icon

Mám kúpiť kvetinu na druhé rande?

hellsing
31. mar 2025

Ahoj.
Idem dnes na druhé stretnutie s dievčaťom, ktorá je veľmi sympatická a milá.
Ženský pohľad na vec, kúpiť nejakú malú kochlikovú kvetinu, alebo radšej nie, aby si nemyslela, že sa naňu tlačí príliš skoro s nejakými darčekmi?
Kto pozná moj nick, vie , že som tu písal o mojom vzťahu, kde mi predošlá vyčítala, že som všetko riešil príliš rýchlo a skoro a podobne.
Potešilo by Vás také niečo?
ďakujem

hellsing
autor
31. mar 2025

AAAAAAAAACCCHHHHH
Odpisala mi, že : si velmi mily, citila som sa pri tebe dobre. Len som mala pocit, ze si sa s byvalou celkom nevyrovnal. Respektive si stale nahneany a potrebujes este cas. Som rada, ze si sa mi zveril ale dost si ju spominal. tak len tolko. Prajem ti naozaj len aby si bol stastny.
Tak potom prečo sa tie baby na toto vypytujú? Aj minule sa na to jedna vypytovala, ako keby to bolo niečo doleité. A keď úprimne poviem, že ok bola to manipulatorka, narcistka,čo na mňa vytiahla nôž.
Ako mám do budúcna odpinkovať ženu, keď bude klásť otázky na toto?

demodun
31. mar 2025

@evaachesa bývalá mala nejaký záchvat. Zdemolovala.mu byt a ohrozovala ho nožom.

demodun
31. mar 2025

@hellsing ale odpovedz stručne 3- 4 vety. Nie pol hodinový monológ...
Proste ste si nesadli a hotovo!

evaachesa
31. mar 2025

@demodun ach tak to je hrozne :(

hellsing
autor
31. mar 2025

Tak načo sa ma to dookola pýtala, doslova detaily ako keby. Ja som nemal potrebu sa sňou o tom rozprávať. Ako škoda, strašne sympatická bola. Aj ma to mrzí lebo som videl ako sa na mňa usmieva a smeje ked sme sedeli.

evaachesa
31. mar 2025

@hellsing no mrzí ma to ozaj...možno si jej len nesadol a zvalila to na toto...nevadí, ideš ďalej, držím palce. 🍀

hellsing
autor
31. mar 2025

Ja som vedel, že som mal držať hubu a nič nevravieť. Len tá moja večná úprimnosť 🙂
Ako hovoríš, idem ďalej. zanechal som jej správu, že to mám za sebou a bla bla. Keď bude chcieť si vybehnúť, nech sa ozve.🙂

mischy00
31. mar 2025

@hellsing áno, žiadna žena nebude na 1 rande počúvať o ex a ty zjavne nepoznáš mieru, kedy stačí. Bolo to cítiť aj v diskusii, to ze sa spýta, neznamená ze máš teraz o tom rozprávať, kľudne stačí veta....je to na dlho, možno ti to raz porozprávam ale dnes som tu s tebou a chcem vedieť veci o tebe🙂

n3la
31. mar 2025

Úplne suhlasim s komentárom vyššie, to je jedno, že sa vypytuje stačí povedať niečo jednoduché v zmysle, že ste každý chceli niečo iné, ale je to už minulosť a otočiť tému na dievča, s ktorým si na stretku.

misiak7777
31. mar 2025

@hellsing no a teraz jej budeš písať isto každý deň 😃😃😃 mala otázky, ale hlavne z teba vycitila, že nie si ok

enmery
31. mar 2025

Chlapec, už Ti aj cudzia baba povedala, že máš problém. Ty fakt nerieš randenie, ale pomoc sebe. Inak si odplašíš komplet všetky normálne ženy a budeš stretávať len také prepnuté, ako tá "ex".

hellsing
autor
31. mar 2025

@mischy00 Akože, ja som jej písal do tej správy, že som to nechcel riešiť, len sa moc vypytovala, a nechcel som ju drzo zrušiť. Ale viem teraz, že na Vás ženske asi treba rovno povedať, že bývalu tieraz nieriešim sedíš tu ty a tak sa mi venuj. Fúha no nič ide sa ďalej. Vypisovať jej nebudem enmery ani misiak.

mischy00
31. mar 2025

@hellsing tak keď začneš príbeh jak z hororu, bodaj by sa nevypytovala. Ty si vážne taký rozkošný tragéd, že ani neviem ci mi ta je ľúto alebo si ozaj taký ťulpas 🙂.
Nerandi, keď to nevieš.....lebo každá ťa takto slušne pošle niekam. Ty uz pri 1 rande počuješ biť v pozadí svadobné zvony a preto posobis tak ako pôsobis, vravím, uvoľni sa

misiak7777
31. mar 2025

@hellsing vieš, my ženy sa pýtame na bývalé vzťahy a podľa reakcií muža vidíme, či je s tým napríklad vyrovnaný. Neprešiel si testom 🙂🙂🙂

enmery
31. mar 2025

Ty fakt potrebuješ pomoc. Ona sa vypytovala, lebo na Tebe niečo videla a ty si jej úspešne dávkoval. Aj ja mám prebraté ex vzťahy s terajším. Ale nemala som potrebu mu o tom rozprávať horlivo na druhom rande. To je vždy znakom, že vzťah spracovaný nie je. A ty ho spracovaný nemáš, inak by si nepísal v noci súkromnú správu ohľadom Tvojich zmazanych tém s "ex".

