Mám mu ako prvá povedať, že ho ľúbim?
Baby začínam si vzťah s jedným mužom. Máme 22. Sme v "stave" bozkov správ randiciek atď, je to také ideálne ešte aj keď už sme mali pár problémov. Presli 2 mesiace od spoznania. On mi povedal pred týždňom asi keď sme mali menšiu krízu, mali sme vino za sebou (neboli sme opitý) že ma lubi a vyznali city. Od vtedy však mi to nepovedal znova, ani ja jemu. Moja otázka znie, či bude blbosť mu to napísať (bývame od seba veľmi ďaleko, viac a nemáme možnosť teraz sa častejšie stretávať nejakú dobu) znova prvá, keď to možno len v danej situácii povedal? Resp či mám čakať kým to urobí znova on, aby si nemyslel že som nejaká zúfalka čo sa rýchlo namotala alebo neviem 😃 stresujem z toho.
@anonym_995944 prečo je skoro, my sme boli jeden pár od 3. stretnutia
@sisska96 to je v poriadku, uz po 1 rande si mozme povedat ze mame sa o com bavit,je nam spolu dobre a mozme tvorit par a dalej sa spoznavat...
To vsak neznaci hned, ze ta uz za 2mes lubim a chcem ist do spolocneho byvania.
Z mojho pohladu je troska rozdiel ozaj laska, ľubiť niekoho a prvotná opantanosť a zacinajuce city 🤷♀️
@jblheart no ja neviem....po 2mesiacoch si hovorit lubim ta a pomaly byt jednou nohou v spolocnom byte je podla mna skoro.. nech vezmem aj do uvahy, ze su to este take vacsie "deti" tak stale mi to pripada hrrr...
Je ine povedat nieco typu zacinam k tebe nieco citit, mam ta rad a chcem sa dalej stretavat a spoznavat...
Mne povedal muz po necelych 2 tyzdnoch, asi na 3. rande ze ma lubi. Ja jemu asi o tyzden neskor 😀. Ano, boli sme mladi, ja 19, on 20. A sme spolu 29 rokov. V tomto veku by mi to uz bolo divne, keby mam noveho partnera a povie mi to na 3.;rande. Oni su mladi, je to v poriadku.
Prepáč, ale úprimne, 22 ročný nie je muž. Je to ešte chlapec, muž je okolo 30tky. Tak len nazývajme veci pravým menom.
@anonym_6bc16d 22 ročný je muž. Je to pravým menom nazvané. Nechápem prečo tu je vždy taká nenávisť a z jednej mojej otázky ma chytate za každé slovicko čo poviem
@zmrzlinka8 a ty sa hneď opijes z jedného pohára? Booze ženy úplne ste prekrútili.... Neboli sme opití, len vravím že sme mali trochu vínka tak nemal takú "trému". On je dosť hanblivý v tomto
@anonym_autor veď to sa tu dalo čakať 😀 aspoň už budeš vedieť, že sa máš riadiť sama sebou a nie názormi na MK...
@anonym_autor veď to sa tu dalo čakať 😀 aspoň už budeš vedieť, že sa máš riadiť sama sebou a nie názormi na MK...
@anonym_6c76e1 načo je potom táto stránka? Ja sa neriadim názormi z mk, chcela som si ich len vypočuť od ľudí možno s podobnými skúsenosťami. Je to diskusné fórum, aby ľudia pridávali svoje názory a skúsenosti, nie aby ma chytali za slovíčka a snažili sa zhovadit
@anonym_6c76e1 načo je potom táto stránka? Ja sa neriadim názormi z mk, chcela som si ich len vypočuť od ľudí možno s podobnými skúsenosťami. Je to diskusné fórum, aby ľudia pridávali svoje názory a skúsenosti, nie aby ma chytali za slovíčka a snažili sa zhovadit
@anonym_autor lebo to je tu proste taký folklór - ako ťa čo najlepšie zhodiť... nič nové. no a k otázke - rob to, čo cítiš. ak mu to chceš napísať, tak to urob. muži sa toľko nezamýšľajú ako my a myslím si, že bude rád.
