icon

Mám mu veriť alebo nie? Rozhodovanie o láske a rodinných záväzkoch

3. mar 2024

Pred pár rokmi som spoznala muža, ktorý ma miluje a vraví, že so mnou zaživa, čo ešte so žiadnou (hej, viem som naivná, to mi písať nemusíte😀), ale niektoré jeho činy ma o tom presvedčili, keď sa správal neovládateľne, nepredvídavo, smutne, trápil sa, lebo nemôžeme byť spolu a urobil pár chýb, ktoré nechcem rozpitvávať a sám ich oľutoval, ale nevedel vtedy ináč. Nejako sme to spolu zvládli. Máme to ťažké, keďže je ženatý, ale bojí sa to oznámiť žene, lebo je psychicky labilná a nechce prísť o deti a mať ich iba pár dní v týždni. Je romantický, pozorný,šikovný, vtipný, výborný kuchár a milenec a ja som zamilovaná tiež. Neviem ako to zvládnuť, jediné čo viem, že počkám koľko bude treba. Deti neplánujeme spolu mať.

viestta
3. mar 2024

@teki1 nestacim sa cudovat. Taka dokonala a este stale je len na obcasne potesenie tela. Ten jej musi byt bud martyr lebo sa obetuje pre deti alebo uplne blby a zahadzuje prilezitost zostarnut s dokonalou zenou...

autor
3. mar 2024

@teki1 Ja som len podotkla, že by som s tým nemala problém aj keď viem,že je to nereálne. Mne to vyhovuje tiež ako to je.A viem,že som dosť dôležitá pre neho,už mi to neraz dokázal.

koniarova
3. mar 2024

Ako ti to dokázal?

autor
3. mar 2024

@viestta Tiež sa mu čudujem 😆

teki1
3. mar 2024

Prosím ťa ,prezraď mi ako? Úplne vážne ma zaujíma čo to je,čo ti stačí od neho,čo ťa drží v tomto vzťahu?

autor
3. mar 2024

@tana85 Máme smolu,že sme sa našli neskoro.

autor
3. mar 2024

@teki1 V prvom rade láska.

viestta
3. mar 2024

Ja som doteraz myslela, ze si len zamilovana a naivna. Po vete "A viem,že som dosť dôležitá pre neho,už mi to neraz dokázal." viem, ze toto nie je naivita. Toto je este horsie. Stavias svoj zivot a buducnost na klamstve, na jeho klamstve na obidve strany (ty nevidis, ze ti klame v kazdej vete, ktoru povie?). Bud si hlupa alebo bezcharakterna, vyber si co sa ti viac paci.

blancheporte
3. mar 2024

Láska? Na nešťastí druhej ženy? Prečo to robíš? Tebe by sa páčilo,keby si bola podvádzaná?

autor
3. mar 2024

@blancheporte Nie,ale ja som jej vernosť nesľúbila. Nemám pocit,že je nešťastná.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
3. mar 2024

@viestta Každý má iný rebríček hodnôt,v mojom je láska dosť vysoko. A áno dokázal mi to,len to tu nechcem písať,sú to dosť konkrétne veci.

viestta
3. mar 2024

Ale vernost jej slubil ten bezcharekterny exemplar, ktory jej s tebou zahyba. Ty ked si single, ta mozes spavat s kymkolvek, ale akonahle spavas so zadanym, klesla si na dno tej jeho moralnej zumpy.

huxy
3. mar 2024

No po tomto predposlednom komentári si nemyslím, že si len hlúpa a naivná, ale že úplne bezcharakterna. Úplne sa hodis k tomu chlapovi čo podvádza svoju ženu. Je mi len ľúto jeho ženy a deti.
Ty nemáš pocit, že je nešťastná 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
teki1
3. mar 2024

Ty netušíš ,čo je to láska.On ťa nemiluje,iba sprosto využíva,si záloha,nestojíš mu za nič viac ako občasný sex a keď mu aj navaríš,tak sa aj vráti nabudúce.
Keby to bola láska,už by si dávno bola povýšená na jeho manželku.Klame tebe,žene,deťom. Hanbí sa k tebe priznať,to je láska podľa teba?
Možno z tvojej strany,zúfalo nechceš byť sama,tak si spokojná aj len v roli milenky.Ale neospravedlňuj jeho,že veď ťa ľúbi,len okolnosti a jeho zlá žena vám neprajú byť spolu.Hlavne si uvedom,že on to nechce a vyhovuje mu to prenáramne.

autor
3. mar 2024

@sheila121 Je nás možno oveľa viac, než si myslíš. Tiež som zastávala rovnaký názor,až kým som ho nestretla. Nikdy nevieš,či sa to nestane aj tebe. A nikdy nehovor nikdy…..

viestta
3. mar 2024

Predo mnou sa obhajovat nemusis. Pre mna si bezcharakterna (nenapisem to podstatne meno, nech si kazdy doplni ake mu najviac vyhovuje), ktora chrape so zenatym. Ale pre teba je dolezite, ze si s nim stastna. K tomu niet co dodat.

autor
3. mar 2024

@teki1 Nehanbí,len nemôže.

autor
3. mar 2024

@viestta Neobhajujem sa,len diskutujem. So záverom súhlasím.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
3. mar 2024

@huxy Áno,hodíme sa k sebe.

huxy
3. mar 2024

@sheila121 autorka nemá žiadne morálne zásady, ani jej "rebríček hodnôt" nie je nič moc. Keďže vedome ubližujú obaja jeho žene a deťom. Morálne dno pre mňa, vôbec so ženatým si niečo začínať.

huxy
3. mar 2024

O Tom nepochybujem, že sa k sebe hodíte. Lebo ste obaja obyčajne hovädá. Tak si užívajte to vaše imaginárne šťastie.

teki1
3. mar 2024

Jasné,že nemôže chudáčik.Lebo je korunný princ Tramtárie a príde rozvodom o trón a dedičstvo? To si si takto sama sebe ospravedlnila?
Píšeš že máš deti.Takže vidia uja,čo k vám chodí na návštevy.Keď ho stretnete v meste so ženou a deťmi,deti vedia,že sa majú tváriť,že ho nepoznajú?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
3. mar 2024

@viestta Píšeš, že s kýmkoľvek. Áno, môžem🙊

viestta
3. mar 2024

A kde je teraz ten tvoj milovany "ktokolvek"? Ked sa tak milujete, preco nie je s tebou? Sedi doma pri manzelke, hra vzorneho ocinky, milujuceho manzela a ty sedis sama a vykladas nam tu jednu bachorku za druhou. Najhorsie pre teba je, ze ty tym svojim a aj jeho rozpravkam aj veris, aj ked vies, ze toto v poriadku nie je, nebolo a ani nikdy nebude.

autor
3. mar 2024

@teki1 Nestalo sa a ani nestane nič také.

dadis
3. mar 2024

@sante81 ja stale este som 😅😀