobíš, hlavne v reálnom živote..

hellsing
autor
31. mar 2025

Asi nic z toho 🙂 Slecna nedvihla telefon, na spravu na whatsapp nereaguje zatial. Takze neviem ci mam byt beta dotieravec a este skusit smsku, ci to plati alebo nie. Ach jaj 🙂

tamtamka26
31. mar 2025

@hellsing samozrejme, že nie! ty vôbec čítaš, čo ti tu píšeme? pred koľkými hodinami si jej volal? buď sa ozve neskôr, alebo neozve a budeš vedieť, na čom si! Kriste, nevtieraj sa!

nika23t
31. mar 2025

@hellsing ty si celý čas ideš svoje. Ja sa jej ani nečudujem.

evcagabi
31. mar 2025

Skus este messenger a pockat ju u nej 😅😅😅😅

januska12323
31. mar 2025

Nie čakaj kým sa ozve ona.

pralinka86
31. mar 2025

Je to mile gesto, ale ber aj z praktickeho hladiska, treba to niest cely vecer/cas co budete spolu.. akoze aj kytica je taka otazna, aby bolo miesto vobec kam ju polozit na stole.. a aby nedoniesla domov uz len vypelichane stonky. Nechala by som to na inokedy
A nedoniesla nic alebo coko, nieco male, xo strci do kabelky a mozno si da zajtra, aj si spomenie na teba 😉

karolinakr
31. mar 2025

@januska12323 nech čaká pred barákom s kochlíkom, to ju poteší !

mischy00
31. mar 2025

@hellsing píšeme ti, že muž nemá byt vtieravy...tak počkaj ,možno nieje pri mobile, neboj spravu si nájde. Bože, ty si nenapravitelny.🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️...

mischy00
31. mar 2025

@karolinakr 😆😆😆mňa tu dnes v robote asi z vás picne od smiechu

hellsing
autor
31. mar 2025

Kľud kľud 🙂
Ja lenže , keby povedala nie , mohol som dohodnúť si niečo iné 🙂 Ale počkám na jej reakciu.

hellsing
autor
31. mar 2025

Tak akurát došla správa, že sa nechce stretnúť, žiadna špecifikácia.

nyphadora
31. mar 2025

@hellsing nic jej nenos 🙈, vies vobec ci ma vobec rada kvety a ake ?

evaachesa
31. mar 2025

@hellsing možno našla tvoju diskusiu, spoznala vás v nej a zľakla sa. 🫣

sense
31. mar 2025

Za mňa žiadna kvetina, chodte na kávu, otvor a podrz dvere, zaplať kávu ,to stačí na druhom rande

hellsing
autor
31. mar 2025

@evaachesa Snadla? Co tym myslis prosim ta?

evaachesa
31. mar 2025

@hellsing našla/objavila...ženy zvyknú chodiť na MK a čítať zaujímavé diskusie. 🫣

demodun
31. mar 2025

@hellsing určite nie v kvetináči 🙈
Veď teraz je kopec krásnych jarných kvetov. Narcisy, tulipány, kľudne aj len jednu ružu.
Mňa by to potešilo 😉

mischy00
31. mar 2025

@hellsing no vidíš to, a ty si chcel už kupovať bukrety, kochliky, dobre že nie celé parenisko

hellsing
autor
31. mar 2025

A tak som jej ešte napísal, že čo ju odradilo, či som teda nesympatický a tak. Nech sa Viem poučiť. 🙂
Čo už taký je život.

karolinakr
31. mar 2025

@mischy00 😂

romiada
31. mar 2025

@hellsing podľa mňa to zbytočne silíš. Ved stačí pozvanie na kavu, zakusok.

demodun
31. mar 2025

@hellsing ach až teraz čítam.
Prosím ťa, na budúce už žiadne siahodlhé slohy o bývalej, nôž už absolútne nespomínaj.
A hlavne na bývalú nenadávaj, lebo to zhodnotí tak, že za pár mesiacov sa budeš takto vyjadrovať aj o nej

evaachesa
31. mar 2025

@demodun prosím ťa čo bolo s tým nožom? Nikde som to tu nezachytila.