@anonym_autor riešiš úplnú hlúposť, keď to tak cítiš tak mu to povedz a hotovo. Ja som svojmu priateľovi povedala že ho ľúbim prvá a to sme mali viac ako vy a hovorila som mu to niekoľko mesiacov, kým si uvedomil že aj on mňa 😂
@anonym_autor klude mu to poved keď niekoho ľúbiš tak prečo nie 😊
Aky ma zmysel hovorit lubim ta? Nie je krajsie to konat vidiet to spravat sa tak ale netlacit tam tu vetu aby nemal v hlave bordel?
Ak ešte nemáš odvahu na 'ľúbim ťa', povedz mu to inak. Že je ti s ním fajn, že by si s ním chcela byť častejšie, že sa ti páči, keď urobí toto, či tamto. Nejakým spôsobom mu daj najavo, že oňho stojíš. On to už urobil, ty si nezareagovala. Je rad na tebe.
@anonym_autor pride mi zvlastne tolko o tom premyslat. Hlavne tie myslienky, ze si zufalka. Kde sa toto vzalo? Nikdy som nemala problem prejavit zaujem, bez dalsich zbytocne tazivych myslienok dopredu. Citis to, povedz to🙂.
Kriza v prvych mesiacoch? Tak to snad nechces pomenovat
@anonym_autor ja by som mu to hlavne nepisala,ale povedala osobne a nemusis mu hned lasku vyznavat,mozes povedat nieco ako je mi s tebou dobre,myslim to s tebou vazne....
A prečo by si mu to mala hovoriť po dvoch mesiacoch? Ešte ho neľúbiš, ešte si iba zamilovaná. A čo si od toho sľubuješ? K ničomu ho to nezaviaže, ak to necíti rovnako, tak sa zázrak neudeje a nezačne to cítiť a ak máte k niečomu dospieť, tak tam dospejete aj bez pátosu po dvoch mesiacoch.
@anonym_autor a ty si vtedy ako reagovala? Ked ti to povedal. Mozno je zdrzanlivy preto, ze cakal nieco viac on.
Ženy vy si tu musíte dokazovať aké ste vždy tvrdé, racionálne a nad vecou, hrozne to znie vtipne 🤣🤣
Sú to dvaja mladí ľudia na začiatku vzťahu. Ja neviem či som mala inú mladosť, ale vtedy jednoducho začiatky tak prebiehajú - sú búrlivé a romantické, dokonca aj dramatické a niekedy aj alkohol pomôže k vyznaniu citov, nemusí to znamenať opitosť . Asi ste zabudli po rokoch v nudných manželstvách 😜
Autorka, počkaj na vhodnejšiu chvíľu mu vyznať lásku, ešte raz keď budete v takej milej chvíli. Nemusíš to robiť len preto, že to urobil on. Počkaj na vhodny čas.
Ženy vy si tu musíte dokazovať aké ste vždy tvrdé, racionálne a nad vecou, hrozne to znie vtipne 🤣🤣
Sú to dvaja mladí ľudia na začiatku vzťahu. Ja neviem či som mala inú mladosť, ale vtedy jednoducho začiatky tak prebiehajú - sú búrlivé a romantické, dokonca aj dramatické a niekedy aj alkohol pomôže k vyznaniu citov, nemusí to znamenať opitosť . Asi ste zabudli po rokoch v nudných manželstvách 😜
Autorka, počkaj na vhodnejšiu chvíľu mu vyznať lásku, ešte raz keď budete v takej milej chvíli. Nemusíš to robiť len preto, že to urobil on. Počkaj na vhodny čas.
@ria_sprout casto tu komentuju zeny, ktore uz maju (cca) 22 rocne deti. Asi preto to tak vyznieva. A ani ony neboli vo veku 22 rokov take sebaiste vo vztahoch a racionalne, ako su teraz.
