Mám mu ako prvá povedať, že ho ľúbim?
Baby začínam si vzťah s jedným mužom. Máme 22. Sme v "stave" bozkov správ randiciek atď, je to také ideálne ešte aj keď už sme mali pár problémov. Presli 2 mesiace od spoznania. On mi povedal pred týždňom asi keď sme mali menšiu krízu, mali sme vino za sebou (neboli sme opitý) že ma lubi a vyznali city. Od vtedy však mi to nepovedal znova, ani ja jemu. Moja otázka znie, či bude blbosť mu to napísať (bývame od seba veľmi ďaleko, viac a nemáme možnosť teraz sa častejšie stretávať nejakú dobu) znova prvá, keď to možno len v danej situácii povedal? Resp či mám čakať kým to urobí znova on, aby si nemyslel že som nejaká zúfalka čo sa rýchlo namotala alebo neviem 😃 stresujem z toho.
Počkaj či sa ozve prvý
@biba_18 Mali sme krízu, išli sme to vyriešiť, a povedal že ma už ku mne väčšie city že ma lubi. Sme už v pohode, normálne sa ozýva pokračuje všetko pekne, ale už od vtedy mi to nepovedal. Tak či bude blbé keď to poviem ja prvá teraz
tak, už prvá nebudeš 🤷♀️
ťažko povedať, keď máš potrebu mu to hovoriť tak mu to hovor - s tým že ty to od neho neočakávaj - a ak sa bude dať tak mu aj povedz že mu to vravíš lebo mu to chceš povedať a nie aby ti to hovoril aj on…
Ale či nebudem pôsobiť ako zufalka čo sa namotala rýchlo
@anonym_autor ja rozmyslam, ake problemy a krizy mozu nastat v tejto faze vztahu 😳
@anonym_autor ja rozmyslam, ake problemy a krizy mozu nastat v tejto faze vztahu 😳
@sissy27 tak to je nepodstatné, udiali sa nejaké veci ktoré sme museli vyriešiť, moja otázka znela inak
@sissy27 tak to je nepodstatné, udiali sa nejaké veci ktoré sme museli vyriešiť, moja otázka znela inak
@anonym_autor ja by som počkala, kým to povie v triezvom stave
@anonym_autor no pre mna by to bolo velmi podstatne, pretoze “problemy a krizy” sa takmer vzdy len zhorsuju. Jedna vec je mat nejake drobne nezhody alebo rozdielne nazory, ale “problemy a krizy” v tomto bode vztahu uz signalizuju zly vyber partnera, takze rozmyslala by som, ci som naozaj zamilovana, alebo zufala. Aby sme tu nemali o 4 roky a dve deti neskor diskusiu na temu “ale on predtym taky nebol, on sa zmenil az potom”…
@anonym_autor ja by som počkala, kým to povie v triezvom stave
@zmrzlinka8 vravela som že sme neboli opitý, len takí "rozciteni"
@anonym_autor no pre mna by to bolo velmi podstatne, pretoze “problemy a krizy” sa takmer vzdy len zhorsuju. Jedna vec je mat nejake drobne nezhody alebo rozdielne nazory, ale “problemy a krizy” v tomto bode vztahu uz signalizuju zly vyber partnera, takze rozmyslala by som, ci som naozaj zamilovana, alebo zufala. Aby sme tu nemali o 4 roky a dve deti neskor diskusiu na temu “ale on predtym taky nebol, on sa zmenil az potom”…
@sissy27 nie niesom zúfalá, nebudem to rozoberať proste sme si to vysvetlili a našli riešenie pre tento problém
Vzťah na diaľku nebude dlho fungovať, takže šup šup mu asi vyznať city a nech sa presťahuješ k nemu alebo on k tebe alebo spolu niekam aby sa náhodou nestalo že v meste/dedine kde býva má priateľku číslo 2.
Vzťah na diaľku nebude dlho fungovať, takže šup šup mu asi vyznať city a nech sa presťahuješ k nemu alebo on k tebe alebo spolu niekam aby sa náhodou nestalo že v meste/dedine kde býva má priateľku číslo 2.
@jblheart nemame vzťah na diaľku ani nikoho nemá, len vravím že teraz ma viac práce a aj ja tak sa nemôžeme stretnúť.... Strašne odchadzate od témy :D
@zmrzlinka8 vravela som že sme neboli opitý, len takí "rozciteni"
@anonym_autor tak bolo to po víne, si písala. Tak úplne triezvy zrejme nebol.
Hlavne ho nechaj trošku ťa dobíjať
@jblheart nemame vzťah na diaľku ani nikoho nemá, len vravím že teraz ma viac práce a aj ja tak sa nemôžeme stretnúť.... Strašne odchadzate od témy :D
@anonym_autor Tak sama si napísala že bývate ďaleko od seba.. a od témy som neodbočil, však som napísal že máš ísť na to a byť úprimná zo svojimi citmi a podľa jeho reakcie uvidíš ako na tom si.
Ale či nebudem pôsobiť ako zufalka čo sa namotala rýchlo
@anonym_autor Počkaj, kým budete spolu a povedz mu to bez vína. Podľa toho uvidíš.
@anonym_autor tak bolo to po víne, si písala. Tak úplne triezvy zrejme nebol.
Hlavne ho nechaj trošku ťa dobíjať
@zmrzlinka8 a ty sa hneď opijes z jedného pohára? Booze ženy úplne ste prekrútili.... Neboli sme opití, len vravím že sme mali trochu vínka tak nemal takú "trému". On je dosť hanblivý v tomto
Dobre ti to tu všetci píšu.
A k tene a otázke - nie, nehovor mu to. Aj tak si este len ocarena a zamilovaná. Tak o dva roky to bude už fakt láska. Potom mu to povedz.
Prepáč, ale úprimne, 22 ročný nie je muž. Je to ešte chlapec, muž je okolo 30tky. Tak len nazývajme veci pravým menom.
Randite 2 mesiace a uz ste mali krizu? Nie, nic mu nehovor.
@anonym_autor na čo máš čakať? Že ťa princ na bielom koni pozve na rande? To ako vážne? Potom, že muži majú depresie, keď ženy nikdy nespravia prvý krok.
@anonym_autor ak ste spolu nežili, aspoň na výlete, dovolenke, týždeň-dva (hoci aj bez sexu), ešte toho veľa o sebe neviete.
@anonym_autor nie, nehovorila by som
Také veci sa hovoria naživo. Teraz to nechaj tak. Po 2 mesiacoch, kedy aj tak ste spolu až tak často neboli, sa až tak dobre nepoznáte.
Nechajte vzťah vyvíjať sa. A ako ti tu poradili, spoznávajte sa aj pri rôznych situáciach, aj konfliktoch (ako ich viete riešiť).
Ja by som povedala ked budete spolu.. prva nebudes, tamto sa podla mna rata.. ved je to tvoj partner, mate byt k sebe uprimni, riesit dobre aj nie celkom prijemne veci. A je jedno kolko ste spolu.
ked je idiot, ci nemate byt spolu, nech sa ukaze co najskor..
Ked si mu to nepovedala v tom momente tiez, tak je teraz na vazkach, ze kde stojite, urcite ti to nezopakuje v triezvom stave, bude sa bat, ze sa zhovadi dvojnasobne a ze ty to tak necitis, kedze si mu to nijako nepotvrdila alebo nenaznacila, ze to citis rovnako...

celkom teda nerozumiem, vyznal ti city keď ste mali krízu? 😲