Mám kúpiť kvetinu na druhé rande?
Ahoj.
Idem dnes na druhé stretnutie s dievčaťom, ktorá je veľmi sympatická a milá.
Ženský pohľad na vec, kúpiť nejakú malú kochlikovú kvetinu, alebo radšej nie, aby si nemyslela, že sa naňu tlačí príliš skoro s nejakými darčekmi?
Kto pozná moj nick, vie , že som tu písal o mojom vzťahu, kde mi predošlá vyčítala, že som všetko riešil príliš rýchlo a skoro a podobne.
Potešilo by Vás také niečo?
ďakujem
@mk22 nevie si udržať ženu, nevie randit, viesť konverzáciu, zaujať, v podstate my ho tu mame učiť finty, ako sa ma správať na rande 🤦♀️, vravím, problém je on ako muž, je to proste typický traged. Už teraz viem, že keby stretol ženu ako som ja, tak s nim v pohode vytieram dlážku, stačí mi na to par milých slov a úsmev.
Načo sa tak ženieš do ďalšieho vzťahu? Keby som na nezáväznom stretnutí s mužom a povie mi, že sa rozišiel pred mesiacom tak by som hneď vedela, že druhé rande nebude. Ved si daj čas, venuj sa sebe, nájdi si nejaké hobby nechaj si to všetko prejsť hlavou a až potom sa poobzeraj po inej, takto evidentne ešte nemáš spracovaný vzťah s ex, a prenášaš to na iné dievčatá, s ktorými by si si za iných okolnosti možno naozaj sadol.
Hm to by bolo v poriadku, ale váš rozhovor bol asi vedený viac štýlom som na rande než kamarátske stretko, keď sa to vždy otočilo na tému bývalé vzťahy.
@n3la Zjavne to tak zobrala, lebo veľmi rýchlo chcela osobné stretnutie pred písaním. na čo som ja kývol a ani moc sme si nepísali pred prvým stretnutím, nechal som ju v kľude.
@mischy00 rád sa rozprávam a smejem, mám rad spoločnosť. Prečo nie? Viem isť von s chalanmi, ale tak ženská spoločnosť mi je príjemná. Neviem, robím zle ak sa tak pýtaš.
Daj sa na nejaky sport, citaj si, pocuvaj hudbu, chod von ked tak s nejakym kamosom. Ur ite nehladaj momentalne vztah.. ako teda citam nedavno si sa rozisiel s partnerkou ..ak to je cerstve a este ta ohrozovala nozom.. asi mas z toho aj tak trochu traumu nie? To by si mal riesit v prvom rade. A potom mozes riesit dalsi vztah. Ak sa nemas vobec s kym porozpravat tak naj je psycholog. To by som riesila urcite. Lebo ked hocikomu bude rozpravat o takychto veciach, zlaknu sa.
@hellsing je rozdiel ženská spoločnosť a rozdiel randit. Myslím si, že keď zavoláš starú kamošku na kávu, berie to že si pokecate a nič viac. Ak voláš cudziu ženu von, za mňa je to rande, kde ta chce spoznať. Preto píšem, že ak si chcem pokecat, nebudem to robiť s cudzím mužmi, ktorí by to vyhodnotili celkom ináč.
Ale ty si to tiež bral ako niečo viac keď si chcel priniesť kvetinu. Chápem, že sa chceš s niekým porozprávať, ale asi si daj pauzu od ženskej spoločnosti a venuj sa sebe, keď budeš vyrovnaný a vedieť čo chceš, budeš lepšie pôsobiť na ženy, je to z muža cítiť keď je taký pomýlený, stratený.

@hellsing ja sa divím že neušla už z rande. Počúvať o tom ako ohovaras byvalu, ten črepník s kvetinou (na potencionalnom druhom rande) by som ti otrepala o hlavu. Si sebestredny, ty riešiš len seba, nedivím sa bývalej, ani tejto (chvalabohu že ťa tak rýchlo prekukla). Ty nevieš počúvať, nezaujímajú ta iní, chces stále riešiť seba a rozprávať o sebe. To znamená že nie si vyrovnaný sám so sebou. Kým si toto neujasnis, nehladaj vzťah.