@ria_sprout casto tu komentuju zeny, ktore uz maju (cca) 22 rocne deti. Asi preto to tak vyznieva. A ani ony neboli vo veku 22 rokov take sebaiste vo vztahoch a racionalne, ako su teraz.
@ria_sprout
@anonym_beaab9
Však asi preto komentujú že aj oni boli v tom veku také a možno spravili chyby ktoré dnes už ako zrelé racionálne ženy by neurobili. Chcú poradiť mladším aby nespravili to čo napríklad oni. Takže je na autorke či si nechá poradiť alebo nie. Ako sa hovorí - Múdry človek sa poučí na chybách druhých, obyčajný na vlastných a blbec sa nepouci nikdy.
@ria_sprout
@anonym_beaab9
Však asi preto komentujú že aj oni boli v tom veku také a možno spravili chyby ktoré dnes už ako zrelé racionálne ženy by neurobili. Chcú poradiť mladším aby nespravili to čo napríklad oni. Takže je na autorke či si nechá poradiť alebo nie. Ako sa hovorí - Múdry človek sa poučí na chybách druhých, obyčajný na vlastných a blbec sa nepouci nikdy.
@jblheart ja som tiež zrelá žena, zato nemám potrebu znevažovať autorku kvôli tomu, že je mladá a zaľúbena a že si dali pohár vína. Chyby patria k životu a je úplne normálne ich prežiť a robiť. Čo už nie je ok je ak človek zabudne ako prežíval život v mladosti a na všetko už pozerá len skepticky cez svoje problémy.
@anonym_autor Otázka je či mu máš povedať ako prvá že ho ľúbiš a v texte píšeš, že on ti to už prvý povedal, tak už prvá asi nebudeš. Ja som zástanca, buď úprimná k sebe aj k nemu, Ak ti to vyznal a ty to cítiš rovnako tak mu to normálne povedz. Vzťahy na diaľku fungovať môžu, no väčšina párov to nedá dlhšie ako 2 roky bez toho, aby sa citovo, či sexuálne odcudzili. Párom ktorým to vydrží takto bez odcudzenia dlhšie ako 2 roky je ozaj dosť málo a aj to sa stretávajú v nejakých reálnych pravidelných intervaloch. Ak ti on city vyznal a ty jemu nie, možno to bude vnímať ako odmietnutie alebo nezáujem z tvojej strany.
@anonym_autor ...a vies co,kludne mu to povedz,ak to tka ozaj citis...mne sa napr stalo,ked sme tiez spolu zacinali (pozor ☝️ ja 13 on 15 🤣 ) tak po par mesiacoch mi to povedal,tiez som tusim neodpovedala,lebo som bola mimo z toho a potom mi vycital,ze nikdy nezačnem s ničím prvá...🤭 (Najprv s tym,ze ma ma rad,potom s tym,ze ma lubi,ze to musel vzdy povedat prvy) Ale za tych 24 rokov si uz hadam aj zvykol 😁🤷♀️
@jblheart nemame vzťah na diaľku ani nikoho nemá, len vravím že teraz ma viac práce a aj ja tak sa nemôžeme stretnúť.... Strašne odchadzate od témy :D
@anonym_autor ked si po dvoch mesiacich od zoznamenia nevie najst cas, nie je to este vztah - ale iba take otukavanie.
takze by som netlacila na pilu a pockala, ci budem nakoniec ja ta, ktora sa stane jeho oficialnou partnerkou

@jblheart no ja neviem....po 2mesiacoch si hovorit lubim ta a pomaly byt jednou nohou v spolocnom byte je podla mna skoro.. nech vezmem aj do uvahy, ze su to este take vacsie "deti" tak stale mi to pripada hrrr...
Je ine povedat nieco typu zacinam k tebe nieco citit, mam ta rad a chcem sa dalej stretavat a spoznavat...
@anonym_995944 prečo je skoro, my sme boli jeden pár od 3. stretnutia