zobaka
31. mar 2025

baba sa zachranila 👀

ema22270
31. mar 2025

Jeden pekny ozdobený kvietok môžes.. v crepniku nie

vrabcek15
31. mar 2025

Juj to mi je po ľúto, ešte by som ti poradila keď budeš na rade nikdy, ale že nikdy nenadávaj na bývalú (aj keby bola neviem ako šibnutá🙈😂) väčšina žien,to vyhodnotí asi takto😁( teraz si predsav,že ide v hlave monológ : ,, hmmm však ja tú jeho bývalú nepoznám, keď sa takto o nej vyjadruje.. možno je naozaj taká ako mi vraví,ale môžno aj on je čudák, kto vie kde je pravda"🙈 takže aj keď sa ťa ženy pýtajú na bývalú skôr sledujú aký máš postoj a názor na ženy všeobecne...keď si na ňu povedal, že to bola histerka a neviem čo ešte..tak určite jej blikla kontrola-nevhodne vyjadrovania o ženách všeobecne (aj keď to môže byť pravda)takže ako ti tu radili odpovedať niečo krátke,poprípade povedať, že si našla iného partnera a nerozoberať to...🙃neboj držím palce nájdeš tú pravú ☺️

eternity24
31. mar 2025

@hellsing mňa by potešili kvety, ale nie črepníkové, hoci mám kvety rada. Črepníkovy kvet sa nehodi na rande. Jedna ruža mi príde gýčova. Mala kytica by ma potešila určite. Je to milé gesto a hodi sa, ak sa ti prvé rande pozdavalo 🙂 kvety sa hodia podľa mňa aj na prvé rande, je to pozorne gesto

hellsing
autor
31. mar 2025

@mischy00 No neviem či zrovna na svadbu hneď myslím. Ja som sa snažil byť uvoľnený, veď sme sa smiali aj sa usmievala. proste pohoda. Tak už viem , že to rovno v zárodku utnem v štýle, že minulosť teraz neriešim, teraz máme rande bodka.
Btw myslite ze bude maž zmysel, alebo može byt OK kebyže sa jej ozvem za pol roka?
Asi už poznám vašu odpoveď 🙂

pralinka25
31. mar 2025

@hellsing nie. hladaj dalej.

mischy00
1. apr 2025

@hellsing nie, nechaj ju, nezaujal si ju, preto ťa aspoň slušne odmietla správou. Bola to síce taká milosrdna lož, nech si šťastný a bla bla, keby si ju očaril, dá ešte tomu šancu.

misiak7777
1. apr 2025

@hellsing už to začína? Načo sa jej chces ozývať, poslala ťa jasne do prdele

tamtamka26
1. apr 2025

@hellsing za polroka už ani nebude vedieť, kto si... daj si pauzu aspoň toho polroka a potom začni hľadať, keď si usporiadaš myšlienky.

nyphadora
1. apr 2025

@hellsing 😂😂😂 si fakt nepoučitelny

karolinakr
1. apr 2025

zle mu tu radite v tom, že si ma najst inu babu a ist ďalej..pokial on nezmeni svoje vnutorne nastavenie, bude naražat na ten isty problem zas a znova s každou ďalšou, a jeho trpkost voči ženam začne rast a bude jak Ondro..ja ako nezavisky pozorovatel musim povedat, že čo by bol pre mňa red flag, ked niekto na 15 stranach opisuje svoje pocity a je posadnuty niekym
to je cele zle
ak si autor vstupi do svedomia, prejde terapiou a začne konat inak, potom by som ho pustila na scenu randenia
takto si len doserie život - sebe i iným
.to vidí aj slepý
zhrniem to jednou vetou - žiadny človek nie je tvoj majetok

karolinakr
1. apr 2025

v tejto faze momentalnej psychickeho nastavenia i ja by som ušla z rande..

hellsing
autor
1. apr 2025

Je to zvláštne, niektoré s ktorými som bol von sa na to pýtali ako táto posledná, a niektoré to vobec neriešili, odkedy som sám, prečo a začo a žiadne otázky. Poučil som sa, že mam mať kontrolu nad debatou a viesť to smerom k takým témam kde sa nič už také nezopakuje.

mischy00
1. apr 2025

@hellsing ešte pred týždňom si utekal za bývalou do roboty co si nevedel bez nej žiť a teraz píšeš, že si bol už s niekoľkými inými ženami vonku?
Jedny to zaujímalo, Jedny nie....a nemáš aj tak žiadnu. Problém nieje tvoja ex a tvoj príbeh, problém si ty ako muž. Ženy o teba nemajú záujem, prepáč za úprimnosť

mk22
1. apr 2025

@hellsing niektoré sa pytali, niektoré nie.. Ešte pred mesiacom si tu riešil ex.
Tovza mesiac si bol s koľkými vonku.. To máš obden randicka?
Bojíš sa byť sám? Užiť si seba?
Napr dostať z hlavy ex, upratať si hlavu.
Ci ty si hľadač-lovec??