Mám mu veriť alebo nie? Rozhodovanie o láske a rodinných záväzkoch
Pred pár rokmi som spoznala muža, ktorý ma miluje a vraví, že so mnou zaživa, čo ešte so žiadnou (hej, viem som naivná, to mi písať nemusíte😀), ale niektoré jeho činy ma o tom presvedčili, keď sa správal neovládateľne, nepredvídavo, smutne, trápil sa, lebo nemôžeme byť spolu a urobil pár chýb, ktoré nechcem rozpitvávať a sám ich oľutoval, ale nevedel vtedy ináč. Nejako sme to spolu zvládli. Máme to ťažké, keďže je ženatý, ale bojí sa to oznámiť žene, lebo je psychicky labilná a nechce prísť o deti a mať ich iba pár dní v týždni. Je romantický, pozorný,šikovný, vtipný, výborný kuchár a milenec a ja som zamilovaná tiež. Neviem ako to zvládnuť, jediné čo viem, že počkám koľko bude treba. Deti neplánujeme spolu mať.
Mila autorka, aj ked sa rozvedie ostava nadalej otcom. A mmozno deti s nim budu viac ako teraz, ked mu sud urci kazdy druhy vikend a prazdniny. Pretoze chlap, ktory ma robotu a milenku nema asi vela casu nielen na domacnost, ale aj na deti. (ak pominieme tu choru manzelku, ktorej by sa mal venovat o to viac, ze nie je psychicky v poradku)
Vážne kvôli nemu chceš zahodiť normálny život? Nemať deti, rodinu?
@viestta Ja mu viem zabezpečiť aj opratie veci aj teplú večeru, čo vlastne aj robím niekedy. A mám 35.
Mna takyto chudak opaloval dlhu dobu. Pritom ma doma nadhernu zenu,sikovnu gazdinu,o deti tip top postarane. On na tyzdnovach balamuti zeny a zena sa doma stara o celu domacnost,zahradu,zvierata. Na grcanie mi je z takychto chlapov. Vzdy sa vyhovaraju na deti,ze nemozu odist kvoli detom a labilnej zene. Doma dokonali muzickovia a keby zeny vedeli,co robia poza chrbat. Ale tie sa to nedozvedia,lebo takito chlapi vedia velmi dobre zmanipulovat aj zenu aj milenku.
Mne je ta luto takto trpiet a cakat na curaka,to je strasny zivot.
Lenže on o tvoje zabezpečenie nestojí.
Spytaj sa jeho ženy,či sa láskavo s ním konečne už rozvedie a či mu nenechá aj deti,aby bol s nimi a s tebou.A budeš ich mať ty a aj jeho a budeš celá šťastná.Aj psa nech ti nechá,nech to máš komplet.😉
@koniarova Bola by si prekvapená o čo vsetko stojí.
@teki1 To by som brala,ale deťom nezoberiem ich mamu.
@marca12 Mne to nevadí, počkám koľko treba a aj keď nie, nevadí,stojí mi to za to♥️
Tak načo sa pýtaš o radu?
Ty si priam ukazkova. Aj mu peries, aj ho nakrmis, aj si u teba vajicka vytrasie a aj tak sa kazdy vecer vrati k manzelke a detom. Aj na dovolenky choodi s nimi, aj na Vianoce si sama... 🙄 Mas 35, takze kym mu deti odrastu budes mat minimalne 50 a ty si myslis, ze vtedy uz bude iba a lne tvoj? Ci bude o taku staru vobec stat, ci medzitym nenajde nejaku atraktivnejsiu... Tie ponozky sa nauc strikovat, na stare kolena sa ti to zide, ked budes sama opustena...
daj si tu namahu a zisti si pravdu o zene . pretoze toto su klasicke keci zenateho muza- zena na prasky a nechcem prist o deti -blbost .. ked teba prasi deti mu nechybaju?? nerob druhym to co nechces aby robili iny tebe .. nikdy si nezacinaj so zenatym-stastna nebudes .. keby ta tak miloval rozviedol by sa ako xy rozvedenych ludi
@koniarova Ja deti mám,a na rozpadnuté vzťahy som zvyknutá z detstva.
Bodaj by nebola labilná, nie je sprostá, možno o tebe konkrétne nevie, ale vidí, cíti, že sa dačo doma deje. Robíte z nej pi*u a ešte sa vám dobre spáva (spolu).
Tak je všetko v poriadku. 👍 Buď spokojná a užívaj si ho.
@viestta Možno to skúsim😁
Mna by len zaujimalo ako to stiha? Podla toho,co pises travite spolu dost casu. To co povie zene,ze kde je?
no tak cakaj kolko bude treba asi tolko k tomu ❤️
@marca12 Nechcem to tu rozpisovať pre istotu.
Sa spamätaj prosím ,to bola irónia.😳 Si len milenka,nič viac ani pre neho nebudeš.Maj trochu úcty žena a pošli ho do hája.Vidím ale, že si pyšná na seba,aká si pre neho dôležitá,aj navaríš mu,aj dáš,aj ticho si,ani rozvádzať sa nemusí,proste dokonalý matrac.Bol by blbý nebrať,keď mu zadarmo dávaš.Fakt sa skamaráť s jeho ženou a zistíš,že pravda o nej je úplne iná.
otazka bola ci mu mas verit. nie, neverila by som mu nic. ako mlada zaba som sa zap,ietla s chalanom, co mal uz frajerku, tiez ju cely cas (3mesiace) opustal, ale dostala som rozum a opustila ja jeho. nakoniec si ju vzal a nie su stastni. ja ale som lebo bud chlap chce mna alebo tu druhu, oboje mat nemoze. tymito recickami si ta drzi presne tam kde chce. ale citam tvoje dalsie komentare a mne pride, ze ta nazor inych nezaujima a tento stav ti vyhovuje. to musi byt chlap s velkym CH, ze ti to tak staci
Z takýchto chlapov a sorry aj žien sa mi chce grcať. No očividne ste sa našli 🤔🤔 Chúďa jeho žena
Nikdy nestavaj svoje šťastie na nešťastí druhých, lebo sa ti to vráti. Len toľko k tomu.
Ja som bola asi tiež kadečo, keď si ex vymýšľal rozprávky milenke. Dokonca sme údajne boli spolu len kvôli dieťaťu, a kadečo iné...
Si hlúpa a naivná ale očividne ti to takto vyhovuje. Tak čakaj a premárni svoj život kvôli klamárovi a neverníkovi

@stastnamanzelka Súhlasím, ale chápem aj jeho,že deti chce mať pri sebe každý